Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Σε κάνουν ομάδα τα λεφτά άμεσα ?

 Που πάμε ???
 Οι περισσότεροι οπαδοί όταν κάνουν “όνειρα” να γίνουν οι πρόεδροι των ομάδων τους, σκέφτονται τον εαυτό τους σαν ένα πρόεδρο με πολλά λεφτά.
Αγοράζουν μια ενδεκάδα την πρώτη χρονιά, κάνουν αμέσως υποδομές, κάποιοι παίρνουν προπονητή, κάποιοι άλλοι πιο γνώστες κάνουν και τον προπονητή κ.α.  
Φυσικά ο στόχος είναι το πρωτάθλημα !!!
Είναι όμως αυτός ο δρόμος της επιτυχίας ?

 Στο παρελθόν υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ομάδων που ο νέος πρόεδρος τα χώνει, αλλά ελάχιστες φορές πήραν άμεσα πρωταθλήματα και κύπελλα. Περιπτώσεις όπως, με λένε Βαγγέλη, βάζω λεφτά και παίρνω πρωταθλήματα με μπράβους, είναι μια από τις εξαιρέσεις.
Η επιτυχία και πολύ περισσότερο η διατήρηση μιας ομάδας στην κορυφή, έρχεται συνήθως με συνεχή βελτίωση και υγιή οικονομικά.

 Ένα ανάλογο παράδειγμα είναι αυτό της Παρί (Paris Saint-Germain Football Club).
Πριν από δυο μήνες περίπου τα ινία της ομάδας πέρασαν στα χέρια Αράβων Επιχειρηματιών...
Μπήκε χρήμα απ’ το Κατάρ και μέχρι τώρα αγόρασαν 7 παίκτες δίνοντας περίπου 40 εκ. ευρώ. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να μη σταματήσουν σε αυτά τα νούμερα…

 Πολλοί πιστεύουν ότι η Παρί η οποία πέρσι τερμάτισε 4η, θα μπορέσει να πάρει φέτος το πρωτάθλημα Γαλλίας ή έστω ότι θα πάει καλύτερα από πέρσι.
Εγώ βλέπω ότι έχασε την 1η αγωνιστική στην έδρα της απ’ τη Λοριάν (Lorient) και πήρε ισοπαλία τη 2η μέσα στη Ρεν (Rennes). Νίκη δεν είδα ακόμη…

 Την Κυριακή αντιμετωπίζει στην έδρα της (Parc des Princes) τη Βαλενσιέν (Valenciennes) για την 3η αγωνιστική , σ’ ένα παιχνίδι όπου η νίκη θεωρείτε  μονόδρομος για τους γηπεδούχους.  
Τα πολλά λεφτά και οι πολλές μεταγραφές πρέπει να φέρουν περισσότερες νίκες φέτος λένε…
Για να δούμε… γιατί πολύ αμφιβάλω ότι θα έρθει η νίκη και στο επόμενο παιχνίδι τους…
Όταν την βλέπω και με 1,4 απόδοση, ενώ το Χ παίζεται πάνω από 4 και το διπλό πάνω από 7φορές, κάτι με πιάνει…
Πολλά λεφτά μου λένε και πολλές μεταγραφές…

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Όσα λεφτά και να έχεις αν δεν ακολουθείς συγκεκριμένο πλάνο δεν πας που θενά. Θα τα σπαταλήσεις. Θα τα στείλεις στον βρόντο. Είδαμε και τον Αντωνίου τι έκανε. Η Παρί (ομαδάρα) θέλει ακόμα χρόνο. Προσωπικά θεωρώ ότι στο επόμενο πρωτάθλημα θα μπουν τα θεμέλια. Εμείς πάμε να βάλουμε πρώτα τα κεραμίδια.

Unknown είπε...

Φίλε Κάνθαρε καλά τα λες, αλλά να συμπληρώσω ότι αν έχεις κεραμίδια, δε σε πιάνει το φτύσιμο…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India