Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

FC Groningen - SC Heerenveen... Πάμε στον Ολλανδικό Βορρά με τις Καρδούλες!!!

Καλημέρα σας και πάλι από την ασταμάτητα μουντή Ολλανδία!

Βρήκαμε λίγο χρόνο επιτέλους και ελπίζω την καλύτερη στιγμή... Την Δευτέρα λοιπόν έπεσε στα χέρια μου μια Ολλανδική εφημερίδα και είχε αφιέρωμα στην μάχη του τίτλου της Eredevisie και οφείλω να ομολογήσω πως το εναπομείναν πρόγραμμα και η τωρινή βαθμολογική θέση της Heerenveen με έβαλαν σε πειρασμό... να την ονειρεύομαι πρωταθλήτρια!!!

Σήμερα λοιπόν που είπα να ασχοληθώ και λίγο με το στοίχημα είδα μια ωραία απόδοση για τις "Καρδούλες" στο derby...

Αγώνες στοιχήματοςΣαββάτου (ταμείο) -Επιλογή ημέρας

Καλημέρα.

Τράτζικ, μόνο αυτή η λέξη δανεισμένη από την γνωστή διαφήμιση μπορεί να χαρακτηρίσει τις επιλογές μου την προηγούμενη Κυριακή.

Πάμε όμως παρακάτω, πάντα με αισιοδοξία.

Προχωράμε προς το τέλος και θα αρχίσουμε να βλέπουμε και σημεία ομάδων που πάνε να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά πολύ σημαντικό είναι να το μπορούν κιόλας, δεν φτάνει μόνο το θέλω.

Ένα τέτοιο ματς όπου...

1X2 Στοίχημα, Σάββατο 31/3

Σήμερα θα παίξω μια τριάδα από Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία.

Η τριάδα αυτή θ’ αποτελείτε, από το διπλό της Τσέλσι μέσα στην Άστον Βίλα, το διπλό της Μίλαν μέσα στην Κατάνια και τον άσσο της Λεβερκούζεν απέναντι στη Φράιμπουργκ.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων. Η σκοπιμότητα πλέον είναι ένας παράγοντας που θα επηρεάζει αρκετά τα τελικά αποτελέσματα. Το κίνητρο δεν θα είναι ίδιο για όλες τις ομάδες.
Τρεις επιλογές οπότε για σήμερα, σ’ ένα δελτίο και βλέπουμε…

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ligue 1 . Week 30 – Stade Rennais FC vs Olympique Lyonnais (preview)


Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Stade de la Route de Lorient μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία. Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται σαν πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Coupe de France αφού οι δυο τους αναμένεται να κοντραριστούν και εκεί αν δεν γίνει καμιά έκπληξη. Το πρωτάθλημα όμως είναι διαφορετική διοργάνωση και οι δύο προπονητές θέλουν το παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους.

Premier League - Day 31. Σιγά σιγά, ξεκαθαρίζει το τοπίο..


Οκτώ αγωνιστικές πριν τη λήξη της Premier League και το θερμόμετρο ανεβαίνει. Η  Manchester United κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της διαφορά από τη συμπολίτισσα City, και την έχει αφήσει 3 βαθμούς πίσω, έχοντας μάλιστα και ευνοϊκότερο πρόγραμμα. Η Arsenal, από ανέκδοτο στην αρχή της χρονιάς, είναι το φαβορί της 3ης θέσης, δείγμα πώς αν έχεις προπονητή σοβαρό, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Η Tottenham, ενώ πήγαινε για τίτλο, θα παλέψει για την 3η θέση (λογικά θα καταφέρει να βγει τουλάχιστον 4η). Στην ουρά, τα πράγματα μπερδεύονται κάθε βδομάδα και το φινάλε προμηνύεται εντυπωσιακό. Ας δούμε, όμως, τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής:

Ligue 1 . Week 30 – Το πρωτάθλημα ξεκινά απ’την αρχή


Εννέα παιχνίδια έμειναν μέχρι να πέσει η αυλαία του championnat και οι δύο πρωτοπόροι ισοβαθμούν ξανά. Η Montpellier δεν παίζει αυτό το σαββατοκύριακο και δεν ξέρω αν αυτό θα της βγει σε καλό ή κακό! Η PSG έχει δύσκολη έξοδο στη Nancy, ενώ από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει αυτό της Lille με την Toulouse για την τρίτη θέση αλλά και η έξοδος της Lyon στη Βρετάνη για να αντιμετωπίσει την απρόβλεπτη Rennes.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Όλα αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν !

 Για μια ακόμη χρονιά οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα έμειναν από πολύ νωρίς χωρίς σημαντικό ενδιαφέρον. Σα να λέμε έμειναν τα διαδικαστικά !!!
Φέτος βέβαια, απ’ την αρχή το πρωτάθλημα ξεκίνησε σαν μια διαδικασία που απλά έπρεπε να γίνει.
Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι εμείς που ασχολούμαστε. Η εικόνα που παρουσιάζει το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από αυτή της βουλής…

 Το ζητούμενο κατά τη γνώμη μου δεν είναι τι έφταιξε. Λίγο ή πολύ τα αίτια της απαξίωσης είναι γνωστά. Το ζητούμενο είναι αν είμαστε διατεθειμένοι ν’ αλλάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο ? Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα πρωτάθλημα...

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής- Επιλογή ημέρας

Καλημέρα σε όλους.

Βγάζω κόκκινη κάρτα στην χημεία (για τα χθεσινά μιλάω) και συνεχίζω.

Σήμερα ίσα -ίσα μία δωδεκάδα αγώνων, με διαφορετικό σκεπτικό καθώς όπως έχω ξαναγράψει ο καιρός των βολικών(και όχι το ξανατονίζω στημένων) σημείων έρχεται γοργά-γοργά.

Το βόλεμα ξέρετε έχει να κάνει κυρίως  με την χώρα για την οποία μιλάμε.

Βόλεμα δεν έχει η ...

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου-Επιλογή ημέρας(ταμείο)

Την καλημέρα μου.

Ακόμα ένα μεγάλο ΣΚ το οποίο σιγά-σιγά μας βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση καθώς έχουμε την σέντρα στην Νορβηγία ενώ ετοιμάζεται και η Σουηδία.

Έχει ήδη αρχίσει η αγαπημένη μου Ιαπωνία και δεν θα αργήσετε να δείτε τις πρώτες επιλογές μου από εκεί.

Πάμε τώρα στα δικά μας.

Ξεκίνημα με Γερμανία ...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Premier League - Day 30. Ντέρμπι με φόντο το Champions League (και λοιποί..)


Επιστροφή στο blogging, μετά από μια μεγάλη περίοδο απουσίας από τα δρώμενα της betonias. Έγιναν πολλά όλο αυτό το διάστημα στη Premier League, με σημαντικότερο, φυσικά, το πρόβλημα υγείας του Fabrice Muamba της Bolton. Ευχόμαστε να τα καταφέρει και να τον ξαναδούμε στα γήπεδα. Πάμε να σχολιάσουμε τρία παιχνίδια, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον σε αυτή την αγωνιστική.

Ligue 1 . Week 29 – Απαγορεύονται τα στραβοπατήματα


Όπως αναφέρω και στον τίτλο στην 29η αγωνιστική απαγορεύονται τα στραβοπατήματα ειδικά για τους δύο πρωτοπόρους. Η PSG αντιμετωπίζει την Bordeaux στο Παρίσι και η Montpellier την Saint-Etienne στο Stade de la Mosson! Δύο πονηρά παιχνίδια αφού και οι δύο φιλοξενούμενοι είναι επικίνδυνοι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Την τριάδα θα συμπληρώσει η Toulouse που υποδέχεται την Auxerre στην τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων να παραμείνουν στην κατηγορία…

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Toulouse FC : Για το βήμα παραπάνω


Κι όμως το καμάρι της πόλης αυτής δεν είναι η ποδοσφαιρική ομάδα αλλά αυτή του Rugby. Μια πόλη στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας στις όχθες του ποταμού Garonne που φημίζεται περισσότερο για τα sausages απ’ ότι το ποδόσφαιρό της. Εκεί βρίσκονται τα γραφεία της Airbus και το αεροναυπηγικό project της Γαλλίας αλλά και ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης απασχολώντας γύρω στους 100.000 φοιτητές. Η Toulouse είναι η πιο αναπτυσσόμενη περιοχή στη Γαλλία με ποσοστά διπλάσια από τις υπόλοιπες πόλεις. Αυτά για τη πόλη…

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Super League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός


Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μέταλιστ την Πέμπτη η ψυχολογία των Πειραιωτών έπεσε κατακόρυφα, ενώ αντίθετα αυτή των Αθηναίων βελτιώθηκε.

