Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στοίχημα Τρίτη 28 Ιανουαρίου



Μετά την επιτυχία της Κυριακής, κάναμε ένα μικρό δευτεριάτικο διάλειμμα και επιστρέφουμε με Premier League. Το Σαββατοκύριακο οι Άγγλοι ασχολήθηκαν με τα παιχνίδια κυπέλλου και τώρα θα δώσουν την 23η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέροντα ντέρμπι.


Η σημερινή μας επιλογή έρχεται από το παιχνίδι Southampton - Arsenal. Η Southampton είναι, αυτή τη στιγμή, η μόνη αδιάφορη ομάδα της Premier League. Ουσιαστικά δεν κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ δεν υπάρχει και περίπτωση να κινδυνεύσει. Με τραυματίες τους βασικότατους Wanyama, Lovren, Ramirez, χάνει σε ταχύτητα στο επιθετικό κομμάτι, οπότε θα προσπαθήσει να διατηρήσει την καλή αμυντική της λειτουργία και να περιορίσει το ρυθμό των Gunners. Η Αrsenal, μετά την κλήρωση του κυπέλλου με τη Liverpool, έχει ένα πρόγραμμα - φωτιά το Φεβρουάριο, με συνεχόμενα ντέρμπι (πρωτάθλημα, κύπελλο, Champions League), οπότε τα παιχνίδια του Ιανουαρίου πρέπει να τα κερδίσει για να παραμείνει στην πρώτη θέση. Με δύο γκολ μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, πιστεύουμε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι με τους Saints.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League  Southampton - Arsenal  2 1.90 2-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India