Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τηλεοπτικό ντέρμπι


Στο πρώτο φετινό του ντέρμπι ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε μια φάση που και οι δυο ομάδες δεν πείθουν αγωνιστικά.
Ο Δερμιτζάκης μετά τα όσα είπε καλείτε τώρα να κάνει τις δικές του επιλογές, να κατεβάσει 
την καλύτερη ενδεκάδα, να εμπιστευτεί αυτούς που πιστεύει και να παρατάξει την ομάδα του για τη νίκη, με το σύστημα που αυτός νομίζει ότι θα τα καταφέρει.
Εκτός της απουσίας του Λίνο που θεωρώ σημαντική λόγω της δημιουργικής κυρίως αγωνιστικής συμπεριφοράς του, οι άλλες τρεις απουσίες του δικεφάλου νομίζω... ότι δεν πρέπει να επηρεάσουν σημαντικά τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι Τσιρίλο, Παπάζογλου αλλά και ο αμφίβολος Μπουσαϊντί δεν είναι παίκτες που δείχνουν κατά τι γνώμη μου ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι όπως άλλωστε τα περισσότερα ντέρμπι θα κριθεί στη λεπτομέρεια. Νομίζω πως θα κριθεί στο γκολ αν μπει και αυτό… καθώς ο Παναθηναϊκός φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στο κέντρο και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δημιουργήσει πολλές φάσεις στα παιχνίδια…
Άδειες θα είναι και οι κερκίδες του ΟΑΚΑ και αυτό πιστεύω πως είναι ένας πρόσθετος λόγος για καθόλου θέαμα και παιχνίδι τακτικής, με σκοπό το μηδέν στην άμυνα και ένα γκολ είτε από αποτελεσματικότητα, είτε από τύχη.

1 σχόλια:

charalampos είπε...

betonia, νομίζω πως αυτός ο σχολιασμός σου αντικατοπτρίζει ακριβώς το ύφος του ματς. δίκαιος, μεστός, εύστοχος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India