Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Premier League - Day 7. Σε αναμμένα κάρβουνα Λίβερπουλ και Β.Λονδίνο!

Everton – Liverpool και Tottenham – Arsenal αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αγγλία και όλη η αγωνιστική θα βρίσκεται στη σκιά τους. Δικαιολογημένα μεν, αλλά εμεις θα ψαχτούμε κι αλλού! Φέτος, αρκετές ομάδες από τη μέση και κάτωπαρουσιάζονται για την ώρα  ισοδύναμες . Για να δούμε τι κρύβει η 7η αγωνιστική της Premier League:

6η αγωνιστική στην Primera


Γεια σας

Ξεκινάει  το Σάββατο μια πολύ ενδιαφέρουσα 6η αγωνιστική στην Ισπανία, με πολύ ενδιαφέροντα  παιχνίδια εκ των οποίων σήμερα θα αναλύσουμε τα 3 από αυτά.

-Οσασούνα – Μαγιόρκα. Η Οσασούνα έχει ξεκινήσει αρκετά καλά το πρωτάθλημα και πλην του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, δεν έχει άλλη ήττα Δε μπορώ πραγματικά να προβλέψω πόσο θα κρατήσει αυτή η εικόνα γιατί μπορεί να έχει έναν προπονητή στον πάγκο που φαίνεται ικανός και έχει δείξει έργο στην προηγούμενη ομάδα του την Βαγιαδολίδ, αλλά το ρόστερ της ομάδας είναι ιδιαίτερα φτωχό από άποψης ποσότητας. Όλη την δουλειά μεσοεπιθετικά κάνει η τριάδα Cejudo -Raul Garcia- Nino, άλλα αμφιβάλω κατά πόσο μπορούν να αντικατασταθούν επάξια από το υπόλοιπο ρόστερ. Αμυντικά η ομάδα στηρίζεται στην συνολική λειτουργία μέσω του 4-1-4-1 που επιλέγει συνήθως ο Mendilibar και όχι στην ατομική ποιότητα των αμυντικών η οποία εξάλλου δεν είναι και τόσο εμφανής...

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Πέμπτης

Πρώτο ματς για σήμερα αυτό του Πάοκ μέσα στο Καζάν και θα πάω με την νίκη για την γηπεδούχο ομάδα.
Ο Πάοκ μου δείχνει ότι θα δώσει παραπάνω βέρος στο ματς της Κυριακής γιαυτό και η επιλογή να ξεκουράσει Γκαρσία και Σάλπι , κάτι που δεν μου λέει τίποτα άλλο παρά το ότι θα είναι η ομάδα αποδυναμωμένη κατά μεγάλο βαθμό σε δύο θέσεις όπου και τελικά θα γύρουν την πλάστιγκα προς την γηπεδούχο ομάδα.

Νίκη βλέπω και για την Λοκομοτίβ Μόσχας , η οποία έχει εκπληκτική φόρμα και αντιμετωπίζει μία Άντερλεχτ που έχει την σοβαρή απουσία του Γιοβάνοβιτς.
Στην Γαλλία βλέπω over μεταξύ της Ρεν και της Αθλέτικο Μαδρίτης ενώ το g/g είναι αρκετά πιθανό στην Πορτογαλλία ανάμεσα στην φορμαρισμένη Σπόρτινγκ και την Λάτσιο.
Στο Σαν Μαμές βλέπω ...

Επιλογή ημέρας: bilbao-paris over (2.05)

Έναρξη 20/08/2011 (11/25) (44%) (μ.ο 2.22)

Η δεύτερη την τάξη διασυλλογική διοργάνωση σήμερα με την συμμετοχή του Πάοκ και της Άεκ.

Ευχές και στους δύο.

Η δική μου επιλογή έχει να κάνει με το over στο Μπιλμπάο , ανάμεσα στην μεγάλη Αθλέτικ και την πολύ διαφοροποιημένη και ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος Παρί.

Σε ένα ιστορικό γήπεδο θα γίνει ένα ματς όπου κατά την γνώμη μου θα ανοίξει, καθώς αυτό μου δείχνει η φετινή Παρί όπου όποιος την έχει δει ξέρει ότι μεσοεπιθετικά είναι φωτιά και λάβρα.
Λογικά θα παίξει με τον...

Σας θυμίζει κάποιον ο καταζητούμενος στη φωτο????

Οι αστυνομικές αρχές της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ έδωσαν στην δημοσιότητα το σκίτσο (αριστερά) ενός επικινδύνου διαρρήκτη με σκοπό την συλλογή πληροφοριών για την επίτευξη της σύλληψης του.


Λοιπόν, δεν ξέρω πως πήγαν οι έρευνες αλλά για μένα είναι δύο τα τινά, ή αυτός που περιέγραψε τον διαρρήκτη είναι λάτρης ενός συγκεκριμένου βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή-ονόματα δεν λέμε, ή ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει διπλή ζωή κάπου ανάμεσα στην Βραζιλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες!!!


Πείτε μου τώρα όσοι βλέπουν μπάλα στην Νότια Καρολίνα δεν πρέπει να πήραν τηλέφωνο? Αφού ο καταζητούμενος είναι φτυστός ο....

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχηματος Τετάρτης

Σήμερα μπαίνει στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός αλλά και το Αποέλ.

Τις ευχές μας.

Ξεκινάω από το Μεστάγια όπου θεωρώ καλή επιλογή το g/g αλλά και το over γιατί σε αντίθεση με αυτά που ακούω περιμένω ένα παιχνίδι όπου θα επικρατήσει η θέληση για την νίκη και όχι για την λευκή ισοπαλία ,απλά δεν μπορώ να δω ξεκάθαρο φαβορί αν και η Βαλένθια με πείθει.

