Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου


Καλό μήνα σε όλους! Τέλειωσε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος (πλέον μόνο ελεύθεροι ποδοσφαιριστές μπορούν να αποκτηθούν), οι ομάδες προσπάθησαν να κλείσουν τα κενά στα ρόστερ τους και τα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα της betonias διάλεξε 6 παιχνίδια και προτείνει:


Η επιλογή ημέρας έρχεται από την Ισπανική Primera Division και είναι η νίκη της Levante επί της Rayo Vallecano. H Levante ξεκίνησε το νέο έτος με ήττα μέσα στη Valencia, όμως στη συνέχεια νίκησε εντός τη Malaga, ήρθε ισόπαλη με την Barcelona και πήρε διπλό μέσα στη Sevilla. Η ομάδα του Caparrοs τα πήγε πολύ καλά απέναντι σε καλύτερες ομάδες από τη Rayo και βρίσκετε πλέον την 8η θέση. Οι φιλοξενούμενοι με τις περισσότερες ήττες απ’ όλους και με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, θα πρέπει ν’ αλλάξουν πολλά για να παραμείνουν στην κατηγορία. Δίνουμε σημαντικό προβάδισμα στον άσσο.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera DivisionLevante - Rayo Vallecano 1 2.25 0-0

Στη δυάδα, πρώτη μας επιλογή είναι το διπλό της Tottenham στην έδρα της Hull.  Η Hull είναι μια αξιόμαχη ομάδα, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα (1 νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια) τη φέρνουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Σκοράρουν δύσκολα και δεν ξέρουμε πώς θα βρουν τον τρόπο απέναντι στους Spurs. Η Τottenham έρχεται από βαριά ήττα (1-5) από την Man.City (έχει σοβαρά παράπονα απ'τη διαιτησία) και σίγουρα θέλει να ανακάμψει. Η γενική της παρουσία εδώ και καιρό είναι εξαιρετική, με σχεδόν δύο γκολ μέσο όρο στα παιχνίδια της. Θεωρούμε ότι αύριο θα καταφέρουν να ξαναμπούν στο δρόμο των επιτυχιών.
Δεύτερη επιλογή είναι η εντός έδρας επικράτηση της Bastia απέναντι στη GuingampΠάντα διαφορετική και πάντα επικίνδυνη και αξιόπιστη στην έδρα της η Bastia που έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο. Η Guingamp έπαιξε εκπληκτικά με την PSG και λίγο ήθελε να την κερδίσει, όμως αυτό είναι άλλο παιχνίδι. Εκτιμούμε ότι θα γυρίσουν στα παλιά.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Hull City - Tottenham 2 2.00 1-1
League 1 Bastia - Guingamp 1 2.20 3-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.40 Lose

Και τέλος, η τριάδα μας! Ξεκινάμε απ'το παιχνίδι της Bundesliga, Augsburg - Werder στο οποίο επιλέγουμε τον άσσο. Οι γηπεδούχοι έχουν εκπλήξει με την έως τώρα παρουσία τους και η ισοπαλία με τη Dortmund (2-2) την προηγούμενη αγωνιστική αποτέλεσε μία ακόμη θετική εμφάνιση. Η Werder δυσκολεύεται να κερδίσει, κάτι που πρέπει να αρχίσει να κάνει σιγά σιγά, για να μην μπλέξει σε "παιχνίδια υποβιβασμού". Θα πάμε με το momentum των γηπεδούχων και θα επιλέξουμε τον άσσο.
Η δεύτερη επιλογή είναι η ισοπαλία μεταξύ των Reims και Montpellier. H Reims ψιλοαδικείται από το 0-0 με την Nantes, αλλά δεν μπορεί να πει ότι μπορούσε να κερδίσει, σε ένα κακό παιχνίδι. Έπαιξε για την ισοπαλία και την πήρε και το ίδιο θα κάνει και τώρα. Η Montpellier διανύει την καλύτερη περίοδό της από την αρχή της χρονιάς αλλά δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει. Σαν το Nantes vs Reims (0-0) το περιμένουμε. Παιχνίδι με λίγες φάσεις που η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν.
Κλείνουμε με την τρίτη επιλογή και το διπλό της Monaco στην έδρα της Lorient. H Lorient βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα εδώ και δύο μήνες. Γρήγορο ποδόσφαιρο και ωραίο στο μάτι αλλά η Monaco δείχνει να έχει βρει ρυθμό και δύσκολα θα γκελάρει ειδικά όταν οι Aliadiere, Monnet-Paquet ακούγονται για την Marseille κάτι που μπορεί να επηρρεάσει τους γηπεδούχους.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
BundesligaAugsburg - Werder Bremen1 1.66 3-1
League 1 Reims - Montpellier X 3.00 2-4
League 1 Lorient - Monaco  2 2.05 2-2
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 10.21 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India