Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πρόβλεψη Premier League: Arsenal - Liverpool


Γήπεδο: Emirates Stadium
Ημέρα, ώρα: Τετάρτη, 21.45
Τίτλος: "Πότε θα κερδίσουμε derby, Brendan;"


To ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα στο Λονδίνο μεταξύ Arsenal και Liverpool. Δύο ομάδες με πολλά σκαμπανεβάσματα στη σεζόν. H Arsenal προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο πέρασε το εμπόδιο της Brighton. Παρά τις δυσκολίες και τις αντιδράσεις προς τον Wenger και τη διοίκηση, οι Gunners παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της 4ης θέσης. Σημαντικό στοιχείο για το σημερινό παιχνίδι η επιστροφή του Vermaelen στο κέντρο της άμυνας. Στο παιχνίδι κυπέλλου ξεκουράστηκαν και οι Wilshere, Cazorla, Walcott, οπότε ο Wenger θα έχει ξεκούραστα όλα τα αστέρια της ομάδας.

Αντίθετα, η Liverpool απογοήτευσε για ακόμη μία φορά φέτος, με τον αποκλεισμό από την Oldham. O Rodgers έτριξε τα δόντια σε κάποιους παίχτες του, αλλά θεωρώ ότι οι δίκες του ευθύνες είναι ακόμη μεγαλύτερες, καθώς αυτή την εικόνα δεν την είδαμε για πρώτη φορά φέτος. O Sturridge δείχνει να έχει προσαρμοστεί, ενώ λογικά επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Johnson, Reina, Enrique, Gerrard. Ένα καλό στοιχείο των Reds είναι ότι σκοράρουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, και σε συνδυασμό με την ασταθή άμυνα το φιλοξενούμενων, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να το καταφέρουν  και σήμερα.

Αγωνιστικά, προκρίνεται η επιλογή του άσου. Η Arsenal εντός έδρας, όταν βάζει γκολ, το κάνει πολλές φορές.. (7 με Newcastle, 5 με West Ham, 5 με Tottenham). H Liverpool δεν έχει κερδίσει ντέρμπι φέτος και δεν μπορώ να δω τον τρόπο για να το πετύχει σήμερα. Επειδή, όμως η σεζόν της είναι "ζεστό-κρύο", αλλά και επειδή έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, επιλέγω και το Χ.


Δείτε επίσης:

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Πως το είδες το παιχνίδι, ικανοποιημένος ?

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India