 Το ντέρμπι των αιωνίων απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς οι Παναθηναϊκοί αναθάρρησαν βλέποντας ότι ο βασικός τους αντίπαλος δεν είναι τόσο άτρωτος. Με νίκη των γηπεδούχων η διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό θα μειωθεί στο βαθμό, οπότε θα δικαιούνται να “ονειρεύονται” και πάλι το πρωτάθλημα.

 Από την άλλη οι Πειραιώτες...

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής-Επιλογή ημέρας

Καλημέρα σε όλους.

Σήμερα είναι μία μέρα η οποία έχει καλά σημεία αλλά με μικρή απόδοση.

Σπουδαίο πράγμα η διαχείριση κάθε κατάστασης και στο χέρι μας είναι να κάνουμε τα δεδομένα να λειτουργήσουν υπέρ μας, λίγη προσοχή θέλει αλλά και τύχη.

Όπως είπα εχθές (αλλά δεν δικαιώθηκα) θα υπάρχουν από εδώ και πέρα κάποια βολικά(και όχι στημένα, το τονίζω αυτό) αποτελέσματα τα οποία όμως μην φανταστείτε ότι είναι και συμβόλαια έτοιμα για υπογραφή.

Ξεκινάω λοιπόν.

Ο...

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου(2 ταμεία) -Επιλογή ημέρας(ταμείο)

Καλημέρα σε όλους σας.

Μετά τα Ευρωπαϊκά κύπελλα ακόμα ένα ΣΚ στον αιώνιο αγώνα.

 Χορτάσαμε ματσάρες και αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι ο τίτλος και μόνο του φαβορί δεν φέρνει τις νίκες.

Σιγά-σιγά προχωράμε σε ματς τα οποία θα έχουν και άλλη προσέγγιση πλην του αγωνιστικού.

Ένα τέτοιο...

1X2 Στοίχημα

Σήμερα Σάββατο θα παίξω δυο δυάδες από Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία.

Στη μια δυάδα θα επιλέξω, το διπλό της Μονπελιέ μέσα στη Νανσί και την ισοπαλία στο Derby du Rhone.

Στην άλλη δυάδα θα επιλέξω, τον άσσο του Αμβούργου απέναντι στη Φράιμπουρκ και το διπλό της Οσασούνα μέσα στη Σαραγόσα.

Για μια ακόμη φορά το ρίσκο είναι μεγάλο στα στοιχήματα μου. Χρειάζομαι μεγάλες αποδόσεις για να επανέλθω στο σωστό δρόμο...

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ligue 1 . Week 28 – Οι έξοδοι των πρωτοπόρων και η μάχη της 3ης θέσης


28η αγωνιστική στο championnat και το ενδιαφέρον των φιλάθλων χωρίζεται σε τρία μέρη. Οι μάχες των πρωτοπόρων είναι αυτές που τραβούν τα βλέμματα πάνω τους όπως είναι και λογικό αλλά ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη για την διεκδίκηση της 3ης θέσης και η μάχη της παραμονής με τις μισές ομάδες του βαθμολογικού πίνακα να μην μπορούν να ξεφύγουν αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη! Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ σφιχτό και η αγωνία όσων το παρακολουθούν είναι στο κατακόρυφο.

