Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου(ταμείο)-Επιλογή ημέρας(ταμείο)

Η στόχευση είναι πολύ σημαντική στο στοίχημα και πρέπει να γίνεται σωστά σαν τον κομάντο της Φωτό.

Νωρίς νωρίς κρατάω την Ουράβα στην Ιαπωνία εκεί όπου η πρωτοπορία φέτος αποτελεί ταμπού και την δίνει ο ένας στον άλλον, αλλά θεωρώ ότι η Ουράβα θα επικρατήσει την αδύναμης Ομίγια.

Δεύτερο και τελευταίο σημείο από την χώρα της ανατολής είναι η νίκη για την Σεντάι η οποία δείχνει ότι συνήλθε από τον λήθαργο στον οποίο είχε υποπέσει.

Στην Αγγλία έχει ένα ματς μεταξύ δύο εξαιρετικών ομάδων, την Γουέστ Μπρομ και την Έβερτον όπου δεν καταλήγω πουθενά πλην του g/g.

Θα κρατήσω και το διπλό για την Σάντερλαντ επί της Σουόνσι η οποία βέβαια ξεκίνησε με πεντάρες και τριάρες αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτα.

Η Κρύσταλ Πάλλας σκοράρει αλλά κυρίως δέχεται πολλά και η Σέφιλντ Γουεν. το ίδιο, κρατάω το over.

Στην Σκωτία θα πάω με το over ανάμεσα σε Σέλτικ και Χιμπέρνιαν, το διπλό για Νταντί.Γ, τοg/g στο Ντανφέρμλιν-Ρέιθ Ρόβερς το g/g στο Στενχάουσμιουρ-Φόρφαρ και την νίκη για την Πάρτικ Θίστλ.

Η Μαλίν είναι δυνατή εντός και θα την κρατήσω στο over καθώς και η Γκέρμιναλ μπορεί να βοηθήσει.

Η Σάλζμπουργκ μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα της ουραγού Βάκερ.

Στην Γαλλία πιστεύω στην νίκη για την Μονπελιέ καθώς η Σοσό είναι τραγική  ενώ πολύ καλή η τιμή του over στο Μπαστιά-Σέντ Ετιεν το οποίο και κρατάω.

Κλείνω με το διπλό για την Γκρέμιο η οποία είναι σε άριστη κατάσταση και διεκδικεί τον τίτλο, απέναντι σε μία Παλμέιρας η οποία βαδίζει ολοταχώς για φούντο, διπλό με ρίσκο που αξίζει.

urawa-omiya 1 (1.55)
sendai-kawasaki 1 (1.85)
west brom-everton g/g (1.72)
swansea-sunderland 2 (3.6)
crystal palace-sheffield.w over (1.9)
celtic-hibernian over (1.57)
st.johnstone-dundee.u 2 (2.1)
partick thistle-hamilton 1 (1.72)
dunfermline-raith rovers g/g (1.83)
stenhousemuir-forfar g/g (1.5)
mechelen-germinal over (1.7)
wacker tirol-salzburg 2 (2.0)
bastia-saint etienne over (2.05)
sochaux-monpellier 2 (2.1)
palmeiras-gremio 2 (2.87)


Τριάδα 1η
crystal palace-sheffield.w over (1.9)
celtic-hibernian over (1.57)
partick thistle-hamilton 1 (1.72)

Απόδοση 5.1

Τριάδα 2η
 sochaux-monpellier 2 (2.1)
 dunfermline-raith rovers g/g (1.83)
 west brom-everton g/g (1.72)

Απόδοση 6.6

Τριάδα 3η

wacker tirol-salzburg 2 (2.0)
bastia-saint etienne over (2.05)
 urawa-omiya 1 (1.55)

Απόδοση 6.3

Δυάδα
 palmeiras-gremio 2 (2.87)
 swansea-sunderland 2 (3.6)

 Απόδοση 10.3


Έναρξη 20/08/2011 (85/169) (50.3%) (μ.ο 2.04)
Επιλογή ημέρας : crystal palace-sheffield.w over (1.9)









Premier League 2012-13 - Day 3. Περιμένοντας τα μεταγραφικά "μπαμ"


Λήξη της μεταγραφικής περιόδου σήμερα το βράδυ και όλες οι  ομάδες «τρέχουν» για τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ. Συνήθως, τέτοια μέρα γίνονται τα μεγάλα "μπαμ", μεταγραφικές κινήσεις που δεν τις περιμέναμε, αλλά και ντόμινο μετακινήσεων. Πολλά sites προσφέρουν τη δυνατότητα της ζωντανής αναμετάδοσης, λεπτό προς λεπτό, των μεταγραφικών εξελίξεων. Όπως έχουμε ξαναπεί, εμάς δε θα μας απασχολήσει κάτι,  παρά μόνο αν μια μεταγραφή τελειώσει. Εξάλλου, η τρίτη αγωνιστική ξεκινάει! Να κάνουμε γνωστό, ότι στα παιχνίδια του Σαββάτου, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές που η μεταγραφή τους θα έχει ολοκληρωθεί, μέχρι σήμερα το μεσημέρι, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα για όσους αγωνίζονται την Κυριακή.

