Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Βαλερένγκα – ΠΑΟΚ 0-2

 Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν πήρε τι νίκη μέσα στη Νορβηγία επί της Βαλερένγκα με 0-2 και πλέον η υπόθεση πρόκριση θεωρείτε σχεδόν δεδομένη.
Λίγες ομάδες στην Ευρώπη μπορούν ν’ ανατρέψουν ένα τέτοιο σκορ μέσα στην Τούμπα και φυσικά η Βαλερένγκα δεν είναι μια από αυτές…
 
 Ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάστηκε πιο έτοιμος από τους Νορβηγούς που έχουν και 15 παιχνίδια στα πόδια τους.
Πιο έτοιμος, πιο ποιοτικός, πιο αποφασισμένος, πιο διαβασμένος, δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία.
Όλα μαζί έδειξαν έναν ΠΑΟΚ πολύ καλύτερο από την Βαλερένγκα.   

 Η γκρίνια που ξεκίνησε λόγο των κακών εμφανίσεων στα φιλικά παιχνίδια, μετά από αυτή την εμφάνιση έδωσε τη θέση της στον ενθουσιασμό.
Η αμφισβήτηση του νέου προπονητή από τις πρώτες μέρες του στην ομάδα, έδωσε τη θέση της στην αναγνώριση της αξίας του πολύ γρήγορα.
Η διαπίστωση για αποδυνάμωση του ρόστερ, έδωσε τη θέση της στην αναγνώριση ενδυνάμωσης της ομάδας.    
Καθόλου καινούργια αυτά για τα ελληνικά δεδομένα...


 Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα χρόνο πειραματισμών στη θέση του προπονητή, φαίνεται ότι βρήκε έναν άνθρωπο με ισχυρή προσωπικότητα, γνώση, εμπειρία και όρεξη για δουλειά.
Έχω γράψει από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ, ότι πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο, ανεξάρτητα από τ’ αρχικά αποτελέσματα.
Έχει ένα βιογραφικό που δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βασιστεί σε αυτόν για τον προγραμματισμό της ομάδας, για την σύνδεση των ακαδημιών με την πρώτη ομάδα και την συνεχή ενδυνάμωση του ποδοσφαιρικού τμήματος χωρίς να δαπανά μεγάλα ποσά για μεταγραφές.  

 Δεν είμαι από αυτούς που βγάζουν συμπεράσματα από ένα παιχνίδι και μόνο.
Φυσικά είμαι ικανοποιημένος από τον Μπόλονι και από τον Λαζάρ στα πρώτα δείγματα γραφείς, αλλά μέχρι εκεί.
Ούτε είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ο πρώτος, ούτε είναι ο καλύτερος μέσος που πέρασε από την ομάδα ο δεύτερος.
Για να χαρακτηρίσω κάποιον θα περιμένω να δω τη διάρκεια που θα έχει στη δουλειά του.
Αναφέρομαι σε αυτούς, γιατί τους άλλους συντελεστές της χθεσινής επιτυχίας λίγο πολύ τους ξέρουμε.

 Το βασικό συμπέρασμα που βγάζω για τον ΠΑΟΚ είναι, ότι πλέον χαρακτηρίζεται από πολλούς εντός και εκτός συνόρων ως μια ευρωπαϊκή δύναμη.
Τα τελευταία χρόνια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δείχνει σταθερός και σίγουρος. Όχι μόνο με αντιπάλους όπως η Βαλερένγκα, αλλά και απέναντι σε μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις έχει σταθεί αντάξιος των προσδοκιών των φιλάθλων του !!!

2 σχόλια:

van der Mitrax είπε...

Ο προπονητής αξίζει όντως να στηριχτεί και ελπίζω να καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε ο Σάντος... να αρχίσουν να προωθούνται παιδιά από της ακαδημίες για έναν ΠΑΟΚ από τα παλιά!!! Επίσης να πω πως αν ο Βokani έκανε διακοπούλες στο Βέλγιο όταν ο ΠΑΟΚ έκανε την προετοιμασία του τότε αν κατάλαβα καλά έχει κλείσει κατά μεγάλο ποσοστό......

Unknown είπε...

Χαίρομαι που συμφωνείς van der Mitrax για τον προπονητή και εύχομαι το ρεπορτάζ σου να επιβεβαιωθεί. Θα είναι μια σημαντική προσθήκη, σε μια θέση που η ομάδα έχει πρόβλημα πολλά χρόνια…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India