Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Να γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο διαφέρει! (naked video)

Για να αστειευτούμε και λίγο μετά το άρθρο μας  "Matrix... όπως λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο" θα σας παρουσιάσουμε δύο χιουμοριστικά βιντεάκια με πολύ νόημα!!!!


Στο πρώτο βίντεο θα δείτε τι διαδραματίζεται αληθινά στα ελληνικά γήπεδα ενώ στο δεύτερο βίντεο τι γίνεται πραγματικά στα υπόλοιπα γήπεδα του κόσμου! Προσέξτε τους παίκτες, του φιλάθλους, τους διαιτητές, τους αστυνομικούς κτλ...

Ελπίζω να αποτυπώνουμε σωστά την ειδοποιό διαφορά!


Παρακαλώ απολαύστε...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ(ΤΑΜΕΙΟ)


Κάποιες επιλογές προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα, και αρχίζω με την δεύτερη καλύτερη ομάδα της Φινλαδίας , την Ιντερ Τούρκου όπου κρατάω τόσο τον άσσο όσο και το over στον εντός έδρας αγώνα της με το Κουόπιο.
   Συνεχίζω με την νίκη για την Λίλεστρομ, ενώ θα κλείσω τις επιλογές μου με την Βραζιλία όπου έχω κρατήσει την μεγάλη Κορίνθιανς, την νίκη για την ...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:BAHIA-CORINTHIANS 2 (1.9)(ΤΑΜΕΙΟ)

Σας χαιρετώ.
   Πάλι σαν επιλογή έχω την Κορίνθιανς, καθώς την πιστεύω ως ομάδα(τουλάχιστον στην παρούσα φάση), έχει δείξει ότι πάει για μεγάλα πράγματα, έχει την φόρμα, έχει παικταράδες, και από την άλλη η Μπαία καλή αλλά δεν είναι Κορίνθιανς και έχει αρκετές και σοβαρές απουσίες.
   Άντε και εμείς μαζί με την ομαδάρα για το διπλό.







Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών: Γερμανία 2011

Ξεκίνησε το Μουντιάλ γυναικών στη Γερμανία! Πώς είπες; Ποδόσφαιρο γυναικών;;; Τί είναι αυτό; Σίγουρα πολλοί δεν θα το έχουν ακούσει καν, άλλοι δεν θα θέλουν να ξέρουν, αλλά οι λίγοι και καλοί «γνώστες» του, το έχουν στο μυαλό τους.
Για ρίξτε μια ματιά στο άλλο φύλο (το θηλυκό ντέ) και θα δείτε ότι αξίζει μια βόλτα και από εκείνα τα γήπεδα. Θεαματικά γκολ, ωραίο ποδόσφαιρο και το κυριότερο (για τους άνδρες!), όμορφες παρουσίες...

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Άρης και στο Hollywood !!!! (video)

Ω ναι!


Πρόκειται για την ελληνική συνήθεια των πολιτισμένων Ελλήνων τουριστών όταν πηγαίνουν στο εξωτερικό να γράφουν το όνομα της αγαπημένης ομάδας τους στους τοίχους της πόλης που επισκέπτονται.


Είναι κάτι σαν μαρκάρισμα περιοχής, σαν check point, σαν σημαιάκι κατεκτημένης περιοχής!


Ο ΑΡΗΣ ήταν εδώ! (Κάπου Γερμανία από ότι φαίνεται????)


Παρακολουθείστε την σκηνή από την ταινία Hanna και τον Eric Bana στο 1:00 να έχει στο φόντο στον τοίχο ΑΡΗΣ -3-..... 

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Matrix...όπως λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ένα πράγμα κατάλαβα από όλο αυτό το στήσιμο, οτι ποτέ ξανά οι Κυριακές μας δεν θα είναι οι ίδιες!

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο οτι ανάμεσα στους απλούς φιλάθλους κυριαρχεί η αίσθηση οτι καθαρό ματς δεν παίζεται-παιζόταν ούτε στα εσωτερικά διπλά. Μια παράσταση δινόταν κάθε Κυριακή μόνο που κάποιοι, από οτι προκύπτει, γνώριζαν το φινάλε της.

Εύλογα λοιπόν αναρωτιέμαι για την τεράστια βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού από τους διώκτες τους! Όχι ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν την καλύτερη ομάδα, με διαφορά ήταν οι καλύτεροι αλλά κάπου όταν ήταν να χάσουν....

