Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Παναθηναϊκός: Ο κατήφορος συνεχίζεται

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μια περίεργη κατάσταση. Δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός από το Champions League και το Europa League, αλλά είναι η εικόνα της αποσύνθεσης που παρουσιάζει σαν ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Μια ομάδα, ουσιαστικά χωρίς διοίκηση, μια ομάδα που έφυγαν οι καλύτεροι παίκτες της και δεν τους αναπλήρωσε ούτε στο ελάχιστο και το κυριότερο, μια ομάδα που απομάκρυνε του φιλάθλους της, σε τέτοιο σημείο, ώστε να μην ελπίζει κανείς για κάτι καλύτερο από αυτό που είδαμε μέχρι τώρα.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το κατήφορο και αυτό που τρομάζει περισσότερο, είναι ότι δεν δείχνει να έχει κάποια εναλλακτική λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει...
Ο Πρωταθλητής του 2009-10, ξεκίνησε το Πρωτάθλημα του 2010-11 ως το απόλυτο φαβορί για το Πρωτάθλημα, μιας και η ομάδα παρέμεινε η ίδια και όλοι θεωρούσαν φυσιολογικό ότι θα υπάρξει μόνο βελτίωση στο παιχνίδι της. Δεν συνέβη τίποτα από αυτά, ο Παναθηναϊκός έχασε πολλούς βαθμούς στο πρώτο γύρο της σεζόν, έκανε βέβαια την αντεπίθεση του που σταμάτησε-με το τρόπο που την σταμάτησαν-στο Καραϊσκάκη, αλλά και πάλι αυτό δεν έφτανε, ώστε να μην θεωρηθεί η χρονιά αποτυχημένη.
Το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, είναι χειρότερα από δισέλιδο σταυρόλεξο! Η πολυμετοχικότητα δεν άντεξε, το πακέτο το μετοχών έμεινε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, διάφοροι μνηστήρες εμφανίστηκαν ως αγοραστές, αλλά στο τέλος, το συμπέρασμα είναι το ίδιο: ο Παναθηναϊκός ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία δεν δείχνει ότι ενδιαφέρεται να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, κανείς καινούργιος αγοραστής δεν παρουσιάζεται και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το κατήφορο.
Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, Αύγουστο μήνα (πρώτη φορά, μετά από 15 χρόνια!) ήταν μόνο η αρχή. Περιμένω να δω πολλά χειρότερα στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αρχικά η ομάδα είναι τραγική αγωνιστικά. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος, ούτε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού δεν θα έπαιζαν το '80 και το '90. Οι παλιοί, Έλληνες και ξένοι που μείνανε δείχνουν μια επικίνδυνη αδιαφορία, ενώ ο προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα από πέρυσι, αλλά για μένα, είναι ο τελευταίος που φταίει, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω του.
Κάτι πρέπει να ξυπνήσει τον Παναθηναϊκό και με καλό ή κακό τρόπο.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Φίλε Αλέξη συμφωνώ για τον κατήφορο, αλλά πρέπει να επικρατήσει η ηρεμία. Χρειάζεται διοικητική λύση ο Παναθηναϊκός όπως τονίζεις κι εσύ…
Τα υπόλοιπα σιγά σιγά…

charalampos είπε...

Εγώ θα σταθώ και στην αβάντα των δημοσιογράφων! Μόνο κακό κάνει αυτος ο δογματισμός!

Αν ο ΠΑΟ συνεχίσει τα σταριλίκια και τους στρουθοκαμηλίσμούς θα βρεθεί να σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ φέτος!

Πολυμετοχισμός, προεδρεύον αντιπρόεδρος, 2 Τεχν. Δ/ντες, Πετρογκολ (!?!?) και η σαχλαμάρα παίρνει χαρτάκι και μπαίνει στη σειρά!

Elpis Cameraman είπε...

Καλα οτι οι δημοσιογραφοι, ειδικα αυτα που κανουν αποκλειστικα ρεπορταζ ομαδων (ειτε ΠΑΟ, ειτε αλλων) κανουν αρκετες φορες κακο στις εκαστοτε ομαδες, γιατι με το σκεπτικο να πουλησουν, δημιουργουν ειτε προβληματα, ειτε προσδοκιες.
Το μονο που διαφωνω, ειναι το προεδρευων αντιπροεδρος. Αφου ετσι ειναι, πως να τον ονομασουν. Χλωμο προσωπο?

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India