Tottenham HotspurNorwich City
Μάλλον ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη του Andres Villas-Boas! Ο ένας βαθμός στις 2 πρώτες αγωνιστικές, δεν είναι αυτό που περίμεναν στο White Hart Lane. Κι αν στο πρώτο παιχνίδι, η ήττα από τη Newcastle θεωρήθηκε εν μέρει «εντός προγράμματος», η εντός έδρας ισοπαλία με τη West Brom ξίνισε πολλούς.. Αξίζει όμως περισσότερα και πιστεύω ότι η Tottenham θα βρει το δρόμο της. Το αυριανό κενό του Parker, λογικά θα καλυφθεί από το νέο απόκτημα, Moussa Dembele. Είναι πολύ νωρίς για να (κατα)κρίνουμε τη φετινή Tottenham, αλλά πρέπει να έχουμε στο νου μας, ότι είναι μια ομάδα που σχηματίζεται απ’ την αρχή, στην (επιθετική) νοοτροπία που επιθυμεί ο AVB. Είναι ένας προπονητής που εκτιμώ και ελπίζω στους Spurs να επικρατήσει η λογική και όχι η ανάγκη για αποτελέσματα.
Η Norwich απογοητεύει. Παρότι δημιουργεί ευκαιρίες, η αμυντική τους λειτουργία θέλει πολλές διορθώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνέλθουν γρήγορα. Οι επιστροφές των Whittaker και Ward δυναμώνουν την ομάδα, αλλά το κακό είναι σκτός έδρας δέχονται σχεδόν πάντα γκολ. Ο Chris Hughton έχει λίγη δουλειά να κάνει, κυρίως στον τομέα αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών του. Άλλωστε, δεν είναι και πολύ διαφορετικό το ρόστερ σε σχέση με το περυσινό που θαυμάσαμε.
Στηριζόμενος στην ανάγκη των Spurs για νίκη, τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων, και τη φόρμα του Defoe (φώτο), θα επιλέξω νίκη της Tottenham. Επειδή ο άσσος βρίσκεται αρκετά χαμηλά, θα ρισκάρω στη νίκη των γηπεδούχων με δύο γκολ διαφορά.

Τελικό αποτέλεσμα: 1-1

West BromwichEverton
Δύο ομάδες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει πολύ καλύτερα απ’ότι περιμέναμε. Οι γηπεδούχοι, μετά το εμφατικό 3-0 απέναντι στη Liverpool, απέσπασαν εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Tottenham. Πολύ καλή συγκομιδή για την ομάδα του Steve Clarke, η οποία έχει σα στόχο την περυσινή της πορεία. Οι Odemwingie, Long συνθέτουν ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο, ικανό να χτυπήσει αποτελεσματικά στις αντεπιθέσεις. Ο Clarke, άψογος στις αμυντικές τακτικές, συνεχίζει εν μέρει τη φιλοσοφία του Hogdson: προσοχή στα μετόπισθεν, κλείσιμο χώρων για αποφυγή κάθετης πάσας, όλοι προσηλωμένοι στο πλάνο για 90 λεπτά.
Τι να πούμε για την Everton; Δε θυμαμαι τόσο καλό ξεκίνημα από τους Τoffees τα τελευταία χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι να εκτιναχθούν οι απαιτήσεις των οπαδών στο Goodison Park. Έχουμε ξαναπεί ότι η εγγύηση στη μπλε πλευρά του Liverpool ακούει στο όνομα David Moyes. O Fellaini φαίνεται ορεξάτος, ενώ και οι Jelavic, Pienaar, Osman τον ακολουθούν. Δυνατό σύνολο, έχει σαν στοίχημα να πετύχει κάτι καλύτερο από την περυσινή 7η θέση.
Δεν μπορώ να διαλέξω σημείο σ’ αυτό το παιχνίδι. Δείχνει μοιρασμένο, οπότε θα βασιστώ στο καλό ξεκίνημα και των δύο και θα επιλέξω το Over 2,5. Τα υπόλοιπα, ας τα βρουν μεταξύ τους..