Ligue 1 . Week 28 – Derby du Rhone (preview)


Φυσικά μιλάμε για δύο ομάδες που η αντιπαλότητά τους κράτα από παλιά. Όπως κάθε derby που σέβεται την ύπαρξή του είναι και αυτό μεταξύ των φτωχών και των εργατών με τους πλούσιους και τους αφεντάδες. Ή αλλιώς όπως έχει επικρατήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση οι φτωχοί των μπλε γιακάδων εναντίων των πλουσίων με τους άσπρους γιακάδες! Αν δεν έχετε καταλάβει ως τώρα μιλάμε για το derby της κοιλάδας του RhoneSaint-Etienne vs Olympique Lyonnais.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Πέμπτης (ταμείο) -Επιλογή ημέρας(ταμείο)

Καλησπέρα.

Μεγάλο ματς εχθές στο Λονδίνο αλλά και σήμερα ψηλά το ενδιαφέρον.

Βραδιά Ουέφα με τις ρεβάνς των ζευγαριών, και η κάθε ομάδα ξέρει τι θέλει.

Η σκοπιμότητα της κάθε ομάδος με οδηγεί στα πολλά γκολ και προς τα εκεί λέω να πορευτώ.

Έκανα ...

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Όνειρο ήταν και τέλειωσε

Το όνειρο του Πρωταθλήματος κράτησε αρκετά για τον Παναθηναϊκό.

Για την ακρίβεια, κράτησε τόσο, όσο χρειαζόταν για να πειστεί ο κόσμος του ότι μπορεί να βγει αληθινό.

Δυστυχώς, κάποια στιγμή το όνειρο έπρεπε να τελειώσει και η επιστροφή στην μίζερη πραγματικότητα, θα είναι δυσκολότερη απ' ότι θα περίμενε κανείς...

Βιντεο-υστερίες! Αυτά δεν γίνονται.....

Ξεκινάμε λοιπόν κάπου στα ερασιτεχνικά του Βελγίου όπου ο διαιτητής έβγαλε κόκκινη κάρτα σε παίχτη πάνω σε φορείο! Το παλικάρι που πρωταγωνιστεί είχε κιτρινιστεί σε μια προηγούμενη φάση και σε αυτήν που θα δείτε παρακάτω υποτίθεται οτι έκανε θέατρο. Το κοράκι όμως δεν μάσησε από την ψεύτικη βούτα του παίκτη και τον απέβαλε βγάζοντας διαδοχικά 2η κίτρινη και κόκκινη την στιγμή μάλιστα που το.....

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής

Πειρατική η σημαία σήμερα για να κλέψουμε σημεία.

Νωρίς στην Ισπανία θα κρατήσω το g/g στην Βαρκελώνη στον αγώνα της Εσπανιόλ με την Βαγιεκάνο.

Στο κύπελλο της Σκωτίας η Σέλτικ δεν θα έχει εύκολο έργο και νομίζω ότι το over θα μας δικαιώσει.

Η Μαν.Γ δεν είναι καλή στην Ευρώπη αλλά στην Αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς και νομίζω ότι θα επιβεβαιώσει το over.

Η μάχη για τον τίτλο θα είναι σκληρή...

Επιλογή ημέρας :catania-fiorentina 1 (2.1)(ταμείο)

Έναρξη 20/08/2011 (59/121) (48.7%) (μ,ο 2.05)

Καλημέρα.

 Καμπιονάτο σήμερα.

Η Κατάνια μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία της οχτώ παιχνίδια, ενώ πολύ καλή είναι και η εντός έδρας παρουσία της με άνεση στο σκοράρισμα.

Η γενική της παρουσία είναι άριστη και με σπρώχνει προς τον άσσο.

Προς αυτό το...

1X2 Στοίχημα

Σήμερα Κυριακή θα παίξω μια τριάδα από Ιταλία και Ισπανία.

Η τριάδα θ’ αποτελείτε, απ’ το διπλό της Γιουβέντους μέσα στη Τζένοα, τον άσσο της Λάτσιο απέναντι στη Μπολόνια και τον άσσο της Βαλένθια απέναντι στη Μαγιόρκα.

Τρία φαβορί θα επιλέξω σήμερα.
Χθες δεν ήρθε κανένα ισόπαλο παιχνίδι απ’ τα δυο που επέλεξα κι έτσι συνεχίζω με αρνητικά αποτελέσματα. 
Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία...

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου

Ξεκινάω την πορεία σε ακόμα ένα Σαββατιάτικο κουπόνι.

