Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Champions league preview: Odense BK - Panathinaikos: 3rd qualifying round-1st leg (21:00 NS2)

Γήπεδο: TRE-FOR park.
Ανοίγει λογαριασμό στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός και εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη.
Η Odense ή ΟΒ (όπως αλλιώς αναφέρεται) είναι μάλλον η 2η σε δυναμικότητα ομάδα της Δανίας. Τα τελευταία 3 χρόνια είναι δευτεραθλήτρια πίσω από την τεράστια FC København που πέρσι της έριξε 26β διαφορά. Έχει 3 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Δανίας με την χρυσή εποχή της να είναι από το 1975-1990. Τελευταία εγχώρια επιτυχία της ήταν το κύπελλο Δανίας την περίοδο 2006-2007 και τίποτα άλλο έκτοτε...


Στην Ευρώπη, η φανέλα της δεν έχει κάποιο σοβαρό βάρος με την περσινή είσοδο της στους ομίλους του Europa league (με Stuttgart, Young Boys, και Getafe) και τον τερματισμό στην τελευταία θέση, να είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη επιτυχία της. Την περίοδο 1994-1995 γράφτηκε η ενδοξότερη μέρα στην ιστορία της με την πρόκριση επί της Real Madrid και την είσοδό της στους 4 του UEFA cup.

Για το φετινό πρωτάθλημα Δανίας μέχρι στιγμής έχει μία εντός έδρας νίκη και μία εκτός έδρας ισοπαλία-μάλιστα-με την μισητή αντίπαλο FC København. Καλύτεροι παίκτες της ομάδας φαίνονται να είναι οι Αντρέασεν (μέσος) και Ουτάκα (επιθετικός) με 25 γκολ συνολικά πέρσι. Συνήθως εμφανίζεται ή με 4-4-2 ή με 4-5-1.

Τώρα όσο αφορά τον ΠΑΟ, ο Φερέιρα κρατάει κλειστά χαρτιά. Τα νέα αποκτήματα θα μείνουν εκτός μάχης και οι παλιές καραβάνες φαίνεται ότι θα επωμιστούν τις ανάγκες του αγώνα. Σε σχέση με πέρσι μάλλον θα δούμε τον Σιμάο σε ρόλο κόφτη, τον Μαρίνο μπροστά δεξιά και τον Πετρόπουλο κορυφή.

Το ματς από στοιχηματικής πλευράς δεν εμπνέει. Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι, αλλά οριακά, με το under να τιμάται δεόντως. Σημαντικό ρόλο για μένα θα παίξει η στόφα του ΠΑΟ ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς. Στόχος το μηδέν στην άμυνα!!!

   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India