Τελικό αποτέλεσμα: 2-0

SwanseaSunderland
Όπως και οι δύο προηγούμενες ομάδες, έτσι και η Swansea κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα, υπό τις οδηγίες του Michael Laudrup. Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν έχω σε καμία εκτίμηση τις προπονητικές ικανότητες του Δανού (σαν ποδοσφαιριστής ήταν παιχταράς!), οπότε περιμένω ακόμη για να τον κρίνω. Ήδη έχουν φύγει σημαντικά γρανάζια τηες περυσινής καλοδουλεμένης Swansea (Allen, Sinclair), αλλά έχει έρθει ο Michu, σημαντική προσθήκη από τη Rayo Vallecano, και δείχνει εξαιρετικός. Το ποδόσφαιρο κατοχής συνεχίζεται και η επιθετική λειτουργία δουλεύει ρολόι.
Έλα, όμως, που αντίπαλος είναι η Sunderland.. Και στον πάγκο βρίσκεται ο Martin ONeill.. Παρόλο που οι Black Cats δεν απέδώσαν ωραίο ποδόσφαιρο στο ματς με την Arsenal (έχουν παίξει μόνο αυτό – το παιχνίδι με τη Reading αναβλήθηκε), πήραν αποτέλεσμα. Αμυντικά δείχνουν δεμένοι, επιθετικά υπάρχει πρόβλημα μετά την αποχώρηση του Bendtner, το οποίο φιλοδοξούν να λύσουν οι προσθήκες των Saha, Fletcher και  Adam Johnson. Μεσοβδόμαδα, νίκησαν για το League Cup τη Morecambe (2-0), με τον ONeill να παρατάσσει κανονική ενδεκάδα, θέλοντας προφανώς να δώσει ένα γεμάτο 90λεπτο στους βασικούς του. Λογικά, τους ίδιους θα δούμε και αύριο.
Αν και από πολλούς θα επιλεγεί ο άσσος, θα βασιστώ στον προπονητή των φιλοξενούμενων. Ισοπαλία

Τελικό σκορ: 2-2

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Υ.Γ. Τα παιχνίδια προτείνεται να παίζονται μονά αποδεκτά.

4η αγωνιστική Γαλλίας

Το σαββατοκύριακο διεξάγεται η 4η αγωνιστική της ligue 1 και το παιχνίδι φυσικά που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ της Λιλ και της Παρί. 




Η Τουλούζ νομίζω ότι δεν θ’ αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απέναντι στη Ρεμς και θα πάρει αυτό το εντός έδρας παιχνίδι.

Μπορντό και Μαρσέιγ έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους απέναντι σε Νις και Ρεν αντίστοιχα.

Η Λοριάν ως γηπεδούχος απέναντι στη Νανσί, είναι φαβορί για τη νίκη.

Δύσκολο παιχνίδι το Αζαξιό – Εβιάν στο οποίο θα δώσω προβάδισμα στην έδρα, αγκαζέ όμως με την ισοπαλία.

Στο παιχνίδι της Λυών με αντίπαλο τη Βαλενσιέν ο άσσος δεν πληρώνεται σωστά. Είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά θεωρώ και την ισοπαλία πολύ καλή επιλογή.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής όπου η Λιλ υποδέχεται την Παρί, ως πρώτη επιλογή έχω την ισοπαλία και δεύτερη τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Το μόνο διπλό που βλέπω να έχει αρκετές πιθανότητες, είναι αυτό της πρωταθλήτριας Μονπελιέ μέσα στη Σοσό.

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο παιχνίδι της Μπαστιά με τη Σεν Ετιέν και σε αυτό της Μπρεστ με αντίπαλο την Τρουά

Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Αποτέλεσμα
Σάββατο 18:00 Lyon - Valenciennes 1X 3-2
Σάββατο 21:00 Ajaccio - Evian 2-0
Σάββατο 21:00 Lorient - Nancy 1 3-0
Σάββατο 21:00 Bastia - Saint-Etienne 1X2 0-3
Σάββατο 21:00 Brest - Troyes 1X2 2-1
Σάββατο 21:00 Sochaux - Montpellier 2 1-3
Σάββατο 21:00 Toulouse - Reims 1 1-1
Κυριακή 15:00 Bordeaux - Nice 1 1-1
Κυριακή 18:00 Marseille - Rennes 1 3-1
Κυριακή 22:00 Lille - Paris S.G. 1X 1-2

Υ.Γ.: Οι προβλέψεις γίνονται με βάση την επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων των ομάδων.

Υ.Γ.2: Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε τον ειδικό του συγκεκριμένου πρωταθλήματος Adons.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αγώνες στοιχήματος Πέμπτης

Καλησπέρα.
 
Πολύ γρήγορα ,καθώς η πίεση του χρόνου είναι μεγάλη, μία τριαδούλα.

Σήμερα σε γενικές γραμμές είμαι ζεστός για αρκετά over αλλά καταστάλαξα σε τρία.

Δυνατό, πολύ δυνατό το over στην Πράγα ανάμεσα στην τοπική Σπάρτα και την Φέγενορντ.