Πρώτη στάση η Τουρκία και το g/g στον αγώνα της Μπουγιουκσεχιρ με την Καισέρισπορ.

Την Γερμανία δεν την αγγίζω και προχωράω στο εύκολο g/g και over στον αγώνα ζωής και θανάτου μεταξύ των Γουλβς και της Μπλάκπερν.

Νίκη για την Μπράιτον επί της ευρισκόμενη σε θαλασσοταραχή Πόρτσμουθ.

Στην 1η...

Επιλογή ημέρας :malaga-levante g/g (1.85)

Έναρξη 20/08/2011 (59/120) (49.1%) (μ.0 2.06)

Καλημέρα.

Από την Ισπανία η επιλογή μου.
 
Ένα ματς ντέρμπι για την διεκδίκηση της προνομιούχου τέταρτης θέσης.

Και οι δύο έρχονται από δύο σερί νικηφόρα αποτελέσματα.

Η Μάλαγα ως γηπεδούχος θεωρητικά θα έχει το πλεονέκτημα αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος γιαυτό καθώς το Λεβάντε σκοράρει χωρίς σταματημό, τουλάχιστον στα τελευταία της έξι παιχνίδια.

Ομάδα...

1X2 Στοίχημα

Σήμερα Σάββατο θα παίξω μια δυάδα από Αγγλία και Γαλλία.

Η δυάδα θ’ αποτελείτε από δυο ισοπαλίες, οπότε αντιλαμβάνεστε το ρίσκο του στοιχηματισμού αυτού.
Δεν βλέπω νικητή στα παιχνίδια, της Έβερτον με αντίπαλο την Τότεναμ και της Λυών με αντίπαλο τη Λιλ.

Ευτυχώς τα υπόλοιπα παιδιά του blog κάνουν καλές επιλογές, γιατί εγώ έχω γεμίσει τον κουβά.
Θα προσπαθήσω να βγάλω...

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ligue 1 .Week 27 – Αμφίρροπα παιχνίδια και η έξοδος της PSG


Μετά από μία αγωνιστική όπου όλα ήρθαν ανάποδα και μπέρδεψαν την κατάσταση ακόμη περισσότερο, σε αυτή την αγωνιστική ας ελπίσουμε ότι σε λιγότερες εκπλήξεις. Πολλά αμφίρροπα παιχνίδια και σε αυτή την αγωνιστική με τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως στη Βουργουνδία. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και θα κάνουμε τεράστιο λάθος να προεξοφλήσουμε από τώρα τα πράγματα. Καλή μας επιτυχία…

Επιλογή ημέρας :monaco-guingamp 1 (2.1)(ταμείο)

Έναρξη 20/08/2011 (58/119) (48.7%) (μ.ο 2.06)

Καλησπέρα.

Δεν το συνηθίζω να ασχολούμαι με την β΄Γαλλίας αλλά με τράβηξε στο να ασχοληθώ με αυτόν τον άσσο η καλή παρουσία της γηπεδούχου στα τελευταία ματς, η μεγάλη δίψα για την σωτηρία ώστε να πέσει το χρήμα για την νέα χρονιά όπου θα στοχεύσουν στην άνοδο, η μέτρια παρουσία της σημερινής της αντιπάλου και τέλος η αρκετά καλή απόδοση.

Η Μονακό έρχεται από ανατροπή και εκτός έδρας νίκη κάτι που της δίνει ...

Αγώνες στοιχήματος Παρασκευής

Γρήγορα στο θέμα.

Στα τρία πρώτα του κουπονιού στην β΄Γερμανίας βλέπω τρία over, μια και τα γκολ πέφτουν σαν βροχή αλλά και οι ανάγκες κάποιον ομάδων θα τις αναγκάσουν να βγουν από το καβούκι τους.

Η Μονακό φαίνεται ότι αρχίζει να εξαργυρώνει την προσπάθεια της για παραμονή.

Η Στουτγκαρδη σε φουλ φόρμα, η Κάιζερ σε πλήρη αποσύνθεση, άσσος.

Και τέλος ένα...

