Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Premier League - 22η αγωνιστική

Με φόρα από τις αυξημένες -εορταστικές- υποχρεώσεις και τις εκπλήξεις σε FA Cup και League Cup, οι ομάδες της Premier League ετοιμάζονται για την 22η αγωνιστική ημέρα. Ξεχωρίζουν τα κυριακάτικα παιχνίδια, Manchester United - Liverpool και Arsenal - Manchester City. Εκτός γηπέδων, οι οπαδοί των Liverpool και Manchester United θα ενώσουν τις φωνές διαμαρτυρίας τους για τα ακριβά εισιτήρια των φιλοξενούμενων στους αγώνες της Premier League, με σκοπό να τεθεί μια maximum τιμή. Πιστοί στις οπαδικές εκδρομές οι Άγγλοι..


Στα αγωνιστικά, αν και οι QPR έχουν δύο παιχνίδια αήττητοι στο 2013 (πρωτάθλημα και κύπελλο), παραμένουν ομάδα-απογοήτευση. Το "2" της Tottenham φαίνεται αρκετά λογικό και η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί ξεκάθαρα από τους Spurs. Στο Birmingham, δεν μπορώ να βρω νικητή μεταξύ Aston Villa και Southampton. Σε "κακό φεγγάρι" οι πρώτοι, ανεβασμένοι και ικανοί για το διπλό οι Saints.
Στο Norwich, και οι δύο ομάδες δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά θα διαλέξω τον "1" των Canaries, καθώς εντός έδρας, με ομάδες ισοδύναμες τα πάνε περίφημα. Από την άλλη η Newcastle βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση (ήττα και στο FA Cup) και απλά περιμένω τη στιγμή που θα ξανασηκώσουν κεφάλι, ώστε να τους εμπιστευτώ. Κλείνουμε με τα παιχνίδια της Κυριακής, στα οποία περιμένουμε γκολ και όμορφο θέαμα! Το ερώτημα για αυτή την αγωνιστική είναι: "Ποιος από τους πρωτοπόρους θα ευνοηθεί;"

Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Σκορ
Σάββατο 14:45Queens Park Rangers - Tottenham2 0-0
Σάββατο 17:00 Aston Villa - Southampton X 0-1
Σάββατο 17:00 Fulham - Wigan 1 1-1
Σάββατο 17:00 Everton - Swansea goal/goal 0-0
Σάββατο 17:00 Norwich City - Newcastle United 1 0-0
Σάββατο 17:00 Reading - West Bromwich Albion X2 3-2
Σάββατο 17:00 Sunderland - West Ham United 3-0
Σάββατο 17:00 Stoke - Chelsea X 0-4
Κυριακή 15:30 Manchester United - Liverpool goal/goal 2-1
Κυριακή 18:00 Arsenal - Manchester City goal/goal 0-2

Δείτε επίσης:
Primera Division - 19η αγωνιστική
Ligue 1 – 20η αγωνιστική
Serie A - 20η αγωνιστική

Σχόλιο για το παιχνίδι: Arsenal - Manchester City

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India