Δεύτερη επιλογή η νίκη της Άρσεναλ και ας έχει πολλές απουσίες διότι απλά δεν με πείθει αυτός ο Ολυμπιακός (τουλάχιστον όχι αυτήν την εποχή ).

Στην Ουκρανία αυτό το Αποέλ έχει ...

Επιλογή ημέρας:middlesbrough-leicester 2 (3.2)

Έναρξη 20/08/2011 (11/24) (45.8%) (μ.ο 2.18)

Έχουμε εδώ ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων με κάποια κοινά σημεία και κάποια άλλα που τις διαφοροποιούν.

 Η γηπεδούχος Μίντλεσμπρο είναι μία ομάδα πολύ καλή και έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα αλλά δεν έχει ακόμα μπει στα δύσκολα , ενώ θεωρώ ότι από άποψη απόδοσης είναι πολύ κοντά στο ταβάνι της. Στο τελευταίο της ματς ,πάλι στην έδρα της , με την Ίπσουιτς ήταν φλύαρη και καθόλου απειλητική ενώ το αήττητο που έχει μέχρι τώρα δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να το διατηρήσει
.
Η Λέστερ σε αντίθεση ,...

Ο Walter Pandiani και η καθαρή περίπτωση βλάβης! (funny video)

Είπε ο επιθετικός της Espanyol  να πάει να τα πει στην συνέντευξη τύπου που ακολουθούσε του αγώνα!
Πλύθηκε, ντύθηκε, στολίστηκε και σαν παιχτούρα που είναι... έκανε γκελ!
Διπλωματικό πουκάμισο, ξέρετε αυτό με το άσπρο κολάρο και την άσπρη μανσέτα, αξυρισιά μπρουτάλ και "σκυλίσια" αλυσίδα στον λαιμό, άλλης δεκαετίας!


Το θέμα όμως δεν ήταν στις στυλιστικές επιλογές του Walter αλλά στο πρόβλημα ψύξης που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου! Το βιντιλατέρ του πρέπει να χτύπησε "μπιέλα" και ο Ουρουγουανός δεν σταμάτησε να ιδρώνει! Μιλάμε ότι ο άνθρωπος έχανε υγρά, όχι αστεία!


Δείτε το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με τον πρωταγωνιστή να ξεκινάει φρεσκαδούρα και να τελειώνει την πρες κόνφερνες λες και είχε παίξει... άλλο ένα 90λεπτο!!!! Τσάμπα το μπάνιο πιο πριν!!!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

''Greeklish'' μάχες, Μέρος 2ο. Arsenal - Ολυμπιακός

Συνέχεια σήμερα στις αναφορές μας στις φετινές ελληνοαγγλικές μάχες. Μετά τη λευκή ισοπαλία στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Tottenham, o Ολυμπιακός πάει στο Λονδίνο (ταξίδι που το έχει κάνει αρκετές φορές) για να αντιμετωπίσει την Arsenal.

Τετάρτη 28/9/2011, 21.45, Emirates Stadium. Arsenal ξανά, ύστερα από 2 χρόνια. Το αποτέλεσμα, τότε, ήταν 2-0, με γκολ των Van Persie και Arshavin στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σήμερα, οι αλλαγές στο στρατόπεδο των ''Gunners'' είναι αρκετές, αλλά σε αυτό των Πειραιωτών είναι πολλές περισσότερες: Mellberg, Αβραάμ και Τοροσίδης είναι οι μόνοι που έχουν μείνει από εκείνη την ομάδα! Το κοινό στοιχείο είναι ότι και οι δύο ομάδες παρουσιάζονται χειρότερες από τότε (θυμίζουμε ότι το παιχνίδι του 2009 είχε γίνει κι αυτό τέλος Σεπτέμβρη).

Επιλογή ημέρας : anytime Nani (Manchester united) (2.6)

Έναρξη 20/08/2011 (11/23) (47.8%) (μ.ο 2.16)
Δεν διανύω και το καλύτερο μου φεγγάρι και αυτό είναι εμφανές από το σερί αρνητικών επιλογών. Δεν θα επικαλεστώ την τύχη ή μάλλον την ατυχία απλά θα προχωρήσω και θα ανεβάσω τα ποσοστά.

Η σημερινή μου επιλογή εμπεριέχει ρίσκο και μάλιστα μεγάλο καθώς η επιλογή ενός παίκτη το να σκοράρει μπορεί να σε βγάλει γρήγορα εκτός παιχνιδιού όπως με έναν τραυματισμό ή μία κάρτα.
Παρόλαυτά τον επέλεξα διότι από την Γιουνάιτεντ θα απουσιάζει ο Ρούνευ αλλά και ο Χερνάντες κάτι που σημαίνει ότι ο Νάνι θα πάρει περισσότερες προσπάθειες επάνω του.

Την ηγετική τάση την έχει...

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, έρχονται επενδυτές στην ΑΕΚ !!!

Η νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα, έβγαλε στην επιφάνεια το απίστευτο ταμπεραμέντο του Έλληνα.

Μια καλή εμφάνιση για 45 λεπτά, αρκεί για να χαρακτηριστεί ο ΠΑΟΚ επίδοξος πρωταθλητής και μια κακή εμφάνιση για το ίδιο χρονικό διάστημα, αρκεί για να εμφανιστούν επενδυτές στην ΑΕΚ.
Ένα καλό παιχνίδι του Έτο, άρει την αμφισβήτηση προς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και μια κακή εμφάνιση της ΑΕΚ, εγείρει εκ νέου αμφιβολίες για τον Χιμένεθ.

