Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου - Επιλογή ημέρας(ταμείο)

Πολύ ωραία θα ήτανε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε αυτές τις δύο θέσεις (η επιλογή της δεύτερης θέσης δική σας) και να απολαύσουμε την θάλασσα και το καλοκαιράκι.

Ωραία, πράγματι.

Ο αγώνας, όμως, δεν σταματάει έτσι και για αυτό το ΣΚ υπάρχουν επιλογές, αν και ομολογουμένως αυτές είναι λίγες.

Πάλι με Ιαπωνία θα ξεκινήσω, όπου όσοι δεν το έχουν καταλάβει, τα αποτελέσματα μόνο άσχημα δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις, ενώ από την άλλη δεν πρέπει να περιμένεις από κανένα πρωτάθλημα, όσο καλά και να το γνωρίζεις, να σε επαληθεύει συνέχεια τις επιλογές σου.

Ξεκινώ με την Ουράβα, η οποία είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της και πιστεύω ότι την Τόσου, η οποία εκτός υστερεί , θα την κερδίσει ώστε να παραμείνει στο γκρούπ διεκδίκησης του τίτλου.

Στο ντέρμπι του βυθού, ανάμεσα στην Σαπόρο και την Νιιγκάτα, θα πάρω την φιλοξενούμενη, όχι ότι είναι ομαδάρα ή κάτι παρόμοιο, αλλά επειδή το παλεύει σε αντίθεση με την Σαπόρο που ξέρει ότι έχει υποβιβαστεί και η τελευταία της νίκη χρονολογείται στην εποχή του β΄Παγκοσμιου Πολέμου(1-1-14 το ρεκόρ της κάτι σαν την περσινή Φουκουόκα αν θυμάστε).

Κασίβα-Ναγκόγια η επόμενη επιλογή όπου λόγο της φοβερής επιθετικής συμπεριφοράς και των δύο κρατάω το g/g.

Η Βίσσελ Κόμπε είναι σε άριστη κατάσταση τα τελευταία ματς, κάτι που της δίνει μεγάλη τύχη στο δύσκολο ματς με την πρωτοπόρο Σεντάι, η οποία όμως δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια γιαυτό ποντάρω στο g/g και το over.

Κλέινω την Ιαπωνία με ακόμα ένα g/g και over στον αγώνα της πολύ ισχυρής εντός( αλλά και εκτός) Χιροσίμα με την Γιούμπιλο Ιβάτα η οποία σκοράρει με αρκετή ευκολία.

Από τα υπόλοιπα, μόνο δύο σημεία, την ισοπαλία στο Φιλανδικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ντεφορμέ ομάδες, την Ίντερ Τούρκου και το Ελσίνκι.

Τελευταίο σημείο η νίκη για την Τρόμσο επί της Σόγκνταλ.

Αυτά για το Σαββάτο καλή τύχη και να απολαύσεται την φραπεδιά σας σε κάποια παραλία από τα κέρδη σας.

sapporo-niigata 2 (2.1)
urawa-tosu 1 (1.95)
kashiwa-nagoya g/g (1.55)
hirosima-jubilo iwata g/g (1.57)
hirosima-jubilo iwata over (1.67)
vissel kobe-sendai g/g (1.75)
vissel kobe-sendai over (2.0)
tromso-sogndal 1 (1.4)
inter turku-helsinki X (3.5)

Τριάδα 1η
urawa-tosu 1 (1.95)
kashiwa-nagoya g/g (1.55)
hirosima-jubilo iwata g/g (1.57)

Απόδοση 4.6

Τριάδα 2η
sapporo-niigata 2 (2.1)
vissel kobe-sendai over (2.0)
tromso-sogndal 1 (1.4)

Απόδοση 5.88


Δυάδα 
hirosima-jubilo iwata over (1.67)
inter turku-helsinki X (3.5)

Απόδοση 5.8



Έναρξη 20/08/2011 (76/152) (50%) (μ.ο 2.04)

Επιλογή ημέρας:  urawa-tosu 1 (1.95)
Η Ουράβα είναι ομάδα η οποία έχει ψηλούς στόχους και ικανότητες για να τους πετύχει.Η διαφορά από την αντίπαλο της μπορέι να είναι μικρή αλλά να σκεφτεί κανείς ότι η Ουράβα ισοφαρίστηκε στο προηγούμενο ματς στις καθυστερήσεις ενώ η Τόσου κέρδισε στις καθυστερήσεις, και μάλιστα ποιόν? την Σαπόρο. Η Ουράβα ισχυρή, ενώ η Τόσου αδύναμη εκτός, παίρνω τον άσσο και καθαρίζω (ελπίζω).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India