Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Με φυσική κατάσταση και τακτική.


Την Πέμπτη ρίχνεται στη μάχη ο Άρης με αντίπαλο την πρωτοεμφανιζόμενη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις Jagiellonia Białystok. Σύμφωνα με τα λεγόμενα, το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Τα δικαιώματα του αγώνα φαίνεται να τα έχουν οι Πολωνοί που αναμενόμενα επιδεικνύουν τα συμπτώματα του πρωτάρη.

Ο Άρης φέτος εμφανίζεται ελαφρώς αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρσι όσο αφορά την ποιότητα των παιχτών (μια ντουζίνα έφυγε και άλλη μία ήρθε). Η αμυντική του γραμμή με τον 37-χρονο Ronaldo Guiaro αποτελεί ερωτηματικό.

Βέβαια, ο Άρης φέτος είναι ομάδα του Hector Cuper, με τον Αργεντινό προπονητή να ηγείται του αγωνιστικού σχεδιασμού σε αντίθεση με πέρσι που ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της περιόδου (Νοέμβριο 2009).

Εκτίμηση μας είναι ότι οι κιτρινόμαυροι θα εμφανιστούν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, με πολλά sprint, pressing και κίνηση στον χώρο. Σίγουρα, ο προπονητής θα εστιάσει στην τακτική με έμφαση στην κατοχή μπάλας και στον έλεγχο του ρυθμού.

Το παιχνίδι θέλει προσοχή (τέτοιας κλάσης ομάδες έχουν κάνει ζημιά στο παρελθόν).

Δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Η πρόκριση θα έρθει δύσκολα.

ΥΓ :Ο Άρης φέτος θα είναι πιο ομαδικός σαν σύνολο, πιο αθλητικός και πιο πειθαρχημένος με τους αντίπαλους να δίνουν τα "ρέστα" τους για να τον κερδίσουν. Δόγμα Cuper!

4 σχόλια:

charalampos είπε...

Στις 21:45 ώρα Ελλάδας τελικά η μετάδοση από CONN-X TV.

Unknown είπε...

Ωραία !!!
Αυτό φίλε μπορούμε να το δούμε και δωρεάν ?

charalampos είπε...

Δωρεαν μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω internet από το παρακάτω link
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=82099&part=sports

Βέβαια, την ημέρα του αγώνα θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες

Unknown είπε...

Ευχαριστώ φίλε !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India