Μήπως θέλετε να το πάρουμε αλλιώς ?
Ας υποθέσουμε ότι τα πράγματα κυλούσαν διαφορετικά και ήταν η ΑΕΚ αυτή που έπαιρνε το ματς...

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής

Βρε την ατυχία μου βρε!.

Πάμε για τα καλύτερα σήμερα.
 
Η βάση μου σήμερα, θα είναι το Ελληνικό και το Ιταλικό πρωτάθλημα.
Ξεκινάω με την ισοπαλία μεταξύ δύο ομάδων που έχουν καλές σχέσεις (Κιέβο και Τζένοα ).

Στα δικά μας τώρα όπου θεωρώ ότι ο Αστέρας είναι ομάδα της Φουτμπολ Λιγκ (από άποψη υλικού εννοώ ) ενώ ο Ατρόμητος είναι πολύ καλός και δυνατός αντίπαλος για κάθε ομάδα ,άρα διπλό και μάλιστα σε καλή απόδοση.
Πρώτη νίκη βλέπω και για ...

1X2 Στοίχημα, Κυριακή 25/9 (Ταμείο)

Σήμερα θα παίξω 7 αγώνες σε δυο δυάδες και μια τριάδα από Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Πορτογαλία.

Στη μια δυάδα θα επιλέξω, το διπλό για τη Γκρόνινγκεν μέσα στη Ντε Γκράαφσαπ και τον άσσο για την Οσέρ απέναντι στη Σοσό.

Στην άλλη δυάδα θα επιλέξω, την ισοπαλία στο παιχνίδι της Ολανένσε με αντίπαλο τη Λεϊρία και το διπλό της Γκιμαράες μέσα στο Μαρίτιμο.

Η τριάδα θ’ αποτελείτε, από τον άσσο της Κιέβο με αντίπαλο τη Τζένοα, το διπλό της Χοφενχάιμ μέσα στη Κολονία και επίσης το διπλό της Ρόμα μέσα στη Πάρμα.

Δεν έκατσε τίποτα χθες, οπότε το ταμείο...

Έπιλογή ημέρας: catania-juventus 2 (2.0)

Έναρξη 20/08/2011 (11/22)(50%)(μ.ο 2.17)
Καλημέρα.

Η μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου θα είναι η επιλογή μου για σήμερα.

Δεν έχει καμία σχέση η φετινή Γιούβε με το περσινό συνονθύλευμα όπου δεν ήξερε τι να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και η ομάδα έχει ποιότητα για να διεκδικήσει τα πρέποντα (ας μου επιτραπεί η έκφραση).
Την προηγούμενη αγωνιστική άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της αλλά δεν ήταν τόσο κακή αλλά της στοίχισε η αποβολή του Βούτσινιτς ο οποίος φυσικά και θα απουσιάσει από τον σημερινό αγώνα.

Η Κατάνια δίχως...

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου

Ποιός ξέρει τι να λένε οι κυρίες , εμείς πάντως θα πούμε τα δικά μας.

Νωρίς το μεσημέρι θα κρατήσω την επιστροφή στις νίκες για την Μαν.Σίτι αλλά και το over.
Στον Αγγλικό χώρο και πάλι όπου θα στηρίξω την Τόττεναμ καθώς παίζει με μία κακή ομάδα η οποία μάλιστα δεν έχει και τον καλύτερο και ποιοτικότερο της παίκτη (Ρονταλέγκα ).

Την Γουέστ Χαμ την θεωρώ ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και θεωρώ ότι απλά θα είναι θέμα χρόνου η επιστροφή της έτσι λοιπόν νίκη επι της Πιτέρμπορο.
Η άλλη ομαδάρα είναι η Σαουθάμπτον όπου παίζει εκτός με την Μπέρνλι ,λογικό το διπλό αλλά εγώ θα κρατήσω το over.

Στην αγαπημένη Σκωτία έχω ...

Επιλογή ημερας: thun-basel 2 (2.0)

Έναρξη 20/08/2011 (11/21)(52.3%)(μ.ο 2.18)

Καλημέρα σε όλους.
Ελβετική η σημερινή μου πρόταση.
Περίμενα αρκετές αγωνιστικές μέχρι να δω την Βασιλεία επιτέλους να αρχίζει να αποδίδει όπως πρέπει και όπως την ξέρουμε.

Η επίθεση της άρχισε να γίνεται παραγωγική και η συνεργασία των επιθετικών της να λειτουργεί σαν Ελβετικό ρολόι.
Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έβαλε δέκα γκολ κάτι που ελπίζω να συνεχιστεί και σήμερα (ας βάλει δύο-τρία μου φτάνουν ).

Η Τουν ...

1X2 Στοίχημα, Σάββατο 24/9

Σήμερα θα παίξω 6 αγώνες σε τρεις δυάδες από Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Ολλανδία.

Στη πρώτη δυάδα θα επιλέξω, τον άσσο για την Σεβίλλη με αντίπαλο τη Βαλένθια παρόλο που έπεσε λίγο η απόδοση και το διπλό για τη Βιγιαρεάλ μέσα στη Μπιλμπάο.

Στη δεύτερη δυάδα θα επιλέξω, το διπλό για τη Μπλάκμπερν μέσα στη Νιουκάστλ καθώς η απόδοση με προκαλεί και τον άσσο για τη Μπρέντα με αντίπαλο την Ουτρέχτη.

Η τρίτη δυάδα θ’ αποτελείτε, από την ισοπαλία στο παιχνίδι της Γουίγκαν με την Τότεναμ και το διπλό της Μαρσέιγ μέσα στη Βαλενσιέν.  

Για τους φίλους που με ρωτάνε...