Το σκορ του πρώτου αγώνα(2-2) δεν δίνει σε κανέναν τίποτα και προδιαθέτει για κυνήγι  στο σκορ.

Ικανότατη η Φέγενορντ επιθετικά, ευπαθής αμυντικά.

Η άλλη Τσέχικη ομάδα η Βικτόρια Πλζεν θεωρώ ότι θα περάσει και άνετα(ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς) καθώς διαθέτει καλή ομάδα και έδρα ενώ και η Λόκερεν θα παλέψει για το γκολ.

Στην Ολλανδία τέλος το τρίτο μου over ανάμεσα στην Χέρενφέιν και την Μόλντε.

Το καθαρό 2-0 υπέρ των Νορβηγών του πρώτου αγώνα δεν δίνει άλλο περιθώριο παρά των γκολ για τους Ολλανδούς.

Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα τα καταφέρουν αρκεί να βγάλουν το over.

Αυτά και καλή τύχη(την χρειαζόμαστε την ριμάδα).


Τριάδα
sparta prague-feyenoord over (1.8)
viktoria plzen-lokeren over (1.53)
heerenveen-molde over (1.6)

Απόδοση 4.4











Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Πάρε πάρε κόσμε...

 

Το φετινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο για πολλές ομάδες της Ευρώπης και οι γαλλικές ομάδες δεν θα μπορούσαν να αποτελούν την εξαίρεση! Φυσικά θα βγάλουμε απ’ έξω την PSG! Ήταν κοινό μυστικό λοιπόν ότι αυτό το καλοκαίρι η Olympique Lyonnais θα ξεπουλούσε! Ο Aulas έβαλε πωλητήριο σε όλα τα αστέρια που διαθέτει η ομάδα του και προσπαθεί να τα πουλήσει όσο μπορεί σε μεγαλύτερη τιμή! Έχει όμως η άλλοτε κραταιά Lyon τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα ώστε να καταφύγει σε μια τέτοια τακτική;

Στην επταετία της, όπου σάρωνε στο γαλλικό πρωτάθλημα η τακτική της ομάδας ήταν να αγοράζουν ότι καλό υπάρχει στην Γαλλία ώστε να έχει κάποια μεταπωλητική αξία και να επωφεληθεί από αυτή και σιγά σιγά να μεγαλώνει το λεγόμενο brand name της μαζί με τις ποδοσφαιρικές επιτυχίες φυσικά! Επειδή όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό η ομάδα έφτασε σε ένα σημείο να ξοδεύει μεγάλα ποσά για να ενισχυθεί! Φυσικά αυτό αποτελούσε συνειδητή επιλογή αφού η ομάδα δεν είχε οικονομικό πρόβλημα και κανείς δεν έδειξε να προβληματίζεται από αυτές τις «σπατάλες»! Το περσινό καλοκαίρι όμως η διοίκηση άλλαξε τακτική!

Ο Toulalan
Έτσι την περσινή περίοδο πουλήθηκαν ο Toulalan και ο Pjanic ενώ ο Cesar Delgado αποχώρησε σαν ελεύθερος. Στη θέση τους αποκτήθηκαν ο Gueida Fofana, ο Bakary Kone, δύο παίχτες που έχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης, και ο Mohamadou Dabo! Αυτή η μείωση του badget συνεχίστηκε και φέτος το καλοκαίρι με την αποχώρηση του Ederson που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ενώ πουλήθηκαν οι Ali Cissokho, Kim Kallstrom και ο νεαρός Ishak Belfodil! Επίσης σαν ελεύθεροι έφυγαν και κάποιοι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές που δεν πιστεύουν πως έχουν μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Cissokho
Από πέρσι οι διοικούντες έδωσαν τα κλειδιά της πρώτης ομάδας στον πρώην πια υπεύθυνο των ακαδημιών της με την εντολή να ανεβάσει εξελίξιμους παίχτες κι να τους δώσει χρόνο συμμετοχής ώστε να αποδώσουν και να ωριμάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ο Aulas σε δήλωση του είπε ότι το μέλλον είναι αυτό που ακολουθεί η Montpellier, δηλαδή κορμός από τα σπλάχνα της ομάδας με μικρές προσθήκες ποιότητας από μεταγραφές. Συνέχισε λέγοντας ότι όλοι παίχτες μπορούν να πωληθούν στη σωστή τιμή και από ότι λέγεται η καμπάνα χτυπά για αυτούς που έχουν υψηλά συμβόλαια. Chris, Lloris, Bastos, Lisandro και Gomis είναι τα πρώτα ονόματα στη συγκεκριμένη λίστα μιας και έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια και η διοίκηση περιμένει προτάσεις που να τους ικανοποιούν! Η προσπάθειά τους φαίνεται πως στέφεται με επιτυχία αφού η μείωση στο «wage budget» είναι εμφανής και αναμένεται να μειωθεί περαιτέρω με τις διαφαινόμενες αποχωρίσεις των Bastos και Lloris.

