Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ligue 1 – 22η αγωνιστική


Τίτλος : Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση

Η κατάσταση στη Γαλλία αρχίζει και μπερδεύει ακόμη περισσότερο. Δεν μας έφτανε το AFCON έχουμε να υπολογίσουμε και τις μεταγραφές όπου βασικά στελέχη ομάδων αποχώρησαν για άλλες πολιτείες. Σε αυτό τώρα πρέπει να υπολογίσουμε και τους αγώνες κυπέλλου που διεξήχθησαν μεσοβδόμαδα όπου μερικοί έπαιξαν και παρατάσεις και για να δέσει το γλυκό βάλτε και τον καιρό ο οποίος πάντα παίζει το δικό του παιχνίδι.

Την Παρασκευή στο Valenciennes Lyon οι γηπεδούχοι αρχίζουν και βρίσκουν λύσεις παρά τα προβλήματα και είναι πάντα δυνατοί στην έδρα τους ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν καλά το 2013 αλλά δεν κοντράρονται και εύκολα. Χ στο 3.15!

Το Σάββατο τώρα θα ξεκινήσω με το Rennes Marseille. Οι Βρετόνοι τα πάνε περίφημα και έχουν το προβάδισμα ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ψυχή σε κάθε τους παιχνίδι και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο, οπότε g/g και σαν σημείο ο άσσος που μπορεί όμως να σπάσει. Συνεχίζω με το Evian Ajaccio όπου οι γηπεδούχοι παίζουν καλά αλλά δεν κερδίζουν βαθμούς και ήρθε νομίζω η ώρα να αποκαταστήσουν την αδικία αυτή απέναντι στην Ajaccio που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Montpellier Sochaux το επόμενο στο χωράφι των γηπεδούχων που ίσως  παίξει τον ρόλο του. Γενικά καλύτεροι οι γηπεδούχοι που θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο από την ίδια ομάδα μεσοβδόμαδα.

Στο Nancy Lorient όπου και οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε συνθετικό τερέν οι γηπεδούχοι ρισκάρουν όλο και πιο πολύ για μια νίκη και μπορεί να το εκμεταλλευτεί η εξαιρετική στις αντεπιθέσεις Lorient. Με βάση αυτό καλή επιλογή είναι το over στο 2.20(!) και σαν σημείο το 2 με κάλυψη στο Χ. Το Reims Toulouse είναι κομβικό μόνο για τους γηπεδούχους. Βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και η καμπάνα του υποβιβασμού χτυπά δυνατά. Δύσκολα σκοράρει πάντως και η Toulouse είχε και έχει πάντα καλή αμυντική λειτουργία. Χ προς το διπλό το παιχνίδι. Τέλος το Troyes Brest! Οι γηπεδούχοι παίζουν καλύτερα από τους αντιπάλους τους και πάντα χάνουν. Πείσμωσαν απ’ ότι λένε και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την Brest που μετατράπηκε σε εκτός έδρας ομάδα.Το over είναι πολύ ψηλά στο 2.20 και το προτιμώ. Σαν σημείο τον άσσο!

Την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει με το Saint-Etienne Bastia με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί αλλά να μην αξίζει ο άσσος και κλείνω με το PSG Lille όπου ισχύει το ίδιο και με το προηγούμενο παιχνίδι.

Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Σκορ
Παρασκευή 21:30 Valenciennes - Lyon X 0-2
Σάββατο 18:00 Rennes - Marseille 1X 2-2
Σάββατο 21:00 Evian - Ajaccio 1 1-1
Σάββατο 21:00 Montpellier - Sochaux 1 2-0
Σάββατο 21:00 Nancy - Lorient over 2-1
Σάββατο 21:00 Reims - Toulouse X2 1-1
Σάββατο 21:00 Troyes - Brest 1 2-1
Κυριακή 15:00 Saint-Etienne - Bastia 1 3-0
Κυριακή 18:00 Nice - Bordeaux 1X 0-1
Κυριακή 22:00PSG - Lille 11-0

Για το Nice - Bordeaux θα υπάρξει ξεχωριστή ανάρτηση!

Δείτε επίσης :
Primera Division – 21η αγωνιστική
Serie A – 22η αγωνιστική
Bundesliga - 19η αγωνιστική

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Τα σέβη μου !!!

The Catalan είπε...

Παμε γερά ρε adons!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India