Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ligue 1 – 21η αγωνιστική


Τίτλος : Με πίεση η PSG

Αλλαγή στην κορυφή επιφύλασσε η προηγούμενη αγωνιστική με την Lyon να παίρνει κεφάλι και να μένει μόνη πρώτη ύστερα από το στραβοπάτημα της PSG με την Ajaccio. Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την θέση τους αλλά και να ξεπεράσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται τις απουσίες λόγω AFCON!

Στο παιχνίδι της Παρασκευής, Lyon Evian, ο άσσος είναι σχεδόν επιβεβλημένος και χωρίς αξία και ίσως θα ήταν καλό να κυνηγήσουμε το over 3.5 παρά τις άσχημες εμφανίσεις της γηπεδούχου. Η φανέλα της Lyon έχει βαρύνει.

Στα Σαββατιάτικα παιχνίδια θα ξεκινήσω με το Sochaux- Reims. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από την τεράστια νίκη επί της Marseille των γηπεδούχων την προηγούμενη αγωνιστική αφού ήταν πολύ τυχερή ενώ στη Reims έχει χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου και θα μπει τουλάχιστον να μην χάσει. Χ στο 3.25.! Επόμενο παιχνίδι το Ajaccio Valenciennes όπου οι γηπεδούχοι δείχνουν πιο σίγουροι και οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια μετά την συντριβή από την Nice. Και οι δύο θα προσέξουν την άμυνά τους και περιμένω λίγα γκολ.Φουλ στο Under.Για σημείο άσσος με κάλυψη στο Χ. Στο Brest Saint-Etienne οι γηπεδούχοι είναι ευχαριστημένοι με το Χ και οι Les Verts έχουν στο μυαλό τους ακόμη την πρόκριση στον τελικό του Coupe de le Ligue οπότε Χ στο 3.10 ενώ στο Toulouse Nancy οι γηπεδούχοι δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα απέναντι στη ψυχομένη πάντως Nancy! Τέλος στο Lorient Troyes έχουμε δύο καθαρά τεχνικές ομάδες. Πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο αλλά σε αντίθεση με τους bookmakers δεν θα ξεγράψω την Troyes. Άσσος με κάλυψη στο Χ.
 
Στο Κυριακάτικο Lille Nice η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να σηκώσει κεφάλι μετά τις απανωτές αποτυχίες και την κούραση αλλά η Nice βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα της βάλει δύσκολα. Παρόλα αυτά δυσκολεύεται εκτός έδρας και θα δώσω μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Χ μας λέει η προϊστορία, οπότε Χ1 λέω εγώ!



Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Σκορ
Παρασκευή 21:30 Lyon-Evian 1 0-0
Σάββατο 17:00 Sochaux-Reims X 1-0
Σάββατο 18:00 Marseille-Montpellier 1 3-2
Σάββατο 21:00 Ajaccio-Valenciennes under 1-1
Σάββατο 21:00 Brest-Saint-Etienne X 0-1
Σάββατο 21:00 Lorient-Troyes 1X 3-2
Σάββατο 21:00 Toulouse-Nancy 1 2-1
Κυριακή 15:00 Bastia-Rennes 1Χ2 0-2
Κυριακή 18:00 Lille-Nice X1 0-2
Κυριακή 22:00 Bordeaux-PSG X 0-1

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια, Marseille - Montpellier, Bastia - Rennes και Bordeaux - PSG θα υπάρξουν ξεχωριστές αναρτήσεις!!

Για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα :
Premier League – 23η αγωνιστική
Primera Division - 20η αγωνιστική
Serie A - 21η αγωνιστική
Bundesliga - 18η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India