Τι την οδήγησε όμως σε αυτή την πολιτική λιτότητας; Είναι τα διαφυγόντα έσοδα από τους ομίλους του Champions League ικανά να δικαιολογήσουν μια τέτοια πολιτική; Μάλλον όχι! Η OL Groupe με βάση τα στοιχεία που έχει η ίδια δημοσιεύσει δεν βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση! Μπορεί να υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα λόγω της έλλειψης ρευστότητας που υπάρχει στην Ευρώπη και αυτό είναι λογικό αλλά μέχρι εκεί. Η απάντηση είναι μία και ακούει στο όνομα «Stade de Lumieres»! Είναι το νέο στάδιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά και αναμένεται να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2014! Το σχέδιο είναι να αποκτήσει η OL Groupe την απαραίτητη ρευστότητα ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί το γήπεδο και να αποφύγει καθυστερήσεις! Όπως αναφέρει στην έκθεσή της τυχόν καθυστερήσεις θα κοστίσουν όχι μόνο σε χρήματα εκτός προϋπολογισμού αλλά και στη φήμη της ομάδας κάτι που θα προκαλέσει πρόβλημα στα μετέπειτα μελλοντικά έσοδα αφού το «brand name» θα χάσει κάποια από την αξία του που με τόσο κόπο χρίστηκε στις συνειδήσεις του φίλαθλου κόσμου!

Το γήπεδο θα είναι 58.000 θέσεων και εκτός από αυτό θα υπάρχει γήπεδο προπόνησης, δύο ξενοδοχεία, τα κεντρικά γραφεία του Groupe, την κεντρική μπουτίκ της ομάδας, ένα health spa και ένας πολυχώρος διασκέδασης και άλλων δραστηριοτήτων ενώ μπορεί να χτιστεί και μία κλινική για αθλητές! Το κόστος του υπολογίζεται στα 381.000.000€ χωρίς να περιλαμβάνει τα περιφερειακά κτίρια τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από άλλες πηγές! Κάντε μια βόλτα αν θέλετε στο γήπεδο βλέποντας το παρακάτω βιντεάκι.








Το σχέδιο που αποφασίστηκε πέρσι το καλοκαίρι τηρείται κατά γράμμα και μέχρι να χτιστεί το γήπεδο η οικονομική πολιτική του συλλόγου θα είναι η λιτότητα! Έχοντας κάπως περιορισμένο προϋπολογισμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και έχοντας μια μικρή μείωση στα έσοδά της αλλά όχι στον ισολογισμό της η Olympique Lyonnais μπαίνει και αυτή στη νέα εποχή όπως έχει κάνει και η LOSC Lille. Το championnat αλλάζει και οι ομάδες οφείλουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Η Lyon το κατάλαβε...

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής - Επιλογή ημέρας(ταμείο)

Αμάν ρε παιδί μου ζέστη, πολύ ζέστη.

Καλημέρα.

Ίσως το τελευταίο ΣΚ μαζικής εξόδου και σιγά-σιγά θα μπούμε σε ρυθμούς χειμώνα.

Σήμερα έχει επιλογές για όλα τα γούστα.

Ξεκινάω με το g/g στον αγώνα της Σταντάρ με την Μαλίν.

Συνεχίζω με Δανία και την Μίντιλαντ η οποία εντός είναι σοβαρή.

Η Αιτχόφεν το πήρε το μάθημα της και θα περάσει νικηφόρα από την έδρα της Γκρόνιγκεν(καλό και το διπλό από το ημίχρονο).

Στην Φιλανδία θα στηρίξω το Ελνσίνκι στην προσπάθεια που θα κάνει για τον τίτλο (καλό και το διπλό για το εκστασιασμένο Τούρκου).

Η Μόλντε έχει ευκαιρία κορυφής και δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη.

Άλτα και Μπάερουμ έχουν τα χάλια τους και νομίζω ότι θα ηττηθούν από Σάντεφιορντ και Χόντ αντίστοιχα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποια δεδομένα αλλά δεν είμαι και τόσο βέβαιος.

Για παράδειγμα ο Ατρόμητος αν δεν είχε την ρεβάνς στο Νιούκαστλ θα ήμουνα πολύ ζεστός για το διπλό στην Κέρκυρα, και τώρα θα το ποντάρω αλλά με επιφύλαξη.

Ο ΟΦΗ είναι χάλια και θα είναι φέτος από τους υποψήφιους(θα είναι αρκετοί φέτος) για φούντο αλλά και η Ξάνθη δεν ξέρω κατά πόσο είναι έτοιμη για διπλό.

