Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Οι προπονητές πάνε και έρχονται, τα πράγματα στις ομάδες αλλάζουν και έχουμε Champions League, Europa League ενδιάμεσα να παίζουν και αυτά το ρόλο τους. Ας πάμε όμως στις επιλογές μας χωρίς πολλά πολλά.

Επιλογή ημέρας είναι το παιχνίδι West Brom vs Fulham. Και οι δύο ομάδες έχουν ξεχάσει πώς είναι να νικάς. Το παιχνίδι είναι "εξάποντο": οι γηπεδούχοι είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (ισοβαθμία με Sunderland), ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται 4 βαθμούς κάτω, στην τελευταία θέση. Αλλαγή προπονητή για τη Fulham (δεύτερη μες στη χρονιά), με το γνωστό Felix Maghat να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της σωτηρίας. Και ο δύο, πάντως, εμφανίζουν ενθαρρυντικά σημάδια τελευταία: η West Brom έφερε ισοπαλίες με Everton, Chelsea, Liverpool, ενώ η Fulham έφερε ισοπαλία με τη Manchester United και έχασε στο 90' από τη Liverpool. Ομάδες που μπορούν να σωθούν, αλλά με τόσες υποψήφιες για υποβιβασμό, κάθε γκέλα αποτελεί "καμπανάκι"! Πιθανή η συμμετοχή του Μήτρογλου. Δε βλέπουμε νικητή, οπότε επιλέγουμε το καλό ποσοστό της ισοπαλίας.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League West Brom - Fulham X 3.90 1-1

Περνάμε στην δυάδα. Πρώτο παιχνίδι το Valenciennes vs Sochaux. Εξάποντο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα και δείχνουν ότι μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να σωθούν. Δύσκολα θα το κάνουν οι φιλοξενούμενοι που έχουν πολλές αδυναμίες. Ευκαιρία για την Valennciennes.
Δεύτερο το Borussia M'Gladbach vs Hoffenheim. Τα ¨πουλάρια¨ δεν ξεκίνησαν καλά μετά την διακοπή και τους παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία τώρα με την αλέγκρα Hoffenheim που έχει μονίμως το μυαλό της στην επίθεση. Θεωρούμε ότι μπορεί να αντιδράσει επιτυχώς η άμυνα των γηπεδούχων και να πάρουν επιτέλους την πρώτη τους νίκη.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue1 Valenciennes - Sochaux 1 1.90 2-2
Bundesliga Borussia M'Gladbach - Hoffenheim 1 1.95 2-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.705 Lose

Τέλος η τριάδα μας. Marseille vs Lorient. Η Marseille έχει βάλει στόχο την τρίτη θέση και πείθει με τις εμφανίσεις της ότι μπορεί να τα καταφέρει. Η Lorient κάπου πάτησε φρένο στα τελευταία παιχνίδια λόγω απουσιών και ίσως δυσκολευτεί για την συνέχεια. Έστω και δύσκολα οι γηπεδούχοι θα τα καταφέρουν.
Celta vs Getafe. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση από την αρχή της season και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη. Η έδρα τους άρχισε να μοιάζει και πάλι ως έδρα που σέβεται την ύπαρξή της. Τελείως αντίθετη πορεία για την Getafe που είναι στην χειρότερή της φάση. Μόνο ήττες και ισοπαλίες με μέτριους αντιπάλους και μόνο στην έδρα της.
ΑΕΛ Λεμεσού vs Απόλλων Λεμεσού. Ντέρμπυ πόλης με τεράστια αντιπαλότητα με επεισόδια σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Στα αγωνιστικά αήττητη οι τυπικά γηπεδούχοι εδώ και 15 παιχνίδια δείχνουν να είναι το αφεντικό φέτος και είναι φαβορί απέναντι στους φιλοξενούμενους που είχαν τεράστιο παιχνίδι ντέρμπι με την Ομόνοια μεσοβδόμαδα για το κύπελλο και η κούραση θα εμφανιστεί κάποια στιγμή στο παιχνίδι τους. Το έχουμε ξαναδεί αυτό όταν έπαιζαν στο Europa League. Πιστεύουμε ότι θα παίξει το ρόλο του αυτό και το άδειασμα από πλευράς δυνάμεων.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Marseille - Lorient 1 1.75 1-0
Primera Division Celta - Getafe 1 1.75 1-1
Α Κύπρου ΑΕΛ Λ. - Απόλλων Λ 1 2.00 0-1
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.125 Lose





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India