Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΑΟΚ είσαι αφού... γι’ αυτό έχασες!


Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση από αυτή που περίμενα. Δεν είχα στα σχέδια μου να δω το παιχνίδι αλλά βλέποντας το σκορ στο τέλος του αγώνα, έκατσα και το είδα περισσότερο για να δω αν ισχύουν αυτά που διάβαζα κατά την διάρκεια του. Η διαφορά ήταν χαοτική, όχι τόσο πολύ στο αγωνιστικό αλλά στην νοοτροπία.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τελικά το πείραμα πέτυχε;


Στην αρχή της season είχα γράψει για την επιλογή των διοικούντων της AS Roma να εμπιστευτούν το τιμόνι της ομάδας στον Rudi Garcia. Το παρουσίασα ως πείραμα θέλοντας να αναδείξω κυρίως την ικανότητα των Γάλλων προπονητών να σταθούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και πως μια ενδεχόμενη επιτυχία του πρώην πια προπονητή της Lille θα άνοιγε τον δρόμο και σε άλλους.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 27 Απριλίου

Στην Premier League, το ενδιαφέρον για τη μάχη της "ουράς" έχει ενταθεί. Τέσσερις ομάδες για 3 θέσεις υποβιβασμού, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος!


Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 26 Απριλίου

Τελευταίες αγωνιστικές και η ομάδα της betonias διαλέγει τρία παιχνίδια προσπαθώντας να δει και να ξεχωρίσει ποιες ομάδες έχουν ακόμη κίνητρο και αγωνιστική διάθεση για ποδόσφαιρο. Θεωρούμε ότι αυτές οι τρεις έχουν κάτι να αποδείξουν και δεν τα έχουν παρατήσει.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Στοίχημα Παρασκευή 25 Απριλίου

Τα πρωταθλήματα βρίσκονται προς το τέλος τους και κάποιες ομάδες είναι πλέον χωρίς στόχους, ενώ κάποιες άλλες καίγονται. Εμείς αποφασίσαμε να ρισκάρουμε πολύ σήμερα με μία επιλογή “βόμβα”.



Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 20 Απριλίου

Κυριακή του Πάσχα η σημερινή ημέρα, κι όμως η δράση δε σταματάει!

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 19 Απριλίου

Με Αγγλία και Γερμανία συνεχίζουμε το σημερινό ψάξιμο, στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Στοίχημα Παρασκευή 18 Απριλίου


Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δε σταματούν! Με γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζουμε αυτή την Παρασκευή.

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 13 Απριλίου


Δύσκολη η χθεσινή ημέρα, αλλά "today, is another day". Τα πρωταθλήματα μπορεί να πλησιάζουν προς το τέλος, αλλά υπάρχουν ακόμα παιχνίδια που μπορούμε να επιλέξουμε, καθώς έχουν τις επιθυμητές αποδόσεις.

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 12 Απριλίου

Ήρθε το Σαββατοκύριακο και μαζί μ’ αυτό μεγάλη αγωνιστική δράση. Προερχόμαστε από την επιτυχία της Malaga την προηγούμενη Κυριακή, ενώ σήμερα θα σταθούμε σε τρία παιχνίδια.




Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 6 Απριλίου

Το τέλος των πρωταθλημάτων κρύβει πολλές παγίδες ειδικά όταν τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται ως εξάποντα. Σε αυτά ποντάραμε χτες και επιλογές μας δεν βγήκαν. Και σήμερα όμως συνεχίζουμε με άλλο ένα εξάποντο παιχνίδι.

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 5 Απριλίου

Και διαλέγουμε. Τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτά της κορυφής και αυτά της παραμονής. Και με αυτά κυρίως θα ασχοληθούμε και εμείς. Πάμε γρήγορα στις επιλογές μας.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India