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:CORINTHIANS-SAO PAULO 1 (2.1)(ΤΑΜΕΙΟ)

Καλημέρα σε παραλίες και στις ξαπλώστρες, με ευχές να μην σας χάλασε ο αέρας το κέφι.
   Από την Βραζιλία η επιλογή του άσσου στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Κορίνθιανς και την Σάο Πάολο.
   Έχω την αίσθηση ότι οι 5 σερί νίκες για την Σάο Πάολο είναι πολλές και δεν τις άξιζε όλες, κάπου ήταν τυχερή , και ικανή βεβαίως, αλλά τώρα με αντίπαλο την πολύ δυνατή Κορίνθιανς θα λυγίσει.
   Θα ήθελα τον άσσο λίγο πιο ψηλά, αλλά τον θεωρώ πολύ πιθανό για επαλήθευση.
   Καλή επιτυχία στα μακροβούτια σας αλλά και στις επιλογές σας.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:USA-MEXICO 2 (2.37)(ΤΑΜΕΙΟ)

Σας μπερδεύω λίγο αλλά δεν φταίω εγώ αλλά οι ώρες έναρξης των αγώνων.
   Τελικός του Γκόλντ Καπ με ένα γνώριμο για αυτούς τους τελικούς ζευγάρι, καθώς τις τρεις τελευταίες φορές ήταν ο ίδιος τελικός.
    Πιστεύω ότι στην παρούσα φάση οι Μεξικάνοι είναι και πολύ καλύτεροι αλλά και πιο φρέσκοι, και θεωρώ ότι αξίζει η στήριξη τους για νίκη. Βίβα λα Μέχικο μέχρι τα 90 λεπτά(αν διανοηθώ ότι θα το πάρει στην παράταση θα τα πάρω).
    Καλή επιτυχία. Την επιλογή μου την γράφω από τώρα καθώς ο αγώνας γίνεται στις 04:00 τα ξημερώματα.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:VENTFORET KOFU-KASHIWA OVER (2.0)(ΤΑΜΕΙΟ)

Χαιρετώ άπαντες.
   Από την Ιαπωνία, η οποία τα over τα βγάζει σε σχετικά καλούς ρυθμούς, η επιλογή μου, με δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από συντριβές και μάλιστα με τεσσάρες.
   Περιμένω η πρωτοπόρος (φιλοξενούμενη) να αντιδράσει, αλλά την ίδια αντίδραση περιμένω και από την γηπεδούχο, γιαυτό και οδηγούμε στην λύση του over που πληρώνει και καλά.
   Το ματς αρχίζει στις 13:00.(την  ίδια ώρα παίζει και η ομαδάρα η Φουκουόκα).


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ως συνήθως…

 Όταν αποκαλύπτετε ένα σκάνδαλο το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι να πέφτουν απ’ τα σύννεφα όλοι οι αρμόδιοι που σχετίζονται με το θέμα.
Μετά να πέφτουν απ’ τα σύννεφα και όλοι οι άλλοι που δεν ήξεραν τίποτα, δεν άκουγαν τίποτα, δεν υποπτευόταν τίποτα και δεν φανταζόταν τίποτα από όσα αποκαλύπτονται.

 Για το μόνο πράγμα που ποτέ δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα, δεν εκπλήσσεται και δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία, είναι η τελική έκβαση της υπόθεσης.
Όλα τα σκάνδαλα έχουν την ίδια κατάληξη… Όλα όμως…

 Έτσι και εφόσον μιλάμε για στοίχημα, το μόνο άχαστο σημείο είναι να ποντάρεις στο αποτέλεσμα που θα έχει αυτή η υπόθεση.
Βέβαια αν είσαι πολύ τζογαδόρος μπορείς να παίξεις και συγκεκριμένες αποφάσεις.
Η υπόθεση στο αρχείο, ελλιπή στοιχεία, αβάσιμες κατηγορίες, παραγραφή αδικημάτων και πολλές άλλες παρόμοιες αποφάσεις μπορεί να σε πάνε ταμείο.

 Μπορείς επίσης να στοιχηματίσεις άφοβα και χωρίς κανένα ρίσκο, για την επόμενη μέρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

Ε, στήσου, στήσου...πιάστηκα τελικά!

Ένα πράγμα είναι σίγουρο σε αυτήν την ιστορία οτι ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !

Χρόνια πάει αυτή η κολόνια με τα πρόσωπα να εναλλάσσονται αλλά την ουσία να παραμένει. Κάτι σαν τα UFO, όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν αλλά κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη τους!!!

Το θέμα είναι σε εξέλιξη και εμείς το παρακολουθούμε. Σε πρώτη φάση θα θέλαμε να θίξουμε 2-3 πραγματάκια....