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Premier League - Day 6. Ντέρμπι "ουραγών"

Μετά τις μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις του League Cup, όπου όλα τα φαβορί εκτός της Aston Villa επικράτησαν, επιστροφή στο πρωτάθλημα της Premier League για την 6η αγωνιστική ημέρα. Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο παιχνίδι, αλλά βλέπω κάποιες αναμετρήσεις που αξίζει να σχολιάσουμε. Ειδικότερα, οι τέσσερις τελευταίοι της βαθμολογίας κοντράρονται μεταξύ τους και όλοι ψάχνουν την ευκαιρία να ξεκολλήσουν.

- West Bromwich – Fuhlam
Παιχνίδι που δεν πρέπει να το αγγίξει κανείς. Και οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα, η πρώτη στην παράταση και η δεύτερη στα πέναλτυ. Συνεπώς έρχονται από 120 λεπτά αγώνα πριν από τρεις ημέρες. Η West Brom είναι τελευταία, έχοντας όμως πολύ καλές εμφανίσεις με Manchester United και Chelsea. Την προηγούμενη Κυριακή είδαμε... 

5η αγωνιστική στην Primera


Ξεκινά αύριο η 5η αγωνιστική στην Ισπανία όπου και κυριαρχούν κάποια δύσκολα παιχνίδια. Θα σταθώ σε κάποια από αυτά που έχουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα σημεία που θα τιμήσω σε αυτούς τους αγώνες.

-Gijon-Santander : Από τα παιχνίδια ¨ο θάνατός σου, η ζωή μου¨ και για τις δύο ομάδες. Βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στην αρχή του πρωταθλήματος και αναζητουν και οι δύο εναγωνίως την πρώτη τους νίκη που θα τους ξεκολλήσει από εκεί. Η Santander έχει ξεκινήσει όπως ακριβώς προέβλεπα, δηλαδή άσχημα. Μπορεί να σταμάτησε την Ρεάλ αλλά σε αυτό φταίει και η αναποτελεσματικότητα της ίδιας της Ρεάλ. Η Santander έχει πολύ φτωχό ρόστερ και έναν προπονητή που ειδικεύεται...

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Οι μεσαίες της Primera

Γεια σας

Με την ευκαιρία των χτεσινών και προχτεσινών αγώνων της Primera μπορούμε να δούμε και κάποια στοιχειά για τον τρόπο παιχνιδιού των υπολοίπων ομάδων που καλό είναι να έχουμε υπ όψιν μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

21/9 : Οι εντός έδρας νίκες της Sociedad και της Villareal ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα αποτελέσματα. Η Sociedad έχει πετύχει δύο κομβικές νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία και η -τυχερή- ισοπαλία με την Μπαρτσελονα δείχνει ότι έχει την ικανότητα να χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Σφιχτή ομάδα, αυστηρό 4-2-3-1 με πολύ καλό πρέσινγκ είναι χαρακτηριστικά που έχει προσθέσει ο Montanier στο παιχνίδι των Βάσκων και μένει να δούμε πόσο θα συνεχιστεί η καλή της εικόνα. Επικράτησε με ένα τυχερό γκολ της Granada αλλά...

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Τετάρτης

Αρκετα τα ματς .
Ξεκινάω με το αναβληθέν ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ της Άεκ και της Ξάνθης όπου θα κρατήσω το ισόπαλο αποτέλεσμα , ενώ στην γειτονική Τουρκία θα κρατήσω το θηρίο της Γαλατά όπου έφτασε θεωρώ η ώρα να το αποδείξει κιόλας.

Στην Γαλλία τώρα όπου καλοβλέπω την πρώτη νίκη για την Νανσί καθώς αντιμετωπίζει ομάδα την οποία σαφώς και την έχει.

Από την Ισπανία βλέπω νίκη για την Μάλαγα αλλά και over καθώς το Μπιλμπάο μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι .

Στην Ιταλία  μου αρέσει πολύ ...

Επιλογή ημέρας:karabukspor-galatasaray 2 (1.95)

Έναρξη 20/08/2011 (11/20) (55%) (μ.ο2.19)

Καλησπέρα.

Ακόμα μία ημέρα που θυμίζει ΣαββατοΚύριακο.
Πολλές οι επιλογές αλλά εγώ κατευθύνθηκα προς την γείτονα χώρα.
Την πρώτη αγωνιστική στον πρώτο της εκτός έδρας αγώνα η Γαλατά νόμιζε ότι θα κέρδιζε μόνο με την φανέλα και την αύρα των μεταγραφών με αποτέλεσμα να ηττηθεί , και μάλιστα εύκολα.
Το πάθημα νομίζω ότι έγινα μάθημα με τον προπονητή να προσαρμόζει το σύστημα και να αποδίδει ικανοποιητικά στην δεύτερη αγωνιστική και να κερδίζει άνετα. Θεωρώ ότι θα παίξει υποψιασμένα και επιτέλους θα αποδώσουν καρπούς οι πολλές και καλές μεταγραφές της.

Από την άλλη η ...

1X2 Στοίχημα, Τετάρτη 21/9

Σήμερα θα παίξω 5 αγώνες σε μια δυάδα και μια τριάδα, από Γαλλία και Ιταλία.

Στη δυάδα θα επιλέξω δυο άσσους.
Νίκες εντός έδρας, για την Νανσί απέναντι στη Βαλενσιέν και τη Σοσό με αντίπαλο τη Ρεν.

Η τριάδα θ’ αποτελείτε, από τον άσσο για το Παλέρμο το οποίο υποδέχεται την Κάλιαρι, το διπλό για τη Λυών μέσα στη Καέν και επίσης το διπλό για τη Τουλούζ μέσα στη Σεντ Ετιέν.

