Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Πρόβλεψη Norwich - West Bromwich (Premier League - 12/5/2013)


Κυριακή 17.00 - Carrow Road, Όλα ή τίποτα!
Η Norwich "καίγεται" για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι! Βρίσκεται 3 βαθμούς από την -κυπελλούχο, πλέον- Wigan, η οποία είναι η πρώτη ομάδα στη ζώνη υποβιβασμού. Με νίκη σήμερα, εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην Premier League. H κακή της φόρμα (1 νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια) την έφερε σε αυτό το δύσκολο σημείο, αλλά -κακά τα ψέματα- δεν είναι ομάδα που αξίζει να υποβιβαστεί. Στα θετικά, για την ομάδα του  Chris Hughton, συγκαταλλέγονται οι επιστροφές των Ruddy, Snodgrass (5 γκολ, 5 ασίστ). Στα δύσκολα, πάντως, αναλαμβάνει ο top goalscorer της ομάδας, Grant Holt, και σήμερα αναμένουμε να βοηθήσει τα μάλα.

Η West Bromwich δεν έχει κάποια πίεση: οι εκπληκτικές εμφανίσεις της στη διάρκεια της σεζόν, την οδήγησαν από νωρίς σε υψηλές πτήσεις. Ο Steve Clarke πέτυχε να φτιάξει μια ομάδα, η οποία είναι εξαιρετική αμυντικά. Ωστόσο, στα εκτός έδρας παιχνίδια παρουσιάζεται ελαφρώς κατώτερη των προσδοκιών. Βρίσκονται στην 8η θέση, και έχουν στόχο την όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη. Στους απόντες συγκαταλλέγονται οι Gera, Fortune, ενώ επιστρέφουν οι Brunt και Popov.

Τη επόμενη αγωνιστική, η Norwich ταξιδεύει στο Old Trafford. Πολύ δύσκολα θα ππάρει κάποιο βαθμό από εκείνο το ματς, οπότε καταλαβαίνουμε ότι σήμερα το παιχνίδι απέναντι στη West Brom  είναι "όλα ή τίποτα". Είναι ομάδα που εντός έδρας έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι στους μεγάλους και σήμερα πιστεύω ότι θα μας δώσει ακόμη μία. Η West Brom, αν και ευχάριστη, φετινή έκπληξη, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της λείπει κάτι. Θα προτιμήσω τον άσσο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India