Ligue 1 . Week 27 – Olympique Lyonnais vs LOSC Lille Metropole (preview)


Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής  θα διεξαχθεί στο Gerland της Lyon με τους δύο αντίπαλους να απογοητεύουν την τελευταία χρονική περίοδο. Μετά τα αλλεπάλληλα χαστούκια που δέχονται, και οι δύο θέλουν να γυρίσουν σε νικηφόρα αποτελέσματα γιατί η χρονιά έχει ακόμη πολύ δρόμο. Παρά τις κακές εμφανίσεις τους όμως παραμένουν δύο από τις καλύτερες ομάδες του championnat και το παιχνίδι αναμένεται να είναι τουλάχιστον αμφίρροπο…

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Πέμπτης

Συγχαρητήρια στον μεγάλο Αποέλ.

Καλή τύχη στον Ολυμπιακό.

Ξεκίνημα από την Ισπανία όπου υπάρχει φαβορί (Αθλέτικο Μαδρίτης) αλλά σε άθλια απόδοση.

Η Μπεσίκτας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά το γκολ το μπορεί με τους ικανότατους επιθετικούς που διαθέτει, g/g.

Στην Ουκρανία το σκέφτηκα πολύ και νομίζω ότι θα σκοράρει ο Ολυμπιακός...

Επιλογή ημέρας : twente-schalke 1 (2.1)(ταμείο)

Έναρξη 20/08/2011 (57/118) (48.3%) (μ.ο 2.06)

 Καλησπέρα.

Κύπελλο Ουέφα (για να μην ξεχνούμε και τα παλιά) σήμερα με σπουδαία ματς.
Ανάμεσα στην Τβέντε και την Μέταλιστ ήμουνα πρίν τελικά καταλήξω στους Ολλανδούς.

 Οι λόγοι είναι απλοί και έχουν να κάνουν με την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων αλλά και η έδρα.

Η Τβέντε είναι ...

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Τρίτης

Καλησπέρα.

Μία οχτάδα αγώνων θα με απασχολήσει σήμερα.

Γρήγορα καθώς έχω ήδη καθυστερήσει.

Από τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ θα κρατήσω μόνο το g/g στον αγώνα της Μπενφίκα με την Ζενίτ(με το βλέμμα προς δεξιά).

Στην Αγγλία κρατώ την νίκη για την Λέστερ επί της απαράδεκτης Μπρίστολ Σίτι.

Νίκη και για την ...

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Olympique Lyonnais : Η ομάδα θαύμα σε παρακμή


Παρόλο που η ομάδα της Lyon ήταν και είναι ένα από τα περισσότερο υποστηριζόμενα Club στη Γαλλία δεν είχε καταφέρει ποτέ να πάρει το πρωτάθλημα μέχρι την χρυσή επταετία όπου κέρδισε και τα μόνα πρωταθλήματα που έχει στην κατοχή της. Από τότε παραμένει χωρίς τίτλο και η αγωνιστική της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη όπου καμία ομάδα στη Γαλλία δεν ήταν ικανή να την κοντράρει! Είχε καταφέρει κάτι που είναι αδιανόητο για τη Γαλλία, να παίζει μόνη της μπάλα. Αυτά γινόταν τότε. Τώρα όμως τι γίνεται και ποιοι είναι οι λόγοι που είναι ήδη 15 βαθμούς μακριά από την κορυφή;

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

1X2 Στοίχημα

Σήμερα Κυριακή θα παίξω μια τριάδα από Ιταλία και Ισπανία.

Η τριάδα θ’ αποτελείτε από τρεις άσσους.
Εντός έδρας νίκες λοιπόν, για την Ουντινέζε απέναντι στην Αταλάντα, την Ίντερ απέναντι στη Κατάνια και τη Μπιλμπάο απέναντι στη Σοσιεδάδ.

Απογοήτευση χθες από τ’ αποτελέσματα. Δε λεει να γυρίσει ο τροχός. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και το γουστάρουμε πολύ.
Μένω με την ψυχαγωγία και συνεχίζω την προσπάθεια για επιτυχείς προβλέψεις…

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής (2 ταμεία)

Ξεκίνημα με Ιταλία και την φορμαρισμένη Νάπολι η οποία μετά από ένα θετικό σερί ατονίζει μα αισιοδοξία την διεκδίκηση της εξόδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ντέρμπι μίσους στον βορρά της Αγγλίας μεταξύ της Νιουκαστλ και της Σάντερλαντ θα κρατήσω το g/g.