Μου αρέσει ο μικρός άσσος του Πάοκ και γενικά ο Πάοκ μου αρέσει αρκετά,  σωστή δουλειά  γίνεται και θέλει λίγο χρόνο για την βελτίωση της ομάδος.

Φέτος θα δείτε να προτείνω τον Πάοκ αρκετά στο over, αν γνωρίζω καλά όπως θέλω να λέω, τον Πάοκ.

Τέλος τον Ολυμπιακό δεν τον αγγίζω στον ματς με την Βέροια καθώς και η τοπική ομάδα είναι καλή και ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος και η απόδοση είναι για γέλια.

Στην Νορβηγία σε καλή κατάσταση τόσο η Ρόζενμποργκ όσο και η Βίκινγκ και έτσι κρατώ το g/g.

Η Νιούελς Όλντ Μπόυς είναι πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα και το διπλό δεν θα είναι εύκολο αλλά θα το στηρίξω.

Η Μπρίζ καθάρισε την πρόκριση μεσοβδόμαδα οπότε θα ασχοληθεί σοβαρά με το πρωτάθλημα και την βλέπω να περνάει από την έδρα της Μονς.

Στην Ιταλία θα κρατήσω μόνο το διπλό για την Ίντερ.

 Στο ντέρμπι της Τουρκίας υπάρχει διαφορά φέτος  με την Γαλατά σαφώς να είναι ανώτερη της Μπεσίκτας και θα την κρατήσω για διπλό. 

Θα κλείσω με το ντέρμπι της Γαλλίας στο Παρίσι όπου θα κρατήσω το over.

Αυτά και καλή τύχη.

standard-mechelen g/g (1.66)
midtjylland-silkeborg 1 (1.72)
groningen- psv 2 (1.5)
helsinki-mariehamn 1 (1.44)
molde-valerenga 1 (1.5)
alta-sandefjord 2 (1.8)
baerum-hodd 2 (2.2)
kerkyra -atromitos 2 (2.25)
paok-panthrakikos 1 (1.4)
rosenborg-viking g/g (1.66)
belgrano-newells old boys 2 (2.8)
mons-club brugge 2 (2.05)
pescara-inter 2 (1.8)
besiktas-galatasaray 2 (2.2)
paris-bordeaux over (1.95)
Τριάδα 1η
groningen- psv 2 (1.5)
alta-sandefjord 2 (1.8)
paris-bordeaux over (1.95)

Απόδοση 5.2

Τριάδα 2η
 midtjylland-silkeborg 1 (1.72)
 baerum-hodd 2 (2.2)
molde-valerenga 1 (1.5)

Απόδοση 5.6

Τριάδα 3η
 rosenborg-viking g/g (1.66)
 besiktas-galatasaray 2 (2.2)
 pescara-inter 2 (1.8)

Απόδοση 6.5

Τριάδα 4η

belgrano-newells old boys 2 (2.8)
mons-club brugge 2 (2.05)
 paok-panthrakikos 1 (1.4)

Απόδοση 8.0


Έναρξη (20/08/2011) (84/168) (50%) (μ.ο2.04)
Επιλογή ημέρας :mons-club brugge 2 (2.05)

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου-Επιλογή ημέρας

Καλημέρα σε όλους σας.

Πλέον όλοι μέσα καθώς αρχίζει Ιταλία-Γερμανία και το σούπερ Ελληνικό πρωτάθλημα.

Με σύμμαχο (λέμε τώρα) την τύχη ξεκινάω με την μοναδική επιλογή από την Ιαπωνία και δεν είναι άλλη από την πρωτοπόρο Χιροσίμα.

Στην Σκωτία η Ινβερνές σκοράρει και η Σέλτικ χαλαρή όπως είναι μπορεί να το δεχθεί, g/g.

Η Τότεναμ ήταν καλή με την Νιούκαστλ αλλά άτυχη, σήμερα όμως θα την στηρίξω.

Καλή ήταν και η Σαουθάμπτον η οποία έχει ταλέντο και καθώς δεν εκτιμώ την φετινή Γουίγκαν θα κρατήσω την νίκη για τους γηπεδούχους της Σαουθάμπτον.

Στην Τσάμπιονσιπ νίκη για Μίντλεσμπρο και over στο Σέφιλντ Γουέν-Μίλγουολ.

Over και στον αγώνα της Σουίντον με την Μίλτον Κέινς Ντονς(και ο άσσος μου αρέσει εδώ).

Στην αγαπημένη Σκωτία θα κρατήσω την σφιχτή Ρος Κάουντι για νίκη εκτός έδρας επί της Νταντί και την νίκη για την Νταντί .Γ η οποία είναι σε φόρμα αλλά έχει και καλή ομάδα.

Πιο χαμηλά θα πάω με το over στον αγώνα της Πάτρικ Θιστλ και στις νίκες για την Στενχάουσμιουρ και Έλγκιν.

