Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Και αυτήν την αγωνιστική έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια.
   ΠΑΡΜΑ-ΙΝΤΕΡ: Όταν χάνεις από το Μπάρι, τότε λογικό είναι να φτάσεις σε σημείο να κινδυνεύεις. Ο αγώνας με την Ίντερ είναι δύσκολος καθώς και την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Ουντινέζε. Δύσκολα τα πράγματα. Από την άλλη η Ίντερ έρχεται απογοητευμένη, αλλά και με πολλούς παίχτες κορεσμένους, και δεν νομίζω...
ότι μπορούν να ελπίζουν στο πρωτάθλημα.
   ΡΟΜΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ: Αναθάρρησε η Ρόμα με την μεγάλη νίκη της μέσα στο Φρίουλι, και δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το παράξενο Παλέρμο, καθώς από ότι φαίνεται το μυαλό τους το έχουν μόνο στα ημιτελικά του κυπέλλου με την Μίλαν.
   ΛΕΤΣΕ-ΚΑΛΙΑΡΙ: Να που οι δύο σερί νίκες της Λέτσε της έδωσαν προβάδισμα στην υπόθεση σωτηρία. Είναι καλή και σοβαρή και απέναντι σε ένα αδιάφορο Κάλιαρι πιστεύω ότι έχει σοβαρό προβάδισμα.
   ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Αδιάφορη η Φιορεντίνα, καθώς δεν νομίζω ότι προλαβαίνει την έξοδο στην Ευρώπη. Η Γιούβε από την άλλη δείχνει να ξυπνάει και με τρεις σερί νίκες κυνηγάει από την έξοδο στο Ουέφα μέχρι και την έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ.
   ΝΑΠΟΛΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Το καμάρι του νότου αντιμετωπίζει μια ομάδα η οποία δείχνει να λυγίζει. Η Νάπολι πέρασε με νίκη από την έδρα της Μπολόνια και αισίως έφτασε τέσσερις σερί και συνεχίζει να ελπίζει για τον τίτλο, ενώ έχει και την σημαντική επιστροφή του μεγάλου Καβάνι. Η Ουντινέζε έρχεται από δύο ήττες και αν δεν σοβαρευτεί κινδυνεύει να καταστρέψει ότι έχτισε μέχρι τώρα. Αμφίβολος ο παικταράς Σάντσες. Προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους.
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India