To over στον αγώνα της Μίντιλαντ με την Λίγκμπι θα είναι το σημείο που θα κρατήσω.

Ο Λεβαδειακός κατά την γνώμη μου έχει αδικήσει τον εαυτό του και έτσι πιστεύω σε επικράτηση επί της ανάλατης Κέρκυρας.

Στο Μπούρσα-Καραμποκ ...

Επιλογή ημέρας :aalborg-copenhagen 2 (1.9)

Έναρξη 20/08/2011 (57/117) (48.7%) (μ.ο 2.06)

Καλημέρα.

 Επανέναρξη για την χώρα της γοργόνας με συγκεκριμένο φαβορί στην κατάκτηση του τίτλου.

Η Κοπεγχάγη έκανε τις κατάλληλες αλλαγές στην ομάδα της τόσο με την αλλαγή του προπονητή ο οποίος ήταν ανεπιθύμητος στους οπαδούς, αλλά και με την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδος.

Στον αντίποδα ...

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ligue 1 . Week 26 – Lorient FC vs Stade Rennais FC (preview) – Το Derby της Βρετάνης


Το τοπικό derby μεταξύ αυτών των δύο ομάδων είναι αυτό που ξεχωρίζει αυτή την αγωνιστική και τραβά τα βλέμματα των θεατών πάνω του. Και οι δύο προσπαθούν να βρουν την χαμένη τους φόρμα που έχουν απολέσει εδώ και πάρα πολύ καιρό κάτι που τους έχει στοιχίσει σε βαθμούς, κυρίως τη γηπεδούχο Lorient, με αποτέλεσμα να βρίσκονται μακριά από τους στόχους τους! Το τοπικό derby όμως… είναι τοπικό derby

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου

Την καλημέρα μου σε όλους σας.

Μπαίνουμε σιγά-σιγά (από τέλη Μάρτη πιο πολύ) στην εποχή όπου πέραν της φόρμας θα αρχίσει να μετράει και το κίνητρο όπως και οι σχέσεις μεταξύ των.
Πάμε στα σημερινά όπου δεν υπάρχει ακόμα η ''πονηρή'' σκέψη στο μυαλό μου.

Ξεκίνημα από την Τουρκία όπου τόσο στον αγώνα της Αντάλια με την Σανσουνσπορ, όσο και στον αγώνα της Μερσίν με την Ορντουσπορ, θα κρατήσω το over.

Η Μπάγερν ...

1X2 Στοίχημα

Σάββατο σήμερα και θα παίξω 7 αγώνες σε δυο δυάδες και μια τριάδα από Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία.

Σε μια πολύ τολμηρή δυάδα, τον άσσο της Παλέρμο απέναντι στη Μίλαν και την ισοπαλία στο παιχνίδι όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ.

Σε δυάδα, το διπλό της Λυών μέσα στη Νανσί και τον άσσο της Σεβίλλη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε τριάδα, το διπλό...

Επιλογή ημέρας:antalyaspor-samsunspor over (2.05)

Έναρξη 20/08/2011 (57/116) (49.1%) (μ.ο 2.06)

Καλημέρα.
Από την Τουρκία η επιλογή μου και τον δύσκολο αγώνα για την ομάδα του δικού μας Γκέκα.

Αν δει κανείς τα αποτελέσματα και των δύο τότε θα καταλάβει κανείς το γιατί.

Η γηπεδούχος Αντάλια έρχεται από 5/6 over και η Σαμσούνσπορ από 6/6.

Τα γκολ...

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ligue 1 . Week 26 – Η έξοδος των Montpellier και Lyon


Η Montpellier με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του championnat και καλείται να υπερασπιστεί την θέση της ενώ η Lyon μετά το εκπληκτικό παιχνίδι με την PSG θα προσπαθήσει να βρει τον καλό της εαυτό μπας και καταφέρει να διεκδικήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League. Όλα αυτά στην σκιά του derby της Βρετάνης μεταξύ Lorient και Rennes που σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτής της αγωνιστικής…

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India