Αυτή η Τετάρτη μοιάζει πολύ με Σαββατοκύριακο, οπότε έχω κάποιες επιλογές που έχουν ενδιαφέρον.
Κυρίως από Γαλλία βέβαια, λόγο των αποδόσεων. Πολύ ψείρισμα έχει πέσει στα φαβορί, οπότε στρέφομαι σε πιο δύσκολα...

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Επιλογή ημέρας:bordeaux-lille over (2.1)

Έναρξη 20/08/2011(11/19)(57.8%)(μ.ο 2.2)

Την καλησπέρα μου.
Από την Γαλλία η επιλογή μου όπου βασίστηκε στην λογική στην δύναμη αλλά και την αδυναμία που δείχνουν οι ομάδες στις γραμμές τους.
ΗΛίλ είναι μία πολύ καλή ομάδα όπου δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της αλλά έχει πρόβλημα στο να διατηρήσει το υπέρ της σκορ.
Το έκανε στα δύο τελευταία της ματς και μάλιστα εντός έδρας.
Επιθετικά δεν το συζητάμε ,πετάει φωτιές αλλά τα μετόπισθεν προφανώς θέλουν λίγο χρόνο ακόμα για να δέσουν.
Η Μπορντό ,τι να πούμε και γιαυτήν η οποία το 0-2 υπέρ της κατάφερε να το κάνει3-2 ήττα.
Σαν γηπεδούχος ...

Ρετιρέ και ισόγειο στην Primera

Ξεκίνησε λοιπόν και η σεζόν στην Ισπανία όπου τουλάχιστον στην Primera δεν έχουμε και τόσο μεγάλες εκπλήξεις μέχρι στιγμής, αλλά αξίζει να αναλύουμε την πορεία κάθε ομάδας και δεδομένα που αξίζουν της προσοχής μας για να έχουμε καλύτερη αντίληψη όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις δυνατότητες κάθε ομάδας. Δύο λοιπόν αξιοπρόσεχτα γεγονότα αποτελούν οι ομάδες που είναι αυτή την στιγμή στην πρώτη και τελευταία θέση της βαθμολογίας,και τα χαρακτηριστικά των οποίων αναλύουμε σήμερα...

-Γεγονός νο1:Μπέτις και κορυφή. Έχει ξεκινήσει πάρα πολύ δυνατά, με 3/3 και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού μαζί με τη Βαλένθια είναι οι μοναδικές που έχουν το απόλυτο. Κλασική ισπανική ομάδα προπονητή η Μπέτις ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και φρόντισε με τις μεταγραφικές της κινήσεις... 

League Cup - Round 3: Πού θα γίνει το ''μπαμ'' φέτος;


Μεσοβδόμαδα, αγωνιστική δράση για την Αγγλία, καθώς σήμερα και αύριο θα παραγματοποιηθούν τα παιχνίδια του 3ου γύρου του League Cup. To League Cup (ή αλλιώς Carling Cup λόγω του χορηγού – βρετανική μπύρα Carling) είναι ίσως ο θεσμός που οι μεγάλες ομάδες δίνουν τη μικρότερη σημασία, αλλά για τις μικρότερες είναι ευκαιρία διάκρισης. Ας μην ξεχνάμε ότι περσινή η κάτοχος του τροπαίου, Birmingham, παίζει φέτος στην Ευρώπη εξαιτίας αυτής της επιτυχίας (έστω κι αν φέτος αγωνίζεται στην Championship).

Το γεγονός ότι τα παιχνίδια είναι “μια κι έξω” (νοκ αουτ) δίνει έξτρα κίνητρο στις μικρές ομάδες να τα δώσουν όλα και περισσότερο ενδιαφέρον στους θεατές. Δεκαέξι αναμετρήσεις αυτό το διήμερο, θα αναφερθούμε όμως σε δύο από αυτές.

Ο Bakayoko και το νευρικό του γέλιο!!! (funny video)

Για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, φταίει ο μεταφραστής! Όχι όχι να είμαστε δίκαιοι, ο Ibrahima είναι το θύμα!


Το "full 100%" που μετάφρασε άστοχα ο κύριος στα αριστερά ... τσάκισε τον άσσο του ΠΑΣ που δεν μπόρεσε στο μετέπειτα να σταυρώσει λέξη! Κάτι πήγε να ψελλίσει σε κάποια φάση ο άνθρωπος αλλά πνίγηκε στο γέλιο!


Ο Bakayoko βγάζει τρελό γέλιο που εγγυημένα θα σας φτιάξει την ημέρα!!!


Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί...

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Επιλογή ημέρας: torino-brescia 1 (2.0)


Έναρξη 20/08/2011(11/18)(61.1%)(μ.ο1.96)

Την καλησπέρα μου.
Αν και Δευτέρα  έχω μία επιλογή από μία κατηγορία όπου δεν την πολυσυμπαθώ αλλά όταν βλέπω κάτι οφείλω να το προτείνω.

Η επιλογή του άσσου για την Τορίνο δεν έχει να κάνει τόσο με την ευκολία του αγώνα , καθώς είναι ντέρμπι , αλλά με την αίσθηση ότι η Τορίνο είναι σε καλύτερο δρόμο σε ότι αφορά την άνοδο , ενώ η Μπρέσια δεν νομίζω ότι τελικά θα είναι στα πολύ ψηλά σκαλία του βαθμολογικού πίνακα.
Σε κάθε περίπτωση είναι ντέρμπι ...

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής

Ξεκινάω τις επιλογές με την Ιταλία όπου υπάρχουν επιλογές και ελπίζω να δικαιωθούμε.
Έχω την νίκη για την Λάτσιο η οποία φέτος είναι η πιο δυνατή ομάδα των τελευταίων ετών.
Νίκη επίσης για την Γιούβε όπου επιτέλους θα είναι φέτος ανταγωνιστική.
Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση λόγο Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω σε νίκη της σήμερα.
Στην Αγγλία θα νικήσει η Μαν.Σ την Φούλαμ ενώ το ίδιο θα κάνει και η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Στην Γαλλία θα προτιμήσω την νίκη φια την Παρί που την έχω για πολύ ψηλά φέτος , ενώ στην Φινλανδία θα κρατήσω το g/g στον αγώνα της Ίντερ Τούρκου με το Ελνσίνκι.
Στην Ελλάδα κρατάω την νίκη... 

Επιλογή ημέρας: man.u-chelsea 1 (1.83) (ταμείο)

Έναρξη 20/8/11 (10/17) (58.8 %) (2.1)

Την καλημέρα μου.

Από την Αγγλία και το μεγάλο ντέρμπι του Όλντ Τραφορτ μεταξύ της Μαν.Γ και της Τσέλσι  έρχεται η επιλογή μου.
Μπορεί να είναι ντέρμπι και πάντα να κρύβονται πολλές δυσκολίες πίσω από τέτοια παιχνίδια , αλλά η Μαν.Γ αυτή την εποχή είναι ένα σκαλί πάνω από την Τσέλσι.
Τα αβαντάζ της ομάδας του Φέργκιουσον είναι η έδρα της (κάστρο από τα λίγα ) ,οι πολύ καλοί αυτοματισμοί που έχει , αλλά και η τεράστια ατομική ικανότητα πολλών παικτών της.

Η Τσέλσι ναι μεν ανέβηκε με την μεταγραφή του Μειρέλες αλλά... 

1X2 Στοίχημα, Κυριακή 18/9

Σήμερα θα παίξω 4 αγώνες σε δυο δυάδες από Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία.

Στη μια δυάδα θα επιλέξω, το διπλό για το Παλέρμο μέσα στην Αταλάντα και τον άσσο για την Σάντερλαντ με αντίπαλο τη Στόουκ.

Στην άλλη δυάδα θα επιλέξω, την εντός έδρας νίκη για την Ουντινέζε που υποδέχεται τη Φιορεντίνα και την ισοπαλία στο παιχνίδι της Λυών με τη Μαρσέγ.

Βλέπω πολλά ντέρμπι αυτή την αγωνιστική και προβληματίζομαι ιδιαίτερα.
Ισοδύναμοι αντίπαλοι αναμετρόνται σε πάρα πολλές περιπτώσεις, κάτι που σημαίνει ότι γενικός παίζουν πολλά σημεία πιθανά... 

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου

Ξεκινάω την ανάλυση όπως πάντα με  χρονική σειρά

Νίκη για την Άρσεναλ βλέπω καθώς θεωρώ ότι η ενίσχυση της μεταγραφικά θα αρχίσει να αποδίδει αλλά και η Μπλάκμπερν είναι πολύ κακή ως ομάδα.
Διπλό για την Γουέστ Μπρόμ , το έχω ξαναγράψει ότι είναι καλή ομάδα ενώ η Σουόνσι ακόμα ψάχνει το γκολ.
Το over είναι πολύ πιθανό στο ντέρμπι των Μίλτον Κέινς Ντόνς με την Χάντερσφιλντ.

Στην όμορφη Σκωτία έχω επιλογές όπως το διπλό για την Μόρτον , το over στο Ρος Κάουντι με την Λίβινγκστον ,το διπλό για την Στρανράερ αλλά και το διπλό για την Άνναν Αθλέτικ.

Στην Ισπανία τώρα όπου θα στηρίξω την... 

Επιλογή ημέρας: queen of south-morton 2 (2.1)

Εναρξη 20/8/11 (10/16) (62.5 %) (2.1)

Καλημέρα...

Σήμερα η επιλογή μου θα είναι από την 1η κατηγορία Σκωτίας.

Διάλεξα την Μόρτον καθώς είναι πολύ ανώτερη της αντιπάλου της και με φόρμα η οποία σε αυτές τις κατηγορίες μετράει πολύ.
Σκοράρει με ευκολία ενώ έχει σοβαρή άμυνα (τηρουμένων των αναλογιών).

Από την άλλη η “βασίλισσα” δεν είναι ομάδα με δυνατότητες μεγάλες και ήδη έκανε την νίκη της την προηγούμενη... 

1X2 Στοίχημα, Σάββατο 17/9

Σήμερα θα παίξω 5 αγώνες σε μια δυάδα και μια τριάδα από Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία.

Στη δυάδα θα επιλέξω, το διπλό για τη Βαλένθια μέσα στη Χιχόν και τον άσσο για την Οσέρ απέναντι στη Καέν.

Η τριάδα θ’ αποτελείτε, από το διπλό της Άρσεναλ μέσα στη Μπλάκμπερν, τον άσσο του Αμβούργο κόντρα στη Γκλάντμπαχ και τον άσσο της Λοριάν που υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν.

Ευτυχώς έστρωσε το πράγμα και πήρα πίσω αυτά που έχω παίξει μέχρι τώρα, οπότε ξεκινάω απ’ την αρχή.
Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως δεν μου κάθεται καλά. Η πίεση χρόνου αλλά και το μυστήριο πρόγραμμα των αγώνων, με δυσκολεύουν αρκετά.
Τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι… ο δρόμος είναι δύσκολος…

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Premier League - Day 5. Ντέρμπι για όλα τα γούστα!


Μετά το ευρωπαϊκό τριήμερο, το πρωτάθλημα συνεχίζεται και το ενδιαφέρον αυξάνεται σημαντικά. Δύο ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν, ουσιαστικά, ίδιους στόχους: Manchester United – Chelsea, έχοντας σαν στόχο τον τίτλο και Tottenham – Liverpool, έχοντας σαν φετινό στόχο την επάνοδο στην τετράδα. Δε θα αχοληθούμε με αυτά τα παιχνίδια στην παρούσα ανάρτηση, αφού με μια γρήγορη αναζήτηση σε οποιοδήποτε αθλητικό site, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για αυτά.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Επιλογή ημέρας:steaua-schalke over(1.95)

Έναρξη 20/08/2011(10/15)(66.6%)(μ.ο2.0)

   Την καλησπέρα μου.
   Μεγάλη μέρα σήμερα για τον Πάοκ και ας έχει κατεβάσει τα δεύτερα ο προπονητής της Τότεναμ.
   Η δική μου επιλογή πάντως δεν έρχεται από την Θεσσαλονίκη αλλά από την Ρουμανία και από τον αγώνα της Στεάουα με την Σάλκε.
   Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι , με τους Ρουμάνους να είναι πάντα επικίνδυνοι στην έδρα τους , ενώ είναι δεδομένη  η ανωτερότητα των Γερμανών.
   Σε μεγάλη φόρμα είναι...

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Επιλογή ημέρας:man.city-napoli g/g(1.9)(ταμείο)

Έναρξη 20/08/2011(9/14)(64.2%)(μ.ο2.15)

   Δεύτερη πράξη της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.
   Στο Μάντσεστερ θα μεταφερθώ όπου γενικά αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές φέτος.
   Διαλέγω το να σκοράρουν και οι δύο, διότι εκτός από την Μαν.Σίτι που μας έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει φέτος , έχω και μία Νάπολι η οποία είναι πάρα πολύ καλή και πιο ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι ,ενώ έχει κρατήσει την εκπληκτική της τριπλέτα που μπορεί να σκοράρει αναπάσα στιγμή και οπουδήποτε.
   Είναι αγώνας ομίλου που σημαίνει ...

''Greeklish'' μάχες, Μέρος 1ο. ΠΑΟΚ vs Tottenham


Και να που η κλήρωση μας έκανε -και φέτος- το χατίρι! Αυτή τη φορά, δύο ελληνικές ομάδες θα αναμετρηθούν με κάποια αγγλική. Ολυμπιακός- Arsenal, στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του Champions League και ΠΑΟΚ- Tottenham για τους ομίλους του Europa League. Τέσσερα παιχνίδια, λοιπόν, που ελπίζω να απολαύσουμε! Μιας και ο αγώνας του ΠΑΟΚ προηγείται, θα ασχοληθούμε με αυτόν.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Τρίτης

Από τα πέρσι ακόμα έλεγα ότι οι αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν πολύ προσοχή καθώς είναι αγώνες μεταξύ καλών ομάδων και οι αποδόσεις είναι αντιστρόφως ανάλογες της δυσκολίας.
   Για σήμερα έχω μία τριάδα η οποία μου αρέσει και ίδωμεν για την επαλήθευση.
   Θα ποντάρω στους Τσέχους της Πλζεν καθώς η μέχρι τώρα πορεία τους μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό, ενώ έφτασε στους ομίλους έχοντας μόνο νίκες. Από την άλλη η Μπάτε είναι πιο έμπειρη στον θεσμό αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι και το ότι απέκλεισε την Στουρμ Γκράτς δεν μου λέει τίποτα.
   Κρατάω σαν φαβορί ...

Επολογή ημέρας:apoel-zenit over (2.15)(ταμείο)

Έναρξη 20/08.2011(8/13)(61.5%)(μ.ο2.16)

   Την καλησπέρα μου.
   Στην Κύπρο θα πάω για να επιλέξω το σημείο μου σε έναν αγώνα που κατά την γνώμη μου θα έχει πολλά γκολ.
   Παίζεται ένα παιχνίδι το οποίο θεωρητικά έχει ως φαβορί τους Ρώσους αλλά που κατά την άποψη μου όμως δεν πρέπει να υποτιμηθεί το Αποέλ καθώς στην έδρα του κοιτάει όλους τους αντιπάλους του στα μάτια και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και σήμερα.
   Κανείς δεν θέλει να χάσει σήμερα αλλά νομίζω ότι και οι δύο θα θέλουν να κερδίσουν. 
   Η Ζενίτ έχει...

Με την πλάτη στον τοίχο έρχεται η Μαρσέιγ για ν' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

 Όταν έγραφα το χωρίς νίκη η Μαρσέιγ πριν από τρεις βδομάδες, δεν φανταζόμουν ότι θα έχει παιχτεί η 5η αγωνιστική στη Γαλλία, θα έχει έρθει η ώρα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Champions League και η ομάδα της Μασσαλίας θα βρίσκετε ακριβώς στην ίδια κατάσταση.

 Το πολύ κακό ξεκίνημα της Μαρσέιγ στο championnat έχει φέρει αναταραχή στους φιλάθλους της ομάδας, καθώς βλέπουν την ομάδα τους να μην αποδίδει τ’ αναμενόμενα και έχουν στραφεί κατά πάντων. Το πρωτάθλημα φέτος προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολο και με 3 βαθμούς σε 5 παιχνίδια η ομάδα δείχνει να μην μπορεί ν’ ακολουθήσει τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.
Οπότε για ακόμη μια φορά οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες στο Βελοντρόμ το Σάββατο, μετά την απρόσμενη ήττα από τη Ρεν με 0-1.
Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών...

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Άρσεναλ με τύχη


Πολύ κακό το φετινό ξεκίνημα της Άρσεναλ στην Αγγλία.

Από τα χειρότερα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, αφού φτάσαμε στην τέταρτη αγωνιστική για να νικήσει πρώτη φορά.

Και τι νίκη...Κάτι σαν το μισό μηδέν που λέμε καμιά φορά.

Κάτι τέτοιο ήταν, αλλά πολύ περισσότερο ήταν η γκάφα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Δείτε τι έκανε ο άνθρωπος...

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

1X2 Στοίχημα, Κυριακή 11/9 (Ταμείο)

Σήμερα θα παίξω 7 αγώνες σε δυο δυάδες και μια τριάδα από Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία και Πορτογαλία.

Στη πρώτη δυάδα θα επιλέξω, το διπλό για τη Φέγενορντ μέσα στη Μπρέντα και τον άσσο για την Εσπανιόλ απέναντι στη Μπιλμπάο.

Στην δεύτερη δυάδα θα επιλέξω, το διπλό για την Ουντινέζε μέσα στη Λέτσε και την ισοπαλία στο παιχνίδι του Μαρίτιμο με το Ρίο Άβε.

Η τριάδα θ’ αποτελείτε, από την ισοπαλία στο παιχνίδι της Κατάνια με τη Σιένα, την εκτός έδρας νίκη της Ίντερ μέσα στο Παλέρμο και την εντός έδρας νίκη της Οσασούνα με αντίπαλο τη Χιχόν.

Ξεκινά και η Ιταλία απ’ αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε οι επιλογές αυξάνονται. Βέβαια είναι η πρώτη αγωνιστική... 

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής

Καλημέρα.
   Νωρίς με Ιταλία θα ξεκινήσω με τον μικρό άσσο για την Γιουβέντους όπου στο καινούργιο της γήπεδο αλλά και με καινούργιο προπονητή και ομάδα πιστεύω ότι θα σπάσει την άσχημη παράδοση όπου έχει δημιουργήσει η Πάρμα.
   Την ίδια ώρα στην Ολλανδία θα στηρίξω την Χέρενφεν όπου θεωρώ ότι το έχει το ματς με την Γκρόνινγκεν ενώ προς Αγγλία μεριά θα στηρίξω την καλή αλλά άτυχη μέχρι τώρα Γουέστ Μπρομ.
   Πάλι στην Ιταλία η οποία αν και πρώτη αγωνιστική μου έβγαλε σημεία ,όπως το over στο Ολύμπικο μεταξύ της Ρόμα και της Κάλιαρι και το διπλό για την πιο έτοιμη αλλά και πιο ομάδα της Ουντινέζε.
     Η Αούστρια...

Επιλογή ημέρας:lecce-udinese 2 (2.37)(ταμειο)

Έναρξη20/08/2011(7/12)(58.3%)(μ.ο1.95)

   Νάτη και η Ιταλία και από εκεί έρχεται η επιλογή μου.
   Επέλεξα την Ουντινέζε καθώς είναι πολύ πιο έτοιμη ως ομάδα από τηνΛέτσε η οποία αυτή την εποχή ίσως είναι και η χειρότερη ομάδα της Ιταλίας.
   Η Ουντινέζε παρά τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ από την Άρσεναλ ικανοποίησε και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές αρκεί βέβαια να το δείξει και εντός του γηπέδου.
   Απουσίες σοβαρές δεν υπάρχουν, ενώ από την άλλη το μόνο θετικό που μπορώ να βρω για την Λέτσε είναι...

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου

Την καλημέρα μου.
   Ελπίζω να βρούμε στόχο και αρχίζω από την Γερμανία και το g/g στον αγώνα της Μπάγερν με την Φράιμπουργκ καθώς το τρωτό σημείο της Μπάγερν είναι η άμυνα της ε!! για την επίθεση το θεωρούμε δεδομένο το γκολ.
   Στην Αγγλία τώρα 'οπου έχει σημεία ξεκινάω με το over και το διπλό για την Τσέλσι μέσα στο Σάντερλαντ , το διπλό της Άστον Βίλα μέσα στο Λίβερπουλ με την Έβερτον η οποία δεν θα είναι η περσινή ομάδα όπου έχασε και τον Αρτέτα , ενώ πιο χαμηλά κρατάω την νίκη για την Λέστερ αλλά και την Σαουθάμπτον για να φύγει και ο προπονητής της Νότινγχαμ να ησυχάσουμε και εμείς.
   Όπου παίζει η...

1X2 Στοίχημα, Σάββατο 10/9

Σήμερα θα παίξω 7 αγώνες σε δυο δυάδες και μια τριάδα από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ολλανδία.

Στη μια δυάδα θα επιλέξω, τον άσσο για την Βιγιαρεάλ απέναντι στη Σεβίλλη και το διπλό για την Τότεναμ μέσα στη Γούλβς.

Στην άλλη θα επιλέξω, την εντός έδρας νίκη για τη Μάιντζ με αντίπαλο τη Χοφενχάιμ και την ισοπαλία στο παιχνίδι της Έβερτον με την Άστον Βίλα.

Η τριάδα θ’ αποτελείτε, από την εντός έδρας νίκη της Στουτγάρδης απέναντι στο Αννόβερο, την εκτός έδρας της Ναϊμέγκεν μέσα στη Ντε Γκράαφσαπ και την ισοπαλία στο παιχνίδι της Καέν με την Τουλούζ.

Επανεκκίνηση λοιπόν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από δυο βδομάδες παύσης. Οι προετοιμασίες κι μεταγραφές τελείωσαν... 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India