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:SANTOS-PENAROL OVER (1.95)(ΤΑΜΕΙΟ)

Καλησπέρα.
 Ο επαναληπτικός τελικός του κόπα Λίμπερταδόρες, θα βγάλει και τον νικητή της διοργάνωσης μια και το πρώτο ματς αντί με πολλά -πολλά έληξε 0-0.
   Ένα ματς με πολλές φάσεις και χαμένες ευκαιρίες έμεινε στην στείρα λευκή ισοπαλία, ε!!! δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί αυτό γιαυτό και η πρόταση μου είναι το over.
   Άντε και καλή βροχή από γκολ να έχουμε.(μην κρατάτε ομπρέλες).

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνει το δρόμο...

Τελικά τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο.
Δεν ονόμασαν το ποδόσφαιρο έτσι για πλάκα τον βασιλιά των σπορ.

Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που ολόκληρη η κοινωνία δοκιμάζεται και όλοι οι πανεπιστήμονες ψάχνουν να βρουν λύση, οι "πατέντες" του ποδοσφαίρου αποτελούν τον απόλυτο οδηγό επιτυχίας. Τι εννοούμε? Είναι απλό...

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Live your myth in Greece!

Δεν ξέραμε πως να σας φτιάξουμε την διάθεση Δευτεριάτικα-αφού τα ποδοσφαιρικά δρώμενα είναι σε λανθάνουσα κατάσταση-και είπαμε να σας αποκαλύψουμε τις δύσκολες ώρες που περνούν οι Έλληνες πολιτικοί υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης...

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

   Απο την Νορβηγία ξεκινάω όπου θα κρατήσω την νίκη για την ομαδάρα(πάντα για τα πλαίσια της Νορβηγίας, μην παρεξηγηθώ) την Μόλντε αλλά και το over, όπως την νίκη θα κρατήσω και για την Χέλσινμποργκ απέναντι στην προβληματική Νόρκεπινγκ.
   Στην αγαπημένη Φινλανδία θα πάω με την νίκη για την πολύ καλή και σε φόρμα ...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:SANDEFJORD-HAM KAM 1 (2.05)

Την καλημέρα μου και καλά μπάνια.
   Από την δεύτερη της Νορβηγίας το σημείο για σήμερα, και υποστηρίζω μία ομάδα η οποία αδικεί τον εαυτό της.
   Η Σάντερφιορντ είναι καλή ομάδα με βλέψεις για ψηλά όπου απλά νομίζω ότι ακόμα δεν βρήκε τα πατήματα της.
   Από την άλλη η Χαμ Καμ έρχεται από θετικό σερί αλλά λέω ότι θα τελειώσει σήμερα.

Φωτογράφε, τράβα μια φωτογραφία! (funny blonde video)



-Jessica, έλα να βγούμε μια φωτογραφία! Αχ είναι τέλεια εδώ, ουαουυυυ!
-Φοβερό Lucy μου yeahhh! Αλλά ποιος θα μας βγάλει?
-Εγω, ρε χαζή! Helloοοο....


(Δείτε το βίντεο που ακολουθεί 2 φορές. Θα καταλάβεται γιατί...πονηρούληδες!)

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

   Αρχίζω γρήγορα και κρατάω πρώτα το over στον αγώνα της Γκέλφε με την Έλφσμποργκ καθώς και οι δύο είναι ικανοί για τα γκολ που θέλουμε.
   Νίκη για την Έρεμπρο στην έδρα της Χάλμσταντ αλλά και over, ενώ θα κρατήσω και την νίκη για την Έστερ η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με φόρμα η οποία δικαιολογεί την επιλογή.
   Στο ντέρμπι μεταξύ της Ντέγκερφορς με την ...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:FLUMINENSE-BAHIA 1/1 (1.95)

Καλησπέρα σε όλους.
   Από την Βραζιλία επέλεξα το σημείο της ημέρας καθώς θεωρώ ότι η γηπεδούχος Φλουμινένσε είναι πολύ καλύτερη της αντιπάλου της, και  θεωρώ ότι θα μπει δυνατά στον αγώνα, οπότε πάω με την νίκη από το ημίχρονο. Σίγουρα στην επιλογή μου ρόλο έπαιξε και ότι η αντίπαλος, η οποία δεν είναι κάτι το σπουδαίο.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ποιος επιθετικός είναι ο MVP της Ευρώπης?

