Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Super league : 30η αγωνιστική - Κυριακή στις 19:00 όλοι οι αγώνες.

Κυριακή των Βαΐων στα γήπεδα της
Super league
Σάββατο του Λαζάρου σήμερα όμως το αγωνιστικό ενδιαφέρον μας δεν λέει να αναστηθεί. Δεν το αδικώ μωρέ, αφού όποιος ήταν να πέσει...έπεσε και όποιος ήταν να σωθεί...σώθηκε. Πρωταθλητή, επίσης βγάλαμε κόντρα στην κουλτούρα μας "της τελευταίας στιγμής" και αυτό που  απομένει είναι να δούμε την τελική 5άδα των play-off που είναι "της τελευταίας στιγμής".

Αύριο, Κυριακή των Βαΐων, ο Χριστός μπήκε με δάφνες στην Ιερουσαλήμ 6 μέρες πριν προδοθεί. Το νόημα αυτής της χριστιανικής γιορτής συνδέεται άρρηκτα με τον εθελούσιο θάνατο και εγώ δεν μπορώ να μην αμαρτάνω, κάνοντας παραλληλισμούς...

Αnyway, αύριο, ένας εκ των  Άρη και  Βόλου θα γιορτάσουν διπλά αυτή τη μέρα αφού και το "Κυριακή, κοντή γιορτή" ταιριάζει,επίσης, γάντι.
Επειδή η χώρα βοά, επειδή το παρασκήνιο μόνο στα μέρη μας.... πρωταγωνιστεί, επειδή εμείς είμαστε ανόθευτα...αγνά παιδιά...αμόλυντα και ασπίλωτα, δεν θα πούμε τίποτα για κανένα ματς. Τι να πούμε άλλωστε, αφού μόνο οι Αρειανοί και οι Βολιώτες θα δουν μπάλα!

Θα δανειστώ και θα "πειράξω" σατυρικά την ατάκα του Πανόπουλου από μια πρόσφατη συνέντευξη του και θα πω...."ΚΑΙ ΓΑΜΩ....ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ" υποδυόμενος το διττό χαμόγελο της Μόνας της Λίζας!  

Εδώ και η τελευταία πράξη του δράματος με τα ματς να αρχίζουν όλα στις 19:00...

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ET3)
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (NS1)
Π.Α.Ο.Κ. - ΚΕΡΚΥΡΑ (NS4)
A.E.K. - ΗΡΑΚΛΗΣ (NS6)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΚΑΒΑΛΑ (HIGH/TS)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (NET)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (NS3)
ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (NS7)

ΥΓ: Τελικά ποιος θα πέσει? Οεο? Γιατί άλλους βλέπω να υποβιβάζονται και άλλους τελικά να ....ρίχνονται! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India