Αυτά από τους ΄τσιγκούνηδες΄και κατηφορίζω το κουπόνι προς Ιταλία μεριά όπου θα κρατήσω την νίκη για την ενισχυμένη Φιορεντίνα απέναντι στην Ουντινέζε.

Ελλάδα δεν πειράζω αν και θέλω να δω αν μπορεί αυτή η Άεκ να νικήσει τον Αστέρα(δύσκολο).

Μου άρεσε ο άσσος για την Στουτγκάρδη αλλά τελικά τον αφήνω γιατί θα τον ήθελα πιο ψηλά καθώς η Βόλσφμπουργκ  έκανε καλές μεταγραφές.

Κλείνω με την νίκη για την Μπέτις όχι τόσο για το μεγάλο διπλό που έβγαλε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά γιατί η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι χάλια μαύρα και θα την ποντάρουμε πολλές φορές φέτος για ήττες.

Καλή τύχη.

hiroshima-tokyo 1 (1.72)
inverness-celtic g/g (1.9)
southampton-wigan 1 (2.1)
tottenham-west brom 1 (1.5)
middlesbrough-crystl palce 1 (1.75)
seffield.w-millwall over (2.05)
swidon-milton keynes dons over (2.05)
dundee-ross county 2 (2.4)
kilmarnock-dundee.u 2 (1.95)
partick thistle-dumbarton over (1.7)
stranraer-stenhousemuir 2 (2.1)
east stirling-elgin 2 (1.83)
fiorentina-udinese 1 (2.05)
betis-vallecano 1 (1.7)


Τριάδα 1η
hiroshima-tokyo 1 (1.72)
middlesbrough-crystl palce 1 (1.75)
dundee-ross county 2 (2.4)

Απόδοση 7.2

Τριάδα 2η
tottenham-west brom 1 (1.5)
swidon-milton keynes dons over (2.05)
fiorentina-udinese 1 (2.05)

Απόδοση 6.3
 
Τριάδα 3η

partick thistle-dumbarton over (1.7)
stranraer-stenhousemuir 2 (2.1)
east stirling-elgin 2 (1.83)

 Απόδοση 6.5

Τριάδα 4η
 betis-vallecano 1 (1.7)
 southampton-wigan 1 (2.1)
 seffield.w-millwall over (2.05)

Απόδοση 7.3


Έναρξη 20/08/2011 (84/167) (50.3%) (μ.ο2.04)
Έπιλογή ημέρας :  stranraer-stenhousemuir 2 (2.1)


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Premier League 2012-13 - Day 2. Μοιρασμένα παιχνίδια, δύσκολες προβλέψεις


Δεύτερη αγωνιστική ημέρα στην Premier League, με 2 παιχνίδια να ξεχωρίζουν: Chelsea Newcastle και Liverpool Manchester City. Οι μισές, περίπου, ομάδες θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τα θετικά αποτελέσματα της πρεμιέρας, τη στιγμή που υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να «ρεφάρουν». Οι προβλέψεις παραμένουν δύσκολες, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημά του. Ωστόσο, σήμερα θα επιχείρήσουμε τις πρώτες «μαντεψιές», με την ελπίδα να έχουμε διαβάσει σωστά τα παιχνίδια.

Chelsea - Newcastle
Στο περυσινό παιχνίδι, η Newcastle πήρε μεγάλη νίκη με το γκολ της χρονιάς από τον Cisse. Εκείνο το παιχνίδι, έθετε -και μαθηματικά- την Chelsea, εκτός τετράδας, αν και τελικά κατάφερε να συμμετέχει στο φετινό Champions League ως νικήτρια του θεσμού. Αύριο, και οι δύο ομάδες έχουν την ψυχολογία στα ύψη. Οι Blues είναι πρώτοι στη βαθμολογία (με ένα παιχνίδι περισσότερο) και θέλουν να κρατηθούν εκεί, νικώντας έναν αντίπαλο, ο οποίος και φέτος αναμένεται να δυσκολέψει τους υπόλοιπους διεκδικητές των πρώτων θέσεων. Το παιχνίδι με τη Newcastle είναι το πρώτο δύσκολο φετινό τεστ για την ομάδα του Di Matteo (πέρα από τον τελικό του Charity Shield απέναντι στη Man.City (3-2)). Τα παιχνίδια απέναντι στη Wigan (0-2) και Reading (4-2), έδειξαν ότι η ομάδα θέλει ακόμα αρκετή δουλειά και χρόνο, αλλά έστω κι έτσι, μπορεί να «καθαρίζει» τα μικρά ματς. Ένα μικρό ερωτηματικό σχετικά με την αμυντική λειτουργία της Chelsea, με αποτρέπει να τους χαρακτηρίσω απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, αν και έχουν τον πρώτο λόγο. Απόντες οι Luiz και Marin. Απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας για τις εμφανίσεις του Hazard (φώτο).
H Newcastle συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι: νίκη απέναντι σε μια ομάδα των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας (Tottenham, 2-1). Την Πέμπτη, απέναντι στον Ατρόμητο για το Europa League, ο Pardew ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές του, οπότε περιμένουμε στη βασική ενδεκάδα τους: Ba, Ben Arfa, Tiote, Cabaye, Colloccini, Santon. Στα μείον, ο μηδαμινός χρόνος ξεκούρασης ων παιχτών που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι, χτες. Περίεργο που δεν άλλαξε ημερομηνία ο αγώνας, αλλά αυτά συμαβαίνουν αρκετές φορές στην Premier League. Επιθετικά έδειξαν έτοιμοι, τα δοκάρια, όμως, της Tottenham έδειξαν ότι η άμυνα θέλει ακόμη χρόνο (αν και απουσίαζε ο Colloccini).
Είναι ακόμη πολύ νωρίς, οπότε τα πόδια των αμυντικών είναι βαριά και οι βιρτουόζοι επιθετικοί έχουν χώρους για τα κόλπα τους. Περιμένω να σκοράρουν και οι δύο, οπότε θα διαλέξω το over 2,5.

