Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΑΓΏΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Αρχίζει να μεγαλώνει το ενδιαφέρων στο κουπόνι, κάτι που πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο προσεκτικούς στις επιλογές μας.
   Ξεκίνημα με το over στην Ιαπωνική Λίγκα ανάμεσα στην Βίσελ Κόμπε και την Γιοκοχάμα Μαρίνος, ενώ σε Ευρωπαικά εδάφη πια, θα κρατήσω την αντίδραση της Μπάγερν μέσα στην έδρα της Βόλσφμπουργκ και έρχονται από αντίθετα αποτελέσματα οι δύο ομάδες(εντός έδρας ήττα για την Μπάγερν και εκτός έδραςνίκη για την Βόλσφμπουργκ).
   Το g/g και το over θα κρατήσω στον αγώνα της...
Χοφενχάιμ με την πρωταθλήτρια Ντόρτουμτ, θα πήγαινα και με το διπλό αλλά θέλω να την δω σε κανά δύο ματς ακόμα για να κρίνω την αγωνιστική της συμπεριφορά(πρώτο δείγμα θετικό)
   Στην Αγγλία τώρα θα κρατήσω το διπλό για την τσαμπουκαλεμένει και διψασμένη Νότιτς, μέσα στην έδρα της Γουίγκαν, η οποία θεωρώ ότι θα φουντάρει καθώς είναι αποδυναμωμένη και χωρίς μεγάλη ποιότητα.
   Στην από κάτω κατηγορία τώρα θα κρατήσω το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, την Λέστερ στον αγώνα της με την Ρέντινγκ, η οποία έχασε με μεταγραφή τον περσινό πρώτο της σκόρερ, κάτι που θα την κάτι πιο ευάλωτη και λιγότερο ανταγωνίσιμη. Η Λέστερ ξεκίνησε όπως έπρεπε, με νίκη δηλ, και πιστεύω ότι θα τις διπλασιάσει.
   Ένα άλλο φαβορί που θα κρατήσω είναι η Γουέστ Χαμ, καθώς το υλικό το έχει , την φανέλα την έχει τον προπονητή τον έχει , καλή εμφάνιση με πολλές ευκαιρίες στο προηγούμενο ματς έκανε(αλλά το γκολ δεν έμπαινε), έτσι πιστεύω ότι με αντίπαλο μία Ντόνκαστερ που δεν έχει τίποτα από τα προηγούμενα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος της.
   Τρίτο σημείο είναι η Σαουθάμπτον, η οποία ήταν εκπληκτική στο ματς με την Λίντς, και έχει όλα τα φόντα να φύγει με το διπλό από την έδρα της άχρωμης Μπάρνσλει.
   Από την Σκωτία μόνο το over στην αναμέτρηση της Μόρτον με την Λιβινγκστον.
   Φεύγω από το μεγάλο νησί και πάω στην Δανία όπου θα κρατήσω δύο σημεία, το over της Οντένσε και την νίκη για την ανώτερη σε όλους τους τομείς Κοπεγχάγη.


vissel kobe-yokohama marinos over
 hoffenheim-dortmund g/g
 hoffenheim-dortmund over
 wigan-norwich 2
 barnsley-southampton 2
 leicester-reading 1
 doncaster-west ham 2
 morton-livingston over
 aalborg-odense over
 copenhagen-midtjylland 1


 Τριάδα 1η    Leicester-Reading 1(1.8)
                     Copenhagen-Midtjylland 1(1.6)
                     Morton-Livingston  over(1.8)

Απόδοση  5,2

Τριάδα  2η    Doncaster-West Ham 2(1.9)
                      Vissel Kobe-Yokohama Marinos over(2.15)
                      Hoffenheim-Dortmund over(1.8)

Απόδοση  7,3

Τριάδα 3η     Wolfsburg-Bayern 2(1.82)
                      Hoffenheim-Dortmund g/g (1.72)
                      Wigan-Norwich 2(3.5)

Απόδοση  11,0

                     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India