Το balanced sports εξέτασε τα 4 μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό και Γερμανικό) και κατέληξε ποιος-από στατιστικής άποψης- είναι ο καλύτερος επιθετικός της Ευρώπης. Μην βιαστείτε να απαντήσετε ο Messi ή ο C. Ronaldo διότι οι αριθμοί θα σας διαψεύσουν.

Τα κριτήρια για την ανάδειξη του πολυτιμότερου επιθετικού συγκροτήθηκαν αναφορικά με την συμμετοχή του παίκτη με άθροισμα των γκολ+ασσίστς ως προς τα συνολικά γκολ που πέτυχε η ομάδα του, σαν ένδειξη της πολύτιμης επιθετικής του προσφοράς. Αρκεί να αναφέρω πως ένας Έλληνας είναι στην δεύτερη θέση....

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: TPS TURKU-INTER TURKU OVER (1.8)(ΤΑΜΕΙΟ)

Σας καλησπερίζω.
   Από την όμορφη Φιλανδία η επιλογή μου, από ένα ντέρμπι με δύο από τις καλύτερες ομάδες της χώρας.
   Επέλεξα το over καθώς το δυνατό σημείο και των δύο είναι η επιθετική τους γραμμή, και γιαυτό πιστεύω( και ελπίζω ) ότι τα δίχτυα θα πάρουν φωτιά.
   Καλή μας επιτυχία.

Δεν είναι τερματοφύλακας, είναι party animal! (funny video)

Ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη!
Η Novara προβιβάστηκε στην Serie A νικώντας την Padova!
Έξαλλα πανηγύρια απ΄όλους στο γήπεδο.
Κάποιος όμως το παράκανε! 
Το όνομα του είναι Alberto "Jimmy" Fontana και είναι ο τερματοφύλακας της Novara ή ο 5ος κολλητός της ταινίας Hangover!

Δείτε τους πανηγυρισμούς του στο γήπεδο αλλά και αργότερα όταν βγήκε με την τρελοπαρέα του να το γιορτάσει...

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Μεταγραφών το ανάγνωσμα!.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο έγγραφος και ηλεκτρονικός τύπος της χώρας κατακλύζεται από πρωτοσέλιδα με ονόματα ποδοσφαιριστών. Ποδοσφαιριστές ταλέντα, ποδοσφαιριστές ονόματα, ποδοσφαιριστές που "θέλουν" να έρθουν να αγωνιστούν στην Χ-Ψ ομάδα που τους λένε, ποδοσφαιριστές που ψάχνουν μία ευκαιρία ή ένα καλό συμβόλαιο. Καταμαρτυρίες παλιών συμπαικτών, βίντεο ή στατιστικές εκθέσεις με τα κατορθώματα του παρελθόντος και δηλώσεις τον εκάστοτε μάνατζερ, έχουν την τιμητική τους. Τα ερωτήματα που πλανώνται κάθε φορά περιστρέφονται γύρω από την ποδοσφαιρική ποιότητα, την χρηματική αξία και την αγωνιστική προσφορά του παίκτη. Πόσο κάνει? Είναι καλός? Θα μας βγει?...

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Άρης: Η τακτική οικονομική αναπροσαρμογή.

Τα κόζια άλλαξαν.
Τα οικονομικά δεδομένα αναγκάζουν τους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να κινηθούν με γνώμονα το μαρκετινίστικο "ποιότητα και χαμηλές τιμές". Η μη συμμετοχή στο κύπελλο UEFA και το financial fair play, αναγκάζει τον σύλλογο σε μια πιο σκληροπυρηνική πολιτική δαπανών σε σχέση με το παρελθόν.

Οι εποχές που στο ποδόσφαιρο "πέφταν χρήματα" μας τελείωσαν πέρσι. Μέχρι και ο "τους αγοράζω όλους" Μαρινάκης φέτος το πάει πολύ συντηρητικά. Στον Άρη ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα...

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Καλημέρα και καλή γιορτή σε όλους σας.
   Τι άτιμη που είναι η μπάλα, με την Κορίνθιανς τα βάζω που μας στέρησε ακόμα ένα ταμείο με το over που δεν βγήκε ποτέ ενώ ήταν 2-0 από το 35΄, και η μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Πάμε για άλλα.
   Σήμερα έξι σημεία και δύο τριάδες έχω , και ξεκινάω από αγαπημένη...