SwanseaWest Ham
Δύο ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή, αλλά σίγουρα οι ποδοσφαιριστές τους σκέφτονται κάτι περισσότερο.. Η πρώτη αγωνιστική ήταν ευχάριστη και για τους δύο. Η Swansea πήγε στο Loftus Road και εκεί που όλοι την είχαν για κομπάρσο, έβαλε 5 στην QPR και αποχαιρέτησε. Με 60% κατοχή μπάλας (εκπληκτικό ποσοστό για φιλοξενούμενη ομάδα) και με σπουδαία εμφάνιση από το νέο, μεγάλο απόκτημα, Michu, θύμισαν την περυσινή ομάδα, που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό στο αυριανό ματς, από τη στιγμή που η West Ham (λογικά) δε θα ανοιχτεί, προκειμένου να κοντρολάρει το παιχνίδι και να το φέρι στα μέτρα της.
Οι Hammers πήραν τη νίκη απέναντι στην Aston Villa, και θύμισαν σε όλους ότι ανήκουν στην Premiership. Το μόνο «αγκάθι» του πρώτου παιχνιδιού είναι ότι η Villa είχε ελαφρώς την κατοχή της μπάλας. Σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά ποσοστά κατοχής της Swansea, συμπεραίνουμε ότι θα πρέπει να είναι αυστηρά προσηλωμένοι στις εντολές του προπονητη Allardyce, για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα απότην Ουαλία. Η επιθετική τους λειτουργία, με Vaz Te, Cole, Nolan, Maynard, Taylor, τους επιτρέπει να αισιοδοξούν ότι θα σκοράρουν.
Δύσκολη πρόβλεψη, αλλά θα διαλέξω την ισοπαλία. Η Swansea δεν είναι ομάδα που θα σκοράρει 5αρες συνέχεια, ενώ η West Ham πρέπει να αποδείξει ότι πήρε το μάθημά της από την περυσινή θητεία στην Championship. Στηρίζομαι στο ότι οι φιλοξενούμενοι «έχουν» προπονητή, ενώ οι γηπεδούχοι όχι (Laudrup, φώτο).

Norwich CityQueens Park Rangers
Και οι δύο έχονται από μεγάλη «σφαλιάρα» την πρώτη αγωνιστική: οι Canaries (5-0) από τη Fulham και οι Rangers (0-5) από τη Swansea. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αλλάξει σημαν τικά το ρόστερ τους, αν και έφυγε ο δημιουργός τους, ο προπονητής Paul Lambert. Η απώλεια, αυτή, θεωρώ ότι θα φανεί στη διάρκεια της σεζόν. Στο αυριανό παιχνίδι, οι απόντες θα είναι αρκετοί (Whittaker, Bennett, Butterfield, Fox), αλλά αναμένεται να αγωνιστούν οι Garrido και Bassong, μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.
H QPR έχει πολύ καλό ροστερ, αλλά η πρεμιέρα τους προσγείωσε στην πραγματικότητα. Τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να συμμορφωθούν, αν θέλουν να δικαιώσουν τις προσδοκίες των οπαδών τους. Θεωρώ, ότι στη διάρκεια του πρωταθλήματος θα βελτιώνονται και θα δείξουν τι αξίζουν.
Ποντάρω στον πληγωμένο εγωισμό και των δύο, στην έδρα της Norwich και στην ποιότητα των Rangers και ελπίζω να μη δούμε νικητή. Ισοπαλία.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India