Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Προετοιμασία ΠΑΟΚ - Ανταπόκριση από Doorwerth

Καλησπέρα σας (μετά από καιρό) από την "καλοκαιρινή" Ολλανδία! Επιτέλους η ΠΑΟΚάρα μας έκανε την τιμή και συγχρονίστηκε μαζί μας... Καταφέραμε λοιπόν να την επισκεφτούμε στο Doorwerth (Ντόουρβερτ η σωστή προφορά) και έχουμε κάποια παρασκήνια....

Να αρχίσω όμως από ένα ρεπορτάζ σε site του ΠΑΟΚ που μου προκάλεσε γέλιο και προβληματισμό ταυτόχρονα!...
Χθες λοιπόν η απογευματινή προπόνηση (ξεκίνησε στις 7:00 μ.μ. τοπική ώρα) διήρκεσε 1:50...πράγμα που για όποιους έχουν ασχοληθεί με ποδόσφαιρο (όχι μόνο οπτικά) είναι απολύτως φυσιολογικό. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ λοιπόν έχουμε την υπερβολή (φαντασία κάποιου δημοσιογράφου κατά την γνώμη μου) που θέλει κάποιον εξαντλημένο ποδοσφαιριστή να λέει πάλι καλά που νυχτώνει και σταματήσαμε!!! Να σας ενημερώσω πως Δευτέρα και Τρίτη μετά από καιρό χορτάσαμε ήλιο!!! Επίσης δεν μου βγαίνει ο υπολογισμός γιατί άντε και 9:00 μ.μ. να τελείωσαν το σούρουπο αυτή την περίοδο ξεκινάει κατά τις 11:00!!!!!!!!! Συμπέρασμα; "Καλό παπά μας πουλάνε!"

Πάμε όμως στα σημερινά. Μια ώρα πιο νωρίς η προπόνηση και στην πισίνα αφού μάλλον τους τρόμαξε η βροχούλα που ερχόταν που και που από το πρωί! Σαλπιγγίδης και Cirillo κάναν πρόγραμμα μόνοι τους ενώ χώρια ήταν και οι τερματοφύλακες. O Garcia μαζί με κάποιον από τους μικρούς (συγχωρέστε με αλλά ακόμα δεν τους έμαθα...) ήταν στο ιατρείο αλλά το γιατί δεν το έμαθα. Ο Vitolo μου δόθηκε η εντύπωση πως αγνοείται...αλλά δεν παίρνω και όρκο!

Ο Κωνσταντίδης από την μία κανονίζει λεπτομέρειες του προπονητικού κέντρου, από την άλλη τα των φιλικών με τον Boloni (ο οποίος δείχνει αρκετά διαλλακτικός και θα κάνει την δουλεία που ξέρει με τα εργαλεία που έχει απ' ότι φαίνεται) και κάνει και μια κουβέντα για μεταγραφές όπου φαίνεται πως έχει μεγάλη βοήθεια από τον .... Βρύζα (κατάλαβα πως πλέον ο ρόλος του είναι αρκετά ενεργός και μάλλον θα φανεί από Δευτέρα και πιο επίσημα)!!!

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Περισσότερα μετά την προπόνηση της Παρασκευής στην οποία αν όλα πάνε καλά θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε.... και αυτή την φορά με το ποδήλατο και όχι με το λεωφορείο!!!

Met Vriendelijk Groetjes (Με Φιλικά Χαιρετισματάκια)...
van der Mitrax

3 σχόλια:

charalampos είπε...

Γειά σου Van der Mitrax, μικρο-Ολλανδεζοφάγε!!!!

Τα σέβη μας για την ανταπόκριση!

van der Mitrax είπε...

Να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα ανταπόκριση από Πτολεμαΐδα και περίχωρα... Βαίνουν όλα καλώς εκεί?

Unknown είπε...

Υπάρχει φωτοανταπόκριση…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India