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ(ΤΑΜΕΙΟ)

Καλημέρα σε αυτήν την δροσερή Κυριακή.
   Θα αρχίσω από την Σουηδία και την αναμέτρηση της Έλφσμποργκ με την Μιάλμπι όπου θα πάω με το ξεκάθαρο φαβορί δηλ την γηπεδούχο ομάδα.
   Στην αγαπημένη Φινλανδία θα κρατήσω σημεία όπως το διπλό για το Ελνσίνκι στην έδρα της Μιλικόσκι η οποία δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος αλλά και το...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:VAASA-HONKA 2 (2.25)

   Καλημέρα.
   Και σήμερα στις επάλξεις με την προσπάθεια να είναι συνεχής.
   Από την όμορφη Φινλανδία(αγαπημένο πρωτάθλημα που θέλει όμως προσοχή), η επιλογή μου.
   Προτίμησα την νίκη για την Χόνκα η οποία είναι καλύτερη ως ομάδα, και έχει το γκολ πιο εύκολο, ενώ και την προηγούμενη αγωνιστική όπου έχασε από το θηρίο(Ελνσίνκι) μόνο κακή δεν ήταν.
   Από την άλλη η γηπεδούχος Βάασα έχει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα και εύχομαι να έχει την ίδια δυσκολία και σήμερα.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

   Δεν είναι σήμερα για πολλά-πολλά, αλλά για τον άθλημα που λέμε ξεχώρισα μία πεντάδα σημείων.
   Πρώτη επιλογή είναι και η επιλογή της ημέρας δηλ, το over στον αγώνα Λευκορωσία-Ισλανδία, αλλά και η νίκη για τους Ισλανδούς.
   Στην Ισπανία και στην μάχη της ανόδου μεταξύ της Γρανάδα και της Θέλτα θα πάω με το g/g, ενώ θα κλείσω με την νίκη...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:BELARUS-ICELAND OVER (2.05)

   Την καλημέρα μου.
   Η επιλογή από τους ανερχόμενους αστέρες και από δύο ομάδες όπου μπορούν να σκοράρουν και να μας ικανοποιήσουν με το ωραιότατο αυτό over.
   Ικανότατη ομάδα η Ισλανδία και θα πήγαινα με την νίκη της αλλά η αμυντική της αστάθεια με οδήγησε τελικά στην επιλογή των πολλών γκολ.
   Καλή επιτυχία να έχουμε σε κάθε μας επιλογή.
  

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΠΑΟΚ : Νέα σελίδα με Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο…

 Το όνομα του έπαιζε καθημερινά τις τελευταίες ημέρες σε όλα τα μέσα, ως ο επικρατέστερος προπονητής για ν’ αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.
Εχθές ήρθε η επιβεβαίωση με την παρουσίαση του από την ομάδα, οπότε πλέον αυτόν θα βρίζουμε… ααα και τον Πορτογάλο βοηθό του Χοακίμ Πρέτο…  

 Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, έχει αρκετά πλούσιο βιογραφικό.
Ως ποδοσφαιριστής δεν θα μ’ απασχολήσει πολύ, παρόλο που θεωρείτε σημαντική μορφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου με αυτή την ιδιότητα.

 Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του πριν 17 χρόνια από την Γαλλική Νανσί. Στην Γαλλία που είναι ο σημαντικότερος σταθμός της καριέρας του, έχει προπονήσει και τη Ρεν για τρία χρόνια, ενώ πέρασε μερικούς μήνες της ζωής του στο Μονακό.
Πριν έρθει στον ΠΑΟΚ προσπάθησε να σώσει τη Λανς από τον Ιανουάριο που ανέλαβε, αλλά η ομάδα συνέχισε τις πολύ κακές εμφανίσεις της και τελικά έπεσε.
Η δουλειά του αναγνωρίστηκε στην Πορτογαλία και το Βέλγιο...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: FUKUOKA- CEZERO OSAKA 2 (2.05) (TAMEIO)

   Την καλησπέρα μου.
   Από την Άπω Ανατολή η επιλογή μου όπου θα πάω με την μεγάλη Τσεζέρο Οσάκα η οποία αντιμετωπίζει το απόλυτο μπάζο, παγκοσμίως ίσως, της Φουκουόκα η οποία έχει το κατόρθωμα των 8 ηττών σε 8 αγώνες.
   Άντε με την ευχή μας να τις κάνει 9.

Άμα η μπάλα είναι πόρνη... (funny video)

Οτι και να λέμε, όσο και αν βρίζουμε και καταριόμαστε με αυτήν την κωλόμπαλα, στο τέλος πάντα γελάμε!


Ρε παιδιά αυτά τα πράγματα δε γίνονται!Η μπάλα πάλι έκανε τα δικά της!
Τέταρτη κατηγορία Ιταλίας. Ο τελικός των play off ανάμεσα στην Dro και την Termeno οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι.


Ένα γκολ θα κρίνει την άνοδο! Δείτε τι έγινε...

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Όταν η Premier League πάει διακοπές! (hot pics)

Ο John και η Toni Terry σε παραλία του Abu Dhabi. Καταπληκτικό το μαγιό, και όχι μόνο, της πολυπαθούσας κ. Terry.
O Wayne και η Collen μαζί με το παιδί τους στα νησιά Barbados. Όλη η οικογένεια... είναι θρεμμένη!
Ο Andy Carroll μαζί με την κοπέλα του Stacey Miller στο ίδιο νησί. Μάλιστα ο άσσος της Liverpool "πιάστηκε" με τον Rooney και τον πρώην manager της Aston Villa, Gary McAllister σε μια ποδοσφαιρική κουβέντα που ανάγκασε την κοπέλα του να... αποκοιμηθεί.
 Τέλος ο "ασυγκράτητος" Frank Lampard μαζί με την φίλη του Christine Bleakley στην πισίνα ξενοδοχείου του Las Vegas.

Δείτε τη φωτό που ακολουθούν...

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

There is only one Ronaldo. The rest are just Christianos! (tribute videos)

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση του ότι αποσύρεται από την αγωνιστική δράση. Τέσσερις μήνες μετά το τελευταίο του παιχνίδι με την Corinthians και με σαφώς πολλά παραπανίσια κιλά, το Φαινόμενο θέλησε να κλείσει την καριέρα του και με την Εθνική Βραζιλίας σε ένα τελευταίο αγώνα.


Στο χθεσινό ματς με την Ρουμανία στο Sao Paulo, το Φαινόμενο μπήκε στο 30΄λεπτό και ο χρόνος άρχισε να μετράει ανάποδα προς το τέλος μιας Εποχής. Η συνεισφορά του από το 1994-2011 μεταφράζεται σε 98 εμφανίσεις με την φανέλα της Εθνικής και 62 γκολ.


Ο Ronaldo είναι Ένας! Οι υπόλοιποι είναι Christianos!


Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν σαν φόρο τιμής στον μεγάλο παίκτη... 

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Νέο σκάνδαλο Giggs: Brothers for life

Οι αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα τελειωμό δεν έχουν για τον Ουαλό άσσο της Manchester United.
Μετά το σκάνδαλο της 6-μηνης εξωσυζυγικής του σχέσης με την starlet Imogen Thomas, νέες ροζ αποκαλύψεις έρχονται να ταράξουν την ιδανική, ως τώρα, ζωή του ποδοσφαιρικού ειδώλου.


Βάσιμες φήμες τον θέλουν να διατηρεί τα τελευταία 8 χρόνια σχέση με την γυναίκα του αδερφού του, Rhodri. H 28χρονη Natasha γνώρισε τον Ryan σε ένα Night club πριν από 8 χρόνια και έκτοτε οι ερωτικές συνευρέσεις τους συνεχίστηκαν. Η σχέση της με τον Ryan μπορεί να μην προχώρησε πιο σοβαρά, αφού ο Ryan είχε άλλο δεσμό, αλλά τότε βρέθηκε ο αδερφός του για να την ερωτευθεί και εν τέλη...

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:INDEPENDIENTE-LANUS OVER (2.15) (ΤΑΜΕΙΟ)

Χαιρετώ όλους.
   Από την μαγευτική Αργεντινή η επιλογή μου, με έναν αγώνα ο οποίος κατά την άποψη μου δεν βγάζει ξεκάθαρο σημείο λόγω της πολύ καλής κατάστασης και των δύο.
   Η Λανούς πάει για την πρωτιά και έχει σοβαρή ομάδα, αλλά πως να μην λάβεις υπόψη την φόρμα και την έδρα της Ιντεπεντιέντε, γιαυτό λοιπόν over.

Big Boys Toys: Τα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών. (video)

H Plymouth Prowler
με τον Cisse στο τιμόνι
Κάποιος είπε : Μετά τα όπλα, τίποτα άλλο φτιαγμένο από τον άνθρωπο, δεν έχει ικανοποιήσει τόσο τον αντρικό εγωισμό... όσο το αυτοκίνητο"

Τα πράγματα βέβαια αλλάξανε μέσα στην πορεία του χρόνου. Από τις Alfa Romeo και τον σκαραβαίο του 1960, στις BMW του 1980, στις Ferrari του σήμερα, οι ποδοσφαιριστές ήταν πάντα λάτρεις της αυτοκίνησης. Μάλιστα ο αλληλοεπηρεασμός και η ταύτιση έφτασε στο σημείο, οι ποδοσφαιριστές να καθορίζουν την μόδα των super cars! Δηλάδη ότι οδηγεί ο Rooney ή ο C. Ron να θεωρείται, τουλάχιστον στην Αγγλία, καγκουριά, ενώ αντιθέτως ότι οδηγεί ο Beckham είναι...must!  
Δεν λίγοι και οι δικοί μας ποδοσφαιριστές όπως ο Cisse, ο Σεϊταρίδης και άλλοι που δείχνουν μια ιδιαίτερη λατρεία στα αυτοκίνητα επιδόσεων.


Θέλετε να δείτε τα αυτοκίνητα? Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν...

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ξεκίνημα με τον αγώνα της ανώτερης Ακτής Ελεφαντοστού στον αγώνα της με το Μπενίν όπου θα κρατήσω την νίκη για την Ακτή αλλά και το over.
   Νίκη για την Ασιρίσκα  στην Σουηδία αλλά και για τις Λοβ-Χαμ, Σάντερφιορντ, Χάμ-Κάμ και Χόντ στην Νορβηγία.
   Στα προκριματικά της Αφρικής βλέπω και μάλιστα α΄νετες νίκες για το Σουδάν και το Μάλι, ενώ τις επιλογές μου θα κλείσω...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:FLAMENGO-CORINTHIANS OVER (1.8)

   Από την αγαπημένη Βραζιλία η επιλογή μου.
   Την καλημέρα μου πρώτα από όλα.
   Μία αρχική επιλογή από την Ιαπωνία που είχα επιβεβαιώθηκε αλλά άντε να την προτείνω όταν έπαιζαν στις 9 το πρωί.
   Στον αγώνα της Φλαμένγκο με την Κορίνθιας έχω δύο ομάδες πολύ καλές και πολύ παραγωγικές, με εύκολο το γκολ και ευάλωτες στις άμυνες τους, γιαυτό αν και πιστεύω σε νίκη της Φλαμένγκο κατέληξα τελικά στο over.
Η Βραζιλία να ξέρετε είναι πρωτάθλημα που θα μας απασχολήσει καθώς προσφέρει πάντα καλές επιλογές.

Wayne Rooney: Από τον Yoda και τον Shrek....στον "Tarzan" Carles Puyol! (funny pics)

Τι να κάνει ο άνθρωπος? Στα 25 του έγινε cabrio.
Όλοι οι συνάρδεφοι του αφήνουν μαλλί για να κάνουν καριέρα και αυτός στο καραφλάζ!
Ε αγανάκτησε το παλικάρι και ανακοίνωσε ότι πάει να βάλει μαλλί να σκάσουν οι εχθροί του!

Τώρα πια δεν θα είναι ποτέ ξανά ξεσκέπαστος.
Τώρα πια θα έχει μαλλί να τραβάει στις ευκαιρίες που θα χάνει!
Τώρα πια θα αγοράζει styling gel!
Τώρα πια θα έχει χτένα και πιστολάκι! Δείτε τις αστείες φωτό και θα καταλάβετε...

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ(TAMEIO)

   Ξεκινάω από τον αγώνα της Αγγλίας με την Ελβετία όπου θα κρατήσω τόσο τον άσσο όσο και το over, ενώ για την Ισπανία έχω δύο επιλογές στο over στους αγώνες Χιρόνα-Κόρδοβα και Σαλαμάνκα-Νουμάνθια.
   Στα προκριματικά πάλι όπου θα στηρίξω την Δανία όπου δεν τολμάω να φανταστώ ότι δεν θα νικήσει τους αδύναμους Ισλανδούς, ενώ θα στηρίξω και τους...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:ENGLAND-SWITZERLAND OVER (1.95)(ΤΑΜΕΙΟ)

Καλησπέρα.
   Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ, και έτσι η σημερινή μου επιλογή έρχεται από το καινούργιο Γουέμπλευ όπου θα πάω με το over, διότι η Αγγλία έχει μία ανωτερότητα σαν ομάδα την οποία πιστεύω ότι θα την βγάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά νομίζω ότι η ανωτερότητα της δεν θα εξαργυρωθεί μόνο με μια απλή  νίκη, αλλά  με ευρεία νίκη, χώρια που στο over ίσως μπορεί να βοηθήσει και η Ελβετία.

Euro 2012 preview: Group B, G, H

Group B
Χαμός στον όμιλο. Σλοβακία, Ρωσία και Ιρλανδία ισοβαθμούν με 10β ενώ η Αρμενία είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης με 8β.
Ρωσία - Αρμενία: Με την πρώτη τους αναμέτρηση να καταλήγει στην λευκή ισοπαλία, η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγαλύτερη στους Ρώσους.
Σλοβακία- Ανδόρα: Εύκολο ματς για τους Σλοβάκους που υποδέχονται τους ουραγούς του ομίλου. Η Ανδόρα έχει 5 ήττες με 1:12 γκολ. 0-1 το ματς στην Ανδόρα. 
Σκόπια - Ιρλανδία: Δύσκολο ματς για τους Ιρλανδούς που θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις. Η Σκοπιανοί δεν είναι στα καλά τους αλλά θα το παλέψουν το ματς. 2-1 το ματς στην Ιρλανδία...

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: ANYTIME BENZEMA(FRANCE) (2.O)

Καλησπέρα σε όλους σας.
   Μετά από απουσία μερικών ημερών ξανά μαζί με μία επιλογή η οποία εμπεριέχει ρίσκο(όπως κάθε επιλογή για anytime) αλλά την πιστεύω, καθώς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης των Γάλλων, και πιστεύω ότι οι Γάλλοι θα είναι και οι νικητές του αγώνα.
 Έχει την αίσθηση του γκολ και θέλω να πιστεύω ότι θα κλείσει την σεζόν με γκολ.

Προκριματικά Euro 2012: Ελλάδα - Μάλτα (Σάββατο 21:30 MEGA)

Η επίσημη αγαπημένη μας δίνει ακόμη έναν αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2012.
Ο αντίπαλος είναι και πάλι η Μάλτα αλλά αυτή φορά η αναμέτρηση θα δοθεί σε ελληνικό έδαφος. Ο αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν άτυπος επαναληπτικός του 0-1 στην Βαλέτα, αν ο αντίπαλος είχε μια πιο "βαριά" φανέλα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το ματς είναι και εύκολο. Θα θυμίσω ότι το βράδυ της 26ης Μαρτίου η Εθνική μας λυτρώθηκε στο 93΄, με γκολ του Τοροσίδη και αφού πιο πριν η Μάλτα έχασε μεγάλες ευκαιρίες να πάρει το ματς στην αντεπίθεση...

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τελικά, τι θέλει να πει ο ποιητής?

Διαβάζω, αναγνώσκω, μελετώ και άκρη δεν βγάζω! Βαβυλωνία η αθλητική δημοσιογραφία. Οι ειδήσεις εναλλάσσονται σε καταιγιστικό ρυθμό και συνήθως είναι αντιφατικές. Την μια εδώ, την άλλη εκεί, όχι έκλεισε, όχι αναμένεται να κλείσει, να κάτι δηλώσεις του παίκτη, να σου και ο μάνατζερ...και τελικά όλα είναι φλου! Να τι έχουμε μέχρι στιγμής...

Στον Ολυμπιακό που τα ονόματα κάνουν παρέλαση....

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ζητείται προπονητής στον ΠΑΟΚ…

 Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Παντελής Κωνσταντινίδης, φέρεται να ξεκινά τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους υποψηφίους προπονητές.
Έχουν καταλήξει με τον πρόεδρο στα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ο νέος προπονητής της ομάδας, οπότε πρέπει να παρθεί η τελική απόφαση και να πέσουν οι υπογραφές.

 Δεν ξέρω ποιες είναι οι αποφάσεις τους, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος για κάποιες από αυτές.
Ο νέος προπονητής θα πρέπει να είναι έμπειρος, καταξιωμένος στην Ευρώπη, με όρεξη να δουλέψει στην Ελλάδα, με θέληση να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ, ωστόσο θα πρέπει να παίρνει λίγα…  

 Αν υπάρχει ένας λόγος που η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί χαμένη για τον ΠΑΟΚ, είναι στο θέμα του πρώτου προπονητή της ομάδας.
Η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, βρήκε την ομάδα στην καλύτερη περίπτωση απροετοίμαστη όσο αφορά την επόμενη μέρα...

Αποκάλυψη: Πουλημένος διαιτητής σε στημένο αγώνα! (video)

Το οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί καταμαρτυρεί τα πάντα!
Είναι αδέκαστος.
Φοράει σταράκια!
Δεν χρειάζεται σφυρίχτρα....σφυρίζει κλέφτικα!
Δεν επηρεάζεται από κανέναν...μόνο από τον πρόεδρο!
Αυτός αποφασίζει τι ώρα θα λήξει το ματς!
 Είναι ο Άρχοντας του παιχνιδιού και το αποδεικνύει. Δείτε το βίντεο με πρωταγωνιστή τον ..... 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India