Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Προγνωστικά Ολλανδικού Πρωταθλήματος


Καλημέρα σας από την συννεφιασμένη Ολλανδία!
Καταρχάς να σας ζητήσω συγγνώμη που ακόμα δεν μπόρεσα να κάνω μια ανασκόπηση της Eredivisie... αλλά πέρα από την δουλειά ετοιμάζουμε & μια εκδήλωση για να προβάλουμε την κουλτούρα μας στα Ολλανδάκια & τον υπόλοιπο κόσμο που υπάρχει εδώ, οπότε ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος. Πιστεύω πως κατά την Τετάρτη θα μπορέσω να κάνω μια σύνοψη των μεταγραφών & να σχολιάσουμε λίγο την 1η Αγωνιστική.


Μέχρι τότε να δώσουμε 2 σημεία για σήμερα...



SC Heerenveen - Nijmegen EC (Χεϊρενφέιν - Ναιμέιγχεν... για να μαθαίνουμε & την προφορά!)
Η ομάδα μας για φέτος (Nijmegen) ταξιδεύει στην Φριζία (Friesland - Φρίζλαντ) για να αντιμετωπίσει τις "Καρδούλες" (Το σήμα της ομάδας, οι καρδούλες, είναι η σημαία της Φριζίας! Η Φριζία είναι ένα αντίστοιχο ελληνικό γεωγραφικό διαμέρισμα στα βόρεια της Ολλανδίας με δικιά της γλώσσα & κάποια στιγμή  θα αναφερθούμε περισσότερο σε αυτήν...). 
Φημίζονται για την φιλοξενία τους οι Φριζλανδοί και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φύγουμε με το Χ (3,65)!



ADO Den Haag - SBV Vitesse (Ντεν Χάαγχ - Φίτεσε... για να μαθαίνουμε & την προφορά!)
Η γειτονική ομάδα του Arnhem πάει στην κοσμοπολίτικη Χάγη και ελπίζουμε να χάσει (και μακάρι και πανηγυρικά) για να εξιλεωθούμε για την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών στο σιδηροδρομικό σταθμό του Arnhem (1 - 1,83)!!!


Met vriendelijke groetjes,
van der Mitrax



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India