Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 5 Ιανουαρίου


Φτάνουμε στο τέλος των εορτών κι ετοιμαζόμαστε για μια ακόμη δύσκολη χρονιά. Οι ομάδες θα κάνουν τις διορθωτικές κινήσεις τους αυτήν την περίοδο, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Θέλει λίγο προσοχή στους πρώτους αγώνες, καθώς κάποιες μπορεί να παρουσιαστούν αρκετά διαφορετικές στον δεύτερο γύρο.

Επιλογή ημέρας είναι η εντός έδρας νίκη της Real Sociedad απέναντι στην Athletic Bilbao. Τη Sociedad την εμπιστευτήκαμε αρκετές φορές και μας δικαίωσε. Μπορεί να παρουσιάστηκε ανέτοιμη στο ξεκίνημα της σεζόν και να μη μπόρεσε να διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη, κατάφερε όμως να ανακάμψει και να αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μια θέση κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο.
Η Athletic Bilbao εντυπωσιάζει στην έδρα της, καθώς ακόμη δεν έχει χάσει σε αυτήν μετά από 9 αγώνες. Νίκησε μάλιστα τους 7 και παραχώρησε 2 ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι όμως εκτός έδρας έχουν χάσει τα μισά παιχνίδια που έχουν παίξει (4 ήττες στους 8 αγώνες). Φαίνετε ότι μακριά από την έδρα τους δυσκολεύονται, οπότε θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Real Sociedad - Athletic Bilbao 1 2.15 2-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India