Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου


Μετά από τις επιτυχίες στους αγώνες της Premier League μεσοβδόμαδα, συνεχίζουμε σήμερα με τρεις επιλογές από Ligue 1 και Serie A.

Επιλογή ημέρας είναι η ισοπαλία στον αγώνα Reims – Bordeaux. Εκεί που λέγαμε ότι η Reims θα κάνει κοιλιά, κέρδισε εκτός έδρας την Guingamp (πολύ τυχερά όμως) και ηρέμησε το κλίμα στην ομάδα. Σφιχτή ομάδα όπως και η Bordeaux, που πρώτα κοιτούν να μην δεχθούν γκολ και μετά αν κάτσει κανένα στην αντεπίθεση έχει καλώς. Τώρα όμως παίζουν ομάδες με το ίδιο στυλ και το γκολ θα μπει δύσκολα. Η ισοπαλία μας φαίνεται το πιο πιθανό αποτέλεσμα και θα την παίξουμε.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Reims - Bordeaux Χ 3.10 1-0

Στη δυάδα το ένα σημείο είναι ο άσσος της Nice απέναντι Nantes. Έχει βολευτεί με την έδρα της και κερδίζει βαθμούς σε αυτή. Το ότι ξεκουράστηκαν μεσοβδόμαδα οι σημαντικοί παίχτες Cvitanich, Bruls δίνει μεγαλύτερο πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Η Nantes δεν παίζει καλά στον β γύρο και η έλλειψη των δύο καλύτερων επιθετικών της Djordjevic, Aristegueta δεν τις δίνει πολλές πιθανότητες.
Το άλλο σημείο είναι ο άσσος της Fiorentina απέναντι στην Inter. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 8 βαθμούς διαφορά από τους 5ους φιλοξενούμενους. Για την Fiorentina αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Στα δυο προηγούμενα νίκησε καθαρά με 2-0 την Atalanta για το πρωτάθλημα και την Udinese για το κύπελλο, συνεχίζοντας τις πολύ καλές της εμφανίσεις. Η Inter νίκησε με 1-0 το Sassuolo την τελευταία αγωνιστική, όμως και πάλι προβλημάτισε με την εμφάνιση της. Ιδικά εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται αδύναμοι και πιστεύουμε ότι δύσκολα θ’ αποφύγουν την ήττα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Nice - Nantes 1 2.10 0-0
Serie A Fiorentina – Inter 1 2.10 1-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.41 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India