Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Serie A - 22η Αγωνιστική


Kαλησπέρα στην παρέα της betonia stoiximatos. Ονομάζομαι Στέφανος και μέσα απ' αυτό το χώρο θα προσπαθώ να σας αναλύω κάθε εβδομάδα το δύσκολο και απρόβλεπτο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική της Serie A ξεκινάει το Σάββατο με τις Λάτσιο και Γιουβέντους να έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην άνετα βαθμολογικά Κιέβο και στην απογοήτευση της σεζόν Τζένοα.

Την Κυριακή νωρίς το μεσημέρι Μπολόνια και Ρόμα που είναι φύσει επιθετικές ομάδες μπορούν να μας δώσουν ένα εύκολο goal-goal και όβερ. 

Κατάνια-Φιορεντίνα το επόμενο παιχνίδι. Οι βιόλα έχουν ξεκινήσει πολύ νωθρά το 2013 και πιστεύω έχουν την ευκαρία να πετύχουν την παρθενική τους νίκη για το νέο έτος απέναντι σε μια πολύ τυχερή Κατάνια καθώς τόσο στο ματς με τη Ρόμα όσο και στο ματς με τη Τζένοα που κέρδισε οι αντίπαλοι της δημιούργησαν πάρα πολλές φάσεις.

Στο παιχνίδι της Αταλάντα με τη Μίλαν οι φιλοξενούμενοι σίγουρα δεν είναι η ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος αλλα θεωρώ πως έχουν την ποιότητα να φύγουν με το 2 από μια δύσκολη έδρα.

Συνέχεια με το Πάρμα-Νάπολι σ ένα ματς ανοιχτό  με το goal-goal να είναι η επιλογή ενώ σαν σημείο θα πήγαινα στο 2 καθώς οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω απ την Γιουβέντους και διεκδικούν ύστερα από πολλά χρόνια με αξιώσεις το πρωτάθλημα. 

Στο ντέρμπι για την αποφυγή του υποβιβασμού  Κάλιαρι-Παλέρμο θα στηρίξω από ένστικτο τους φιλοξενούμενους  ενώ στο παιχνίδι Σαμπντόρια-Πεσκάρα επιλογή θα είναι ο  1 της ομάδας της Γένοβας η οποία πρόερχεται από νίκη στο Τορίνο επι της πρωτοπόρου Γιουβέντους ,ισοπαλία με τη Μίλαν στο  Λουίτζι φεράρις και ήττα στη Σιένα την προηγούμενη αγωνιστική με πολλά παράπονα απ τη διαιτησία.Θεωρώ ότι η Σαμπντόρια έχει τη ‘’φανέλα’’ να κερδίσει αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.Επιπλέον κίνητρο για την αγαπημένη μου ομάδα είναι ο θάνατος του προέδρου της ομάδας μεσοβδόμαδα και πιστεύω οτι η ομάδα θα τα δώσει όλα στο κρίσιμο κυριακάτικο ματς.

Προβάδισμα δίνω και στην Ουντινέζε στο μάτς με την αδύναμη Σιένα, ενώ στο παιχνίδι της Ίντερ με τη Τορίνο επιλογή μου θα είναι το Χ2, καθώς η Τορίνο είναι μια πολύ σφιχτή ομάδα με φαρμακερές αντεπιθέσεις και σίγουρα στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων θα βρει πολλούς χώρους για να κάνει τη ζημιά.


Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Σκορ
Σάββατο 19:00 Lazio – Chievo 1 0-1
Σάββατο 21:45 Juventus – Genoa 1 1-1
Κυριακή 13:30 Bologna - AS Roma goal-goal 3-3
Κυριακή 16:00 Atalanta – AC Milan 2 0-1
Κυριακή 16:00 Cagliari – Palermo 2 1-1
Κυριακή 16:00 Catania – Fiorentina 2 2-1
Κυριακή 16:00 Udinese – Siena 1 1-0
Κυριακή 16:00 Parma - Napoli 2 1-2
Κυριακή 16:00 Sampdoria – Pescara 1 6-0
Κυριακή 21:45 Inter Milan – Torino X2 2-2

Δείτε επίσης:
Ligue 1 – 22η αγωνιστική
Primera Division – 21η  αγωνιστική
Bundesliga - 19η αγωνιστική

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Στέφανε, πολύ καλό το Χ2 της Τορίνο ρε φίλε !!!

Stef είπε...

Κλασική φςτινή Ίντερ Γιώργο.Έχει και τη ρεβανς με τη Ρόμα και δε θέλει και πολύ..Αν έχεις προσέξει το Τορίνο κάνει συνέχεια χ εκτός.Ήθελα να το δώσω ξερό χ αλλά φοβήθηκα.

The Catalan είπε...

Κλασικος